Izposojena obleka
Tiste, ki imate oz.ste imele izposojeno obleko – koliko prob ste imele prej? Jaz sem jo oblekla enkrat, ko sem jo tudi izbrala – pa nismo nic merili. Potem sem enkrat čisto slučajno šla mimo, pa sem s sabo imela tudi čevlje, tako da sem pol probala. Potem mi je pa rekla šefica, da naj pridem tisti zadnji torek pred poroko na probo, pa je.
Pa ve? Hvala!
Enako, en teden pred poroko jo probaš, ona ti označi z bucikami in po tistem všije oz. razširi, če je potrebno. Jest sem šla prejšnji ponedeljek na probo, danes pa jo grem iskat, še enkrat jo bom probala in jo odpeljala domov, v soboto pa, upam, blestela v njej, hahaha, no, bom sporočila kasnej, ko bo ta procedura za mano. čau,E.
Tudi pri meni je bilo tako. En teden prej sem probala, ponedeljek pred poroko sem jo še drugič in jo že vzela domov. Na soboto pa sem blestela v njej. Najbolj se mi je fino zdelo, ko smo kje bili, pa so me vsi gledali in govorili: “Kako je lepa…”. Najbolj se spomnim v gostilni, kjer smo imeli kosilo, ko so prišli eni Avstrijci, potem smo se pa še srečali v Volčjem potoku. Kar niso se me mogli nagledati.
Elžbet: tebi pa vse lepo na tvoji novi poti. Predvsem pa ti želim, da bi v soboto uživala prav v vsakem trenutku. Naj bo to res vajnin dan, prav poseben in najbolj lep.