Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Izposoja obleke

Izposoja obleke

Ojla!

Dekleta in žene kličem vam na pomoč pri iskanju poročnih ateljejev oz. izposojevalnic poročnih oblek. Pravzaprav razmišljam, da bi mi obleko naredila neka šivilja (ki je poznana po tem, da šiva dobre in preproste poročne obleke). Vseeno pa bi šla pogledat in pomerit kako oblekico tudi v tovrstni salon saj ni rečeno, da ne bi kaj našla. Mislim pa, da je časovno že kar malo kriza, saj vstopam v zakon v maju in ve se, da se takrat poroči največ parov.
Lokacija pa naj bo v krogu Ljubljane in Gorenjske.
Za vsak odgovor, že v naprej hvala!

Lp Nataša

Hojla nevesta!

Ravno danes sem izbrala obleko zase. Sicer sem iz drugega konca Slovenije kot ti pa vendar. Nasla sem jo, TISTO ta pravo v Zagrebu- Trg Josipa Langa 2- “Sposa”.
Izbira: fuuullllll
Cena moje obleke: 77.500 sit

Srecno in lep cas priprav zelim

v ljubljani jih je cela reč…malo pobrskaj po netu…zdele se iz glave spomnim telih: princ, pronuptia, mod art, krinolina, …pa še jih je, naslove pa sama poišči

Lara in Sara hvala lepa za vajino pomoč. Bila sem že v Mod Artu in sem jo našla, tako narejeno zame. Bila bi pa zelo vesela za približno oceno ponudbe v teh omenjenih salonih (ponudba preprostih oblek-čim manj vezenja,bleščic ali bognedaj čipk, smisel zaposlenih za svetovanje in kritično presojo). Baje ni dobro prav veliko oblek pomerit ker si na koncu potem totalno zmedena. Mislim, da se bom kar dokončno odločila za to iz Mod Arta.

jaz sem se tudi že odločila za eno in Mod Arta..in sicer je bil to prvi salon kamor sem sploh šla in 1. obleka mi je bila všeč in mi paše in sicer model Prima! Katero imaš pa ti?

Živjo,
jaz bi ti močno priporočila Grazio na Petkovškovem nabrežju in Krinolino na Mirju. Obleke v teh dveh ateljejih so si kar precej različne kar se stila tiče in verjamem, da boš z lahkoto ugotovila kaj iščeš.

Veliko veselja ob pomerjanju ti želim

Ana

New Report

Close