Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka izposoja kamere

izposoja kamere

mogoče kdo ve, kje se da kamero najeti (brez kamermana)? lokacija Ljubljana

Studio trnovo.Priporocam pa ti da tudi posnamejo ker so profesionalci(skoda bi bilo da bi ti nekdo ki ne zna dobro snemati unicil ta dogodek)
LP

Priporočam VF Studio, tel.št. 041/639-235. Jaz sem bila zelo zadovoljna, kaseta zgleda kot en romantični film, vse je zmontirano, s predfilmom, super.
Je pa tudi res, da je boljše, da te posname nekdo, ki ve kaj dela, pa tudi vi boste bolj sproščeni in bodo posnetki veliko lepši.

Lep pozdrav, Gala

Srce mi ni dalo, da se ne bi tudi jaz oglasila. Ker načrtuješ enega najlepših dni v svojem življenju, ko naj bi potekalo vse brez zapletov, bi te rada opozorila na to, da tudi profesionalni kamermani niso 100%.
Tudi mi smo se (poleg domačih-amaterskih snemalcev, ki sva jim najprej nasprotovala) odločili, da najamemo profi kamermana, posnete kasete pa bi potem svatom razdelila v zahvalo.
Pa sva bila amaterskim snemalcem potem še kako hvaležna, saj je “PROFI KAMERMAN” ( drugače zaposlen na RTV Slovenija) celotno poroko (od jutra do jutra) posnel brez zvoka – za zjokat!!!!

Lep pozdrav in želim ti najlepši dan brez zapletov! Alenka

če želiš glavobol po 3 urnem iskanju svatov na sliki… potem kar…
v nasprotnem…poišči kamermana z izkušnjami… če ne zaupaš..naj ti pokaže kak izdelek…napr. poroko ki jo je že posnel in ZMONTIRAL… pokaže ti naj tudi opremo s katero dela…

New Report

Close