Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izpoved …

Izpoved …

Ufa,kako imaš slastnega,toplega in dobro ga zarineš v usta,ni kaj!
😉
Sp

Kdo se oglaša!?
;-))))))))))))))))))))))))))))
Sp

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) He he … :)))))) … ne bom niti komentirala tega … :)))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bom pa jaz!
Bugi se fantastično poljublja!
Vem iz prve roke!
😉
Sp

Kaj je narobe s taščo?

Mah … mojo taščo na žalost prime vsaka bolezen in vse kar obstaja … in zdej mora it na preiskave v bolnico, da vidijo kaj je spet narobe … :((

Pol življenja je sigurno preživela po bolnicah … in zgleda, da ni še konec … :((((((

lp, bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

:))))))))))))))))) Eh … kaj neki blodiš … Ti veš to samo iz slikce … :)))) ;)))) … 😛

Lp, Bgv

Ajej……boga ženska………upam, da ne bo preveč hudo….

To upamo vsi …

lp, Bgv

A sem napisal,kako vem?
;-)))
Sp

Pa slika ne pomeni vedet iz prve roke … :))))))))))))

lp, Bgv

Pa iz prvega pogleda no!
Btw:a imaš še vedno tak fejst jošk?
;-)))
Sp

Še vedno je isti, Sp … čisto nič se ni spremenil … Mogoče bo kaj blage spremembe ko se bo enkrat začelo hoditi na morje, pa se bom sončla topless … :))))))))

Aja … mimogrede … he he … v soboto na zboru je malo manjkalo, da bi šla dajat kontra striptizeti na oder … :)))) … še miško me je pumpal da grem gor … pa en prijetelj se je ponudil, da gre z mano gor, pa da udariva duo … samo je bilo prehitro konec striptiza … :))))))))))))))) ;)))))

Lp, Bgv

Bgv…taksno je zivljenje…ko mislis, da je to to…pride novi val in razburkana si kot ocean…ampak sreco imas, ker si nevezana, brez otrok, skratka se lahko igras in plavas v oceanu …živi se samo enkrat in zato uživaj…ko bos poročena…ko bodo tu otročki…bo to vse drugače…takrat ti želim, da takih razburkanih vod ne bi nikoli dozivela z nobenim drugim kot z svojim dragim…kajti takrat pa lahko nastane katastrofa…orkan…

Uživaj življenje kolikor se da…gre ena pesem, poslusaj jo ali pa vsaj poj…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mona!
Si mogla it!
Ah,če bi bil jaz tam…bi te ziher pripravil do tega!
Še družbo bi ti šel delat,mater!
Glede farbe teleščka pa: jaz sem že tako rjav,kot sem bil lani konec julija.
Sem že mislil zadnjič,ko me je sonce ožgalo,da se bom ves oluščil,pa razen malo srbečice ni bilo sile.Zdaj sem pa že čokoladito!
;-)))
Sp

Jah, no … sej bi šla bolj hitro gor … samo kaj ko je bilo tako mraz, da sem raje dvakrat premislila … in … pol je blo konc muzike … :))))

A čokoladito si že? No … to je pa fajn … So mi všeč moški temnejše polti … :)))) ;))))

Lp, Bgv

Ehm … Sonči … tega nasveta raje ne bom poslušala … pa veš zakaj? Zato ker sem se že odločila s kom želim biti “do konca svojih dni” … s kom želim imeti otročičke … in bla bla bla … in res ga ne bi rada izgubila zaradi nekaj razburkanih hormončkov … :)))

Bom pa vsekakor uživala ob tem prijetnem občutku, ki mi ga daje oseba … vendar … se ne bom prepustila skušnjavi … to pa ne …

Lp, Bgv

Draga moja, mene ni potrebno prepričevati…to pisati…želim ti samo, da se odločiš tako, da bo tebi lepo, okej…pa naj bo to Misko ali kdorkoli, ce je to tvoja sreča…se veselim s teboj…ampak tisto sem ti napisala zato, ker je življenje marsikdaj pač takšno, da je pamet tu, srce,želje,sanje,čustva, strast… pa nekje tam in sedaj bodiva pametni in se vprasajva ali ni že to prevara…?! Zame ne…zate tudi ne…za nekoga pa je…ja le kdo bi razumel življenje in bil pameten za vse kar se nam dogaja…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kaj dobim če vse to preberem?????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Cmoka tudi tebi Sonči … sicer pa … imaš popolnoma prav … Samo jaz se ne mislim obremenjevat in tuhtat o tem … prepustila se bom toku … da vidimo kam me ponese … :))))))

lp, Bgv

Enga cmoka? :)))))))))))))) ;))))) … 😛

:-***

Lp, Bgv

Še enkrat mona!
In mraz je bil!Ja super!!!!!
Bi ti bradavički štrčali naprej…ufa,si moram to zamislit!
Ej,če bi bil tam…..bi folk vidu nago Bugi!Ziher!
Sp

ok..grem prebrat, pa ti sporočim 😉

samo hočem zraven še kepico sladoleda 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

A imaš ti Sonči slučajno kako tako izkušnjo?
sam tko vprašam,da bom tudi jaz vedel,kako se obnašat.
Sp

Pismo je naš Sonček danes pameten!Da nima mogoče slabe vesti….al kaj?
😉
Sp

New Report

Close