Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izposoja denarja

Izposoja denarja

Rabila bi neko vsoto denarja, vendar imam premajhen dohodek in me zanima kaj vi storite v takih primerih, kje si izposodite denar, banka mi namreč ne odobri.

Ne vem, za kakšen namen potrebuješ denar.
Ko sem kupovala stanovanje, sem si delček sposodila pri starših, delček pa pri stricu.
Torej-najbližji sorodniki?

salamonca v roke in tam jih imaš en cel kup, ki sposojajo denar. to je res zadnja skrajna rešitev. sem si enkrat sposodila, sem redno plačala in ni bilo nobenih problemov, res pa da so obresti večje kot na banki.

Vprašaj se zakaj ti banka ne odobri – nisi ji namreč dokazala, da ji boš lahko vrnila – vprašanje je torej, če je sposoja denarja rešitev…

Bodi zelo previdna od koga si izposojaš denar. RAZNI OGLAŠEVALCI SO LAHKO ZELO NEVARNI. Če je le mogoče, naj ti pomagajo domači.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

men banka ni odobrila, ker sem imela minimalni osebni dohodek. že to je zadosten razlog.pa bi lahka vračala, ampak niso dali.

Nič. Odrekla bi se stvari, ki sem jo hotela kupiti.
Pri raznih posojevalnicah, ki jih najdeš v Salomonu bi si pa izposodila denar samo, če bi mi otroci doma že jokali od lakote. Drugače pa NO WAY.

In kako si jim dokazala, da bi jim ga lahko vračala?

če bi res lahko tako zlahka vračala, pol bi si našparala tudi lahko, a ne?
ampak očitno ni šlo.

se podpišem pod Kleo,s to razliko da si ne bi tam sposodila niti takrat…bi raje prosila sorodnike ali prijatelje za pomoč.Ker pa se zarečenega kruha se največ poje, bom raje kar tiho.

zakaj vas pa k… briga zakaj ji banka ne odobri??? Pa sej ne morm verjet!! Očitno ste vse tok oh in sploh premožne da ne poznate kreditov in kaj pomeni biti na minimalu al kaj?

Kle gor je vedno bolj blesav folk…to sploh ni več forum, ampak grdo rečeno drkanje ljudi ko rabijo nasvet. Mene bi blo sram če bi bla taka kot vi!!

Verjetno je razlog, da ji ga ne odobrijo in ta je običajno, da banka oceni, da določena oseba ne bo zmožna odplačati kredita.

Če bi pa ti rada bila dobrodelna ustanova, pa si dobordošla da pomagaš zgornji osebi…

če je že res nuja(se pravi večja vsota) si sposodim od staršev,to se zgodi zelo poredkoma-vrnem do zadnjega centa,tako kot bi vračala banki,samo da ni obresti.

Razlog je ključen!

ojlala zakaj pa tebe briga a ji ga odobrijo al ne…sprašuje kje si po večini sposojamo denar ane. Dobrodelna ustanova? Zakaj? Ker razumem človeka ki rabi nasvet, ne pa pametovanje.

Ko bom postavila vprašanje kje najbljižje priti do Avstrije, me boste skurcale kwa bom tm sploh počela…odgovora pa ne bo ane! Tipično za 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} folka kle gor!

Nekoč sem bila na tem, ja. V Slovenskih Novicah sem našla neko izposojevalnico v Kranju. Ni bilo nobenih problemov.
Želim ti, da rešiš svojo finančno situacijo!
Lp

Banka ji ga ne odobri, ker je ocenila, da je velika nevarnost, da denarja ne bo vrnila – saj razumeš slovensko, kajne?

Če pa ti ocenjuješ, da ti bo denar vrnila, pa ji ga lahko posodiš?

Za razliko od mene, od tebe ni dobila nobenega nasveta, samo eno pametovanje, kako so vsi ljudje tukaj gor !?1?!”=!”? in *?=!”(“!$””#${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

Če sem plačilno nesposobna si ne nakopljem kreditov.Keš pa si ne sposojam od prijateljev.
Se pač raje odpovem določeni nedosegljivi željeni materialni dobrini.

Saj se tudi da preživeti. Imaš toliko, kot si sposoben odplačati.

Jaz sem si izposodila v Bonafinu, na Slovenski cesti, v Ljubljani. Sicer preplačaš, ampak, če ni druge možnosti kot ta jo moraš sprejet. Tisti, ki niso bili nikoli na tem itak ne bodo razumeli.

želim ti, da se čimprej izkoplješ iz krize!

V življenju pride kdaj pa kdaj do izrednih situacij, ko človek res nima odkod vzeti, tako, da te popolnoma razumem.
Lepo bodi!

Banka ji ga ne odobri, ker je ocenila, da je velika nevarnost, da denarja ne bo vrnila – saj razumeš slovensko, kajne?

Če pa ti ocenjuješ, da ti bo denar vrnila, pa ji ga lahko posodiš?

Za razliko od mene, od tebe ni dobila nobenega nasveta, samo eno pametovanje, kako so vsi ljudje tukaj gor !?1?!”=!”? in *?=!”(“!$””#${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.[/quote]
pozabljaš, da lahko ima dohodek iz drugih virov, ki pa jih banka ne upošteva , tako da takšni komentarji niso na mestu

je pa pri vseh posojodajalcih res potrebno biti previden, da te ne prenesejo naokrog, pa tudi obresti so višje

Zato sem pa napisal naj se vpraša po razlogu zavrnitve – če je tako kot pišeš, bo pametna banka vseeno odobrila kredit.

Ne samo pri posojilodajalcih, ampak tudi pri posojilojemalcih je treba biti previden…kar naenkrat ti eden ne plača, pa izgubiš ves denar…

cao
A ma kdo za posodit 200 € do 1.9.08 vracam z obrestmi.

extra če tole ni fora, ti predlagam da greš na banko in si povišaš limit.

ne morem ker trenutno nisem zaposlen
Ali ima kdo ali ne?

New Report

Close