Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izposoja denarja

Izposoja denarja

Pozdravljeni. Mene zanima ce se da kje sobiti vecjo kolicino denarja na dalso dobo odplacevanja…pogoji so fixna obresta mera in naceloma ne vec kot kakih 600€ mogoce 650€ mesecno… gre se za to da sem si nase nakopql prevec kreditov in vsega in sedaj s placo 1600€ vec ne pridem lepo skozi mesec…malo me je zaneslo banke pa odpadejo saj je moj sisbon seveda poln…popravil bi rad prejsne napake in poplacal vse kar gre… potreboval bi cca okrog 60.000€… vem da denar ni mali ampak vec nevem kaj naj… odprt sem tudi za privat pogodbo po dogovoru najraje preko npr notarja da je stempl. Ce se kdo najde ki bi bil za taksno ‘investicijo’ prosim odgovorite na to vprasanje. Dobrodosel tudi vsak nasvet.

hvala vsem.

In kaj lahko zastavis za garancijo?

Pojdi na banko, reprogramiraj kredite ali vzami en kredit na daljse obdobje, poplacaj vse ostale dolgove in pazi na denar.

Druga opcija je, da prodas, kar si kupil na kredit, odplacas kolikor se da in potem pocasi naprej.

Hja problem je da nimam nic… malo sem zabredo tudi v kockanje in nimam nic…zdaj nisem kockal ze 5 mescov. Je vsaj napredek.

In mi naj ti posodimo 60.000 €, da zakockaš naprej … ?

Prodaj, kar imaš in se preseli h staršem.

Kdo ti bo posodil, če nimaš nič da bi zastavil za garancijo. Tudi zasebni posojilodajalci želijo poroka, garancijo. Začni delati dvojno službo, ni druge. Jaz ko sem imela neko podobno stisko, le da sem rabila dosti manj kot ti ( 3000 EUR) , sem šla v dvojno službo, po službi še kelnarila in v dveh mesecih nabrala potrebno vsoto. Nisem si sposojala.

Problem je da nimam nic. Blokiral sem vse kar je mozno kockat. Niti centa jim vec ne dam…hja to ni ravno opcija…ni me treba napadat vprasal sem naceloma le za nasvet.

Ze zdaj se utapljas v kreditih, pa bi se rad se dodatno zadolzil, s cim bos vracal, razlozi.

Enkrat je bila podobna tema ali celo isti pisec, ko je bil velik dolg do operaterja, pa še kaj drugega zraven. Na situacijo ti preostane psebni stečaj, ne novi dolg. Ki se ti bo spet sfižil, tudi glede vračanja. Pišeš da ne prideš lahko skozi. Prideš pa. Torej potem še malo bolj stisni.

Odgovor na objavo uporabnika
Mešanje, 08.05.2024 ob 10:37

Enkrat je bila podobna tema ali celo isti pisec, ko je bil velik dolg do operaterja, pa še kaj drugega zraven. Na situacijo ti preostane psebni stečaj, ne novi dolg. Ki se ti bo spet sfižil, tudi glede vračanja. Pišeš da ne prideš lahko skozi. Prideš pa. Torej potem še malo bolj stisni.

crnogorci ne poznajo osebnega stečaja

v pojasnilo, 08.05.2024 ob 10:49

crnogorci ne poznajo osebnega stečaja

A to je tisti računalniški vic, kaj je  črnogorski virus – ja samo sjedim i ništa ne radim.

Koliko pa sedaj placuješ obroke na mesec?

Če prideš na tesno skozi s 1600, potem pa  si  najdi še eno delo za 300 do 500 na mesec.

Okrog 1400€ mom zdaj na mesec stroskov…kar pomeni da mi za tank, hrano ostane 200€…pred kratkim sem zvedel tudi da je punca noseca ampak ga nemorema prezivet…

Ja v kreditih se utapljam ampak z tem kreditom bi poplacal vse obstojece in s tem imel avtomatsko stroska 800€ manj mesecno…

Anonim…, 08.05.2024 ob 15:35

Ja v kreditih se utapljam ampak z tem kreditom bi poplacal vse obstojece in s tem imel avtomatsko stroska 800€ manj mesecno…

Tebi osnove niso jasne. S kreditom ne boš nič poplačal, to je kot scanje pozimi v hlače. Za sekundo olajšanje, nato pa začne fejst zebst in zmrzovat. Ti boš potem imel dvojni obrok, tebi pa sedaj  ostane 200 EUR, kako boš potem lahko še 600 EUR plačal? Najdi si dodatno delo ob vikendih, kelnari ali pomagaj na gradbišču. To kar ti želiš, je konec miru, izterjevalci ti bodo za vrat dihali, ne igraj se s posojilodajalci, ker oni ti pošljejo gorilo ki te bo počakal za vogalom. tako te bo strah, da ne boš mogel živeti. Ubogi otrok pri takem očetu

Ne razumete kaj mislim povedat… z 60.000€ se jaz resim vseh pufov ki jih imam in ostane samo teh 60.000 oz cca 600€/mesec namesto 1400

Koliko let pa imaš? Bo treba biti bolj odgovoren. Punca bo naredila splav? Ker tudi za preživnino ne boš imel …

Na banki plača ne bo dovolj, sploh pa ne, ker ti še Sisbon nagaja z vsem, kar si  poštrikal. Kako si si zamislil, da če pa ti kar nekdo posodi teh 60, nimaš pa nič za garancijo? Prišel bo še otrok, pa bo potem morda spet kakšen kreditek. Kaj pa tvoja nosečnica poreče na vse to? V taki situaciji je pa tudi dodatno neodgovorno, da sta si omislila še otroka.

Anonim…, 08.05.2024 ob 16:09

Ne razumete kaj mislim povedat… z 60.000€ se jaz resim vseh pufov ki jih imam in ostane samo teh 60.000 oz cca 600€/mesec namesto 1400

Ti nečesa ne razumeš.  600 obrok?  Kdo ti je pa to izračunal?  Iz 1400 na 600?

Pa nič nimaš, kar bi zastavil? Nemogoče.

Najdi si še eno službo, drugače ne bo šlo.

S tem  se ti nič ne rešiš pufov, samo podaljšaš čas odplačevanja. Kaj vraga misliš? Da ti bo nek privatnik posodil z nižjimi obrestmi, ker je tako dobra duša? Pozabi. Pojej, kar si skuhal. Nasvet: nehaj o kreditih razmišljati kot o zastonj denarju. Kredit se vzame samo za bivališče in nič drugega.

tako je to, 08.05.2024 ob 16:56

Ti nečesa ne razumeš.  600 obrok?  Kdo ti je pa to izračunal?  Iz 1400 na 600?

Pa nič nimaš, kar bi zastavil? Nemogoče.

Najdi si še eno službo, drugače ne bo šlo.

Tudi meni ni jasna tale računica. Kako on misli iz 1400 e priti na pol manjši obrok z novim kreditom. Avtor ti ne rabiš nov kredit ampak višje prihodke. Torej dvojna služba da se izklopljes iz tega

…ne, on nisli, da bo posojilodajalec čakal 10 let, da mu vrne 60 čukcov 😀

…sobota, 08.05.2024 ob 17:55

…ne, on nisli, da bo posojilodajalec čakal 10 let, da mu vrne 60 čukcov 😀

Ja itak to misli. On misli dobit 60 jurjev, s tem poplačati vse pufe, temu, ki bi ga kreditiral pa potem vrača 600 na mesec 15 let. Ko pa spet pride do manjka keša, pa pač pove posojilodajalcu, da pač nima za vračat, naj malo počaka…

Ljubček, bo treba neko garancijo, kaj naj bi se zgodilo, če ne boš več plačeval kredita. Recimo daš stanovanje za garancijo al pa so starši porok, da bodo vračali tvoj kredit. Nekaj….

Če imaš za 60k kreditov ni šans da so obroki skupaj 1400. Kdo ti je dal te kredite? Nemogoče. Kakšno boljšo se spomni mon motenec.

Groza, kakoje lahko tako neodgovoren. Vzel bi nov kredit, še en na obstoječe in trdi da se mu zmanjša . To pa je višja matematika

New Report

Close