izposojevalnice poročnih oblek – pomoč
SPOŠTOVANE!
Kot “strela z jasnega” me je letos doletelo vprašanje:”Bi bila moja poročna priča?”
Pravijo, da se sodelovanje pri zakramentih ne sme odklonit. Torej sem privolila.To je zdaj že dva meseca nazaj.
Poroka torej že čez dva meseca – nevesta ni noseča, da ne bo pomote.
Samo priče pač niso prej obremenjevali.
Nevesta me je pred dnevi prosila, naj grem z njo po obleko. Nimam pojma, kam sploh naj jo peljem tako pozno.
Torej, moja velika prošnja vsem obiskovalcem:
Bi mi prosim napisali vse izposojevalnice oblek na Štajerskem, pa vse do Ljubljane. Dlje menda ne bova šli.
Meni so všeč bolj klasične linije (torej luštne oblekce na A), tudi nevesta pravi, da ne želi biti načičkana.
Torej, prosim, če mi kdo napiše, kje se lahko dobi lepo izbiro oblek.
Zaenkrat že vem za Domžale (ne vem točne lokacije…)
Lepo vas pozdravljam in upam, da bo tudi s pomočjo tega foruma vsem uspelo ustvariti lepe, nepozabne poroke, katerim bodo sledili trdni zakoni,
Mira -1
Če se odločita priti do Ljubljane, toplo priporočam Grazio na Petkovškovem nabrežju. Če se ne motim, imajo celo okoli 400 oblek (ne vem točno, od kje imam ta podatek v glavi, jih je pa res ogromno). Tudi če malo pobrskaš po tem forumu, boš videla, da Grazii večinoma dosega najvišje ocene bodočih in bivših nevest.
Jaz pa ti DOMINO odsvetujem, nosim št. 38/40, pa mi je prodajalka
ves čas govorila kako sem debela in da imajo v glavnem samo št 36,
ki pa se nikakor ne da povečati, potem je našla nekaj po svojem
okusu, kar mi je bilo preveliko, nakar se ni mogla načuditi, kako da
res nosim 38, ko pa izgledam tako debela…
Seveda nisem ničesar izbrala, razočarana sem odšla in ker sem že
v prvi izposojevalnici oblek naletela na tako negativno reakcijo, nisem
hotela obiskati nobenega salona več. Odpeljala sem se v Graz, kjer
sem v butiku poročnih in večernih oblek ob pomoči prijazne prodajalke
našla tisto pravo. Pa še nekaj, čeprav sem obleko kupila sem zanjo odštela
skoraj enak znesek, kot bi ga za izposojo…
Uspešno iskanje vama želim!
Hojla!
V MB imaš Nevesto pod Pohorjem, Hollywood na Partizanski in Poročni salon Tanja na Metelkovi na Taboru.
Če pa je bodoča nevesta bolj drobčkena (konf. 36-38), pa se mi lahko javiš, saj prodajam svojo poročno obleko (1x nošena;):D) in če vaju zanima, ti lahko pošljem par slikic na mail. Sem pa iz MB.
Lep pozdrav!
meni so všeč preprostejše obleke npr. korzet in gladko krilo brez krinoline, vendar podloženo s posebnim blagom, tako da lepo drži obliko, tako sem izbrala nekaj v tem stilu in odštela 220 EUR, drugače pa se cene poročnih in večernih oblek gibljejo od 200 EUR dalje pač odvisno od tega kako bogato obleko si želiš. Izposoja preprostejše obleke pri nas stane ca 50.000 SIT
pa vse tja do 100.000 SIT za bolj bogate (načičkane) obleke.
lep pozdrav !
Jaz bi ti priporočala Poročni salon Sanja v Murski Soboti. Sem bila zelo zadovoljna s svetovanjem in s šivanem – jaz sem si jo namreč dala kar zašit:). Imajo pa tudi veliko izbiro. So unikatno izdelane obleke, vsaka se mi je zdela res nekaj posebnega,pa dodatki so mi bili tudi zelo všeč. Cene so super…se moraš sama prepričati:)
Pozdravljene,
gledala sem cene izposoje poročnih oblek in se gibljejo med 250 in 450 EUR. Zanima me ali lahko pričakujem, da ta cena vključuje tudi dodatke (tanjčica, tiara…) ali se to posebej doplača? Čiščenje se posebej plačuje? Kolikšen delež je potrebno plačati za rezervacijo? Ostalo pa verjetno preden odpeljem obleko?
Kako pa se obračunava, če se na obleki kaj strga, je to določeno s kakšno pogodbo?
Hvala za vse odgovore.
Lep pozdrav,
Kaja
Pozdravljena, cena vključuje samo izposojo obleke in čiščenje, če jo malo poškuduješ ne doplačaš nič razen če je obleka dokaj strgana.Vsi dodatki se doplačajo posebej.
Tako sem jaz plačala v poročnem salonu hollywood v mariboru:
tančica: 30€
čevlji:40€
verižica: 25€
tiara pa mislim da je od 30€ naprej-je nimam
obleka: 350€
obleka za preoblečt: 150€
Za rezervacijo obeh oblek sem plačala 200€ 150 za poročno in 50 za drugo.Ostalo plačaš preden prevzameš obleko.
Lep pozdrav.
Dekoraterka
Pozdravljene,
tudi jaz toplo priporočam butik Grazia v Ljubljani na petkovškovem nabrežju.
Vse bodoče neveste,ki sem jih ličila so imele same pohvale za omenjeni butik.
Lep pozdrav
Jaz sem imela poročno obleko izposojeno v šiviljstvu Klara v Ljubljani.Imela sem jo prva in zato ni bila nič dražja .Zanjo sem plačala 250 eur.Zelo zadovoljna in vsem zelo všeč.Najbolj me je prepričalo to da te znajo poslušat in svetova.Zame si je Klara res vzela čas in še danes grem kdaj k njej na kavo da malo poklepetava.Toplo priporočam.L.p.
Ravno ta teden sem jo rezervirala v Krinolini na Mirju. Res faj trgovina. Na netu sem si ogledala vse njihove obleka, pomerila točno tiste, ki sem jih imala že zbrane, prodajalka ful prijazna (svetuje, pomaga pri oblačenju), obleke imajo pa res krasne – vse, ki sem jih probala so mi bile všeč, sem se težko odločila, katero sploh bi imela.
Sem šla pa še v tako opevano Grzazio. Tu so imeli ogromno oblek, tudi prodajalka je bila res prijazna (poslučala moje želje in poiskala take oblke, ki sem si jih želela). me je pa motilo, da sem se morala preoblačit sredi salona, v katerem je bil skoz tudi moški(sicer tudi prodajalec) in da sem vedno stala tam na sredi v gatah pa modrcu in me je lahko videl vsak iz ceste. Obleke so pa vse v čist drugačnem stilu kot v Kronolini – take bolj nakičene, bogate. No, tu mi ni pasala niti ena. So pa cene tu nižje – 350 Eur