Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izposoja igrač

Izposoja igrač

Mene pa nekaj zanima. Ali v vaši knjižnici, kamor hodite, izposojajo igrače in družabne igre? Mi smo bili čisto navdušeni na festivalu iger, ko so izposojali igre in smo razmišljali, če je možno, da to kje prakticirajo v knjižnicah in katerih? V naši namreč ne in bi dala pobudo, da bi uvedli še to – če je pač možno. Kajti te družabne igre so sila drage in si lahko kupiš morda dve ali tri, da bi jih pa rabljene kje prodajali pa tudi nisem zasledila. Kako pa je pri vas s tem?

Da, v naši knjižnjici izposojajo te stvari! Je pa v Mb, Nova Vas.

v naši knjižnici mislim da ni tovrstne izposoje … je sicer tam kar nekaj iger in igrač, s katerimi se lahko zabavajo otroci … so pa vse že stare in nihče ne pazi na njih.
Ideja je pa super … bom mal vprašala v naši knjižnici če kaj razmišljajo v to smer 🙂

drugač pa … se pridružujem navdušenju iz festivala iger … mi je zelo žal da si nismo vzeli več časa … sposodili in sprobali smo 4 igrice … se nad eno zelo navdušili in jo bomo kupili … takih festivalov bi moralo bit več … res pohvalno.

B.

Včasih je imela knjižnica Bežigrad v svoji enoti na Vojkovi izposojo igrač. Če si iz LJ, najbolje, da jih pokličeš, če to še počnejo.

z.

Kar velika izbira je v enoti knjižnice Bežigrad v BS3.

Knjižnica dr. Franceta Škerla

Vojkova 87a
telefon: 534-9985
563-4919 ali
031 909-019 (24-urno podaljševanje knjižničnega gradiva preko bibliofona)
ponedeljek, torek 13.00 – 19.00
sreda 9.00 – 15.00
četrtek, petek 13.00 – 19.00

New Report

Close