Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izpoved …

Izpoved …

Še en vikend, še en večer in eno jutro preživeto z njim. Cel teden sem se bala in po eni strani hrepenela po tem, da se bova spet srečala, da bom spet pogledala v njegove oči.
Pot na zbor je bila dolga in počasna. Pot, kljub temu da je bila kratka, se je vlekla, a prispeli smo in tam => razočaranje. Ni ga bilo! Nobeden ni imel njegove telefonske, čeprav se je večkrat omenilo njegovo ime. Najbolj sem bila začudena, ko ga je med vsemi (izvzeta sem seveda jaz) najbolj pogrešal ravno moj miško.
Ure so minevale in vedno manj upanja sem imela, da bo prišel, še posebej zato, ker je bil istočasno tudi zbor v Italiji. Iz ure v uro sem bila bolj žalostna in razočarana, še posebej pa ko sta prišla dva iz njegovega kluba ter povedala, da je šel v Italijo in da bo MOGOČE potem prišel gor. Seveda verjetnost je bila zelo majhna in tako sva z miškotom obupala, da ga bova ta večer videla.
Čeprav sem poskušala skrivat mojo razočaranje, se je poznalo, da nekaj ni v redu in to je opazil tudi moj dragi. Krivdo za to sem zvalila na naše prijatelje, ki se niso obnašali ravno v redu. Z dolgim nosom in žalostjo v očeh sem hodila gor in dol z roko v roki z miškotom, vendar nisem uživala. Dolgočasila sem se in ga pogrešala. On mi je s tako lahkoto privabil nasmešek na obraz. In sedaj ga ni bilo.
Ure so minevale, padla je noč. Upanje, da pride je bilo minimalno oz. skoraj ničlo. Prišlo jih je še par iz njegovega kluba in vsi so bili prepričani, da ga ne bo. Bila je že 22:00 ura in ravno je prispel še en prijatelj, ko …… … … obrnem se in … ga zagledam … Srček je poskočil, oči so zažarele, na obrazu se je pojavil žareč nasmeh. Skušala sem to skriti, da ne bi noben opazil, kako sem vesela njegovega prihoda, zato sem pogledala v tla. Ko sem dvignila pogled je bil že pri meni in kot ponavadi sem videla v njegovih očeh tiste iskre … tiste iskre, ki sem jih do tedaj tako pogrešala.
In takrat se je zbor zame začel. Bil je stalno ob meni, kot bi mi bil senca in me prekrival s pohvalami in z besedami »všeč si mi«, »do konca sezone te bom osvojil«, »lepa si!«. Pustil je svoje prijatelje, da je bil cel čas ob meni. Seveda sem vso svojo srečo skrivala za nasmehom, ker je tudi on vse povedal »v hecu«. Vendar čutiti je bilo, da je med nama neka magnetska privlačnost. Cel večer je bil z menoj, odkar je prišel do takrat ko sva šla z miškotom spat. Če se je za trenutek oddaljil, ko sem bila skupaj z mojim dragim, je bil kmalu nazaj in potrpežljivo čakal v bližini, da bo prišel spet trenutek, ko bova lahko malo sama. Vsem je govoril, da me ima rad … da me bo osvojil, prej ali slej … celo, čisto na začetku, me je neki prijateljici predstavil kot njegovo punco. Seveda je bilo vse v hecu, a videla sem, da uživa ob tem.
Bilo jih je precej takih, ki so skakali okrog mene, si želeli plesati z mano, želeli stat ob meni … Ko me je prijatelj peljal plesat, je stal v kotu in me gledal in mogoče … mogoče si je želel biti na mestu tega prijatelja … da bi me lahko stisnil k sebi … Sicer pa … velikokrat me tudi je. Kolikokrat sem vztrepetala, ko sem začutila njegovo roko okrog mojega pasu … in kolikokrat sem vzdrhtela, ko me je prijel čez ramena, me stisnil k sebi in naslonil glavo name.
Uživala sva … uživala sva vsak trenutek skupaj … ampak škoda, ker se večer mora zaključiti. Moj se je zaključil ob 2h zjutraj, ko sva z miškotom utrujena šla v šotor. Ob slovesu sva si eden drugemu pošiljala ljubčke … in videla sem, da je žalosten ker grem.

Jutro …po dolgi mrzli noči smo se zbudili v sveže jutro. Utrujeni smo se počasi eden za drugim valili iz šotorov in hodili k šanku po okrepčilno kavo … čeprav pomagala ni kaj dosti. On je še spal … bil je eden zadnjih, ki se je zvalil iz šotora … Mi smo že pospravljali naše stvari, ko je on prišel kolikor toliko k sebi. Miško se je pošalil, da če je danes on spal pri meni, ker je bil on tako utrujen, da je trdno spal celo noč. On je rekel: «Danes nisem … ampak enkrat bom. Enkrat bom spal z njo!« Potem sta se še parkrat pohecala na ta račun. Še dobro, da je bilo vse rečeno v hecu in smo se smejali vsaki taki izjavi.
Ko je miško spravljal šotor, se mi je približal in mi na uho rekel: »Všeč si mi!« Spet v tistem tonu, kot da se heca … ampak ko sem se obrnila in ga pogledala v oči, so bile čisto resne. Ko je videla, da ne vem kaj reči, je vse zdramatiziral in rekel: »A bi fukala z mano?« … tako da so vsi slišali … in smo se spet vsi zasmejali.
Odpravili smo se, ko je bil on še tam. Ustavili smo se še na kavi in na poti nazaj nas je dohitel. Ker jaz ne vidim nazaj, mi je miško povedal, da nas je dohitel … noge so se mi začele tresti. Na križišču je prišel z nami vštric … obrnila sem se … in najine oči so se srečale. Nekaj mi je hotel reči … a smo prehitro speljali.

Nato nas je prehitel … in izginil … do naslednjega zbora.

…………………………………………………………….

Sej vem, da sem zmešana … samo … kaj vem … ta cvetni prah zgleda da deluje na hormone .. :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

madonca folk kaj je z vami…eni nage slike dajejo na net…drugi pišete kako fukate z drugimi…mater res vas nekaj daje…

:))))

trilči je še edina pridkana…se vidi da sva obe iz Štajerske, ker sva obe tako pridkani 😉

Jutro BGV…….Ej……..srce malo……..A po vsem tem lahko rečeš, da ti ni čisto nič do njega??? Še jaz, ki sem vse to samo brala….ne pa tudi doživljala….sem čutila tako naelektrenost, da so mi šle kar vse kocine pokonci……..In zdaj, kaj misliš nardit?

zvezdica ti si tudi koliko toliko pridkana…ni dobro da se poglabljaš v take zgodbe, da te kje ne pokvarijo
:)))))))))))))))))

še ena taka, ki ima vse zmiksano pri sebi.
Pozdravljena v naš klub!
:-)))

Ehm … samo ena sprememba … jst nisem z nobenim fukala … oz. .. :)))) … sem edino z mojim mišekom … :)))))))))) … sam malo me zadnje časi hormončki zajebavajo … pa v glavi je neurje … :))))) ;))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kaj mislim nardit? Počakat da me ta naelektrenost mine … a mi ostane kaj drugega?

Veš … spoznala sem razliko med tem, da me nekdo neizmerno privlači … in tem da nekoga neizmerno ljubim … in … tisto prvo mine … ta drugo pa ostane za vedno …

Lp, Bgv

:)))))))))))))))))) klub zmiksanih žena … :)))))))))))))))))

Lp, Bgv

malo vas moram hecat…
zdaj pa šibam še obnovit svoje znanje, drugače bom še kje o fukanju pisala v izpitu :)))))))))))))

papa in lepo se imej

:))))))))))))))))))))) ;))))))))) … pridna naša poletka … tako je prav … :)))) …

Lp, Bgv

zmiksanih žena in izgubljene razsodnosti…:-(
Eh, saj bo, takrat, ko bodo iznašli zdravilo proti ljubezni….. ehm, se pravi –
NIKOLI.

:-)))

Pa fejst bod’!

Hi, hi, hi……A da sem pridkana??? Če ti tako rečeš….cmoka

Ja…..ma se moraš znat res dobro kontrolirat….da ti ne popustijo zavore in potem……………………ajej!!!!!!!!!!!!1

:)))) Kaj naj rečem … dobro, da se vidim z njim samo na zborih in da je miško skoraj vedno zraven … :)))

Sicer je moj dragi tudi posrečen … Kolikokrat je šel sem pa tja in me pustil samo z njim reekoč: “Daj mi jo malo popazi!” :))))))))))))))))))))))))))) … he he …

Lp, Bgv

Pa on nič ne ve, da ti………….mislim, da ti tako….malo všeč??? Upaš, to skrivat pred njim?

:))))) … jah … jebat ga, no … :))) … Sam veš kaj ti povem … je pa fajn spet občutit tisto vznemirjenost, metulčke po želodčku … rdečico na ličkih … :)))) … Na žalost pri miškotu tega ne morem občutit več … razen mogoče tistih metulčkov … sam … ko si vsak dan skupaj … toliko let … ni več tistega razburjenja … :)))))))

Ja … sej bo … sej bo … ;)))

lp, bgv

točno tako.
Bolje ne bi mogla napisati (tioto o metuljčkuh). Nič ni večno – žal.
Ti bodo pa zbori na stara leta dajali veliko veselja, ko boš premišljevala o njih…:-)))
Boš pa tudi dobila rdečico na lička….:-)))))))

Še ena,kr bo varala!
😉
Sp

:))) … Težka je … težka … Sicer … ne vem kaj si on misli, ampak … jaz se stalno ko sem ob njemu smejim … in ker zgleda vse kot ena velika šala … ne vem, no … :)))))))) …

Bomo videli kako se bo nadaljevalo … :))))))

lp, Bgv

:))))))))))))) Jaaaaaaaaaaaaaaaaa … :))))))))))))))) … verjetno, da res … :))))) … hi hi …

lp, Bgv

Hm…………se nadaljuje………………he, he, he…………Kako pa si kaj drugače???

Ne k’ ne boooom … ne k’ ne boooom … :)))))))) ;)))) …

Če nisem prej … ne bom tudi zdej … :)))) … Sej veš, da sem trmasta kar se tega tiče … pa polna neke morale … ;))))))) 😛

Lp, Bgv

ha,ha,ha…..pa kondome ne pozabi naslednjič,kr on jih ziher ne bo imel s sabo!
;-)))
Sp

Uh … drugače? Še vedno utrujena … verjetno da imam še vedno določen procent alkohola v telesu od sobote … :))) …

… sicer pa … po drugi strani sem tudi vesela, ker je miško danes prespal pri meni … in sva se imela včeraj vzečer šaldo lepo … :))))))

… pa … še ena bolj slaba novica … Danes gre moja tašča v bolnico … :((((( … in jo bodo obdržali noter do petka … če pa bodo kaj dobili .. … … bogvedi do kdaj … :(((((((((((((((

lp, Bgv

Sprevržko Sprevržko … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … kok ti znaš provocirat … :)))) 😛 (ti jezik kažem … da veš … !!!) :)))))

Lp, Bgv

New Report

Close