Izpoved dveh generacij o 40 letnicah z mojo projekcijo
Moja projekcija, kako delujejo stvari v praksi (večinoma):
[img]http://shrani.si/f/3z/cQ/2KXbmJho/screenshot20190720-10244.jpg[/img]
Misli dveh generacij moških o 40 letnicah.
[img]http://shrani.si/f/24/y3/XSgI0pt/screenshot20190719-22074.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/2f/QA/2bHHb27a/screenshot20190719-22075.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/2j/c9/2t9HcN2r/screenshot20190719-22075.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/3a/13n/LRq2AVh/screenshot20190719-22075.jpg[/img]
Se strinjate?
Ne.
Pa ne ze spet ta ext alias dxb….bbbbooooorrrriiiinnnngggg 🤪
Jebote mgtow
da se z neko 40 letnico ti zelo ukvarjaš
Jap, ena 40-letnica me je skenslala, zato se ji na tak način maščujem
Pri 50-ih jih boš pa iskal in nobene ne boš našel 😂
[/quote]
Ena ekstremno prizadeta pickica si je sposodila vzdevek in se proba mascevati s svojimi frustracijami hehe.
[/quote]
samo potrjuješ razloge, da je imela prav da te je skenslala. Kdo pa se bo sploh kakorkoli ukvarjal z maščevalnim, nesramnim in privoščljivim človekom. pameten – nihče! Pametna je ta 40 letnica. Ti se pa zamisli nad seboj.
izredno analiticen pristop 🙂
Sodelavka je lani dopolnila 50 let, za moje pojme izredno lepa zenska. Dobri geni, zna se prisparat, neguje se. Zanimiva je vsem 50+ v kolektivu. Na morju je zelo ocitno padla v oci 40+ moskemu, mislim, da bi si jo takoj vzel, ce bi le lahko. Za njega lahko trdim, ker je bilo tako zelo ocitno 🙂 za ostale pac ne morem pokomentirati.
Morda jo dodas k statistiki, mislim, da ni osamljen primer.
Včasih so rekli: Sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema. Tako starejše ženske sanjajo ljubezenskega fantka, Ker si domišljajo, da so še nevem koliko zaželene. Realnost je pa taka, kot zgoraj piše. So izjeme, samo zelo malo na obeh straneh.
Si mal prevec pokadil jejhata ja Srecko Nesrecko
in kako se neguje?
Tako ti bom rekla, ti ubogo revše od avtorja, ki svojo vrednost ne znaš dvigniti drugače kot s tem, da ponižuješ ženske.
Toliko ponudb, zanimanja in pogledov kot jih imam v zadnjih par letih, nisem imela niti kot 20-letnica. Od tipov vseh mogočih starosti. Od najstnikov, ki včasih prav debilno buljijo, do ostarelih dedkov. Dalec najbolj vztrajni so tisti mladeniči okoli 25-35. Očitno je 40 pri ženski neka starost, ko jo mladiči začnejo dojemati kot milfico in se jim začnejo ob enih ohranjenih in urejenih 40-letnicah kisati možganske povezave.
Sem urejena, imam postavo peščene ure, polne ustnice, zdrave zobe, gledam v oči, se nasmejem. Oblečem krilo, obleko, pete, usklajene barve. Ne govorim dosti, sprašujem stvari povezane s temo, ne hihitam se brezveze. Menda izžarevam erotično in seksualno energijo, to mi povedo tudi ženske. Pa nisem lepotica, v mladih letih sem bila celo siva nesamozavestna miš. Ko vstopim v prostor, moški buljijo.
Nič si ne domišljam, da sem boljša od mladenk. Sem pa bolj samozavestna, več vem o tem, kako vzpostaviti stik z moškimi, bolj sem razgledana in imam svojo pamet in mnenje. Ne potrebujem pozornosti moških, da se počutim vredno, v glavnem mi je ta pozornost odveč.
Ko srečam kakšno prepotentno teslo, ki misli, da je od boga poslan dar za ženske, se mi hitro vklopijo vse lučke in udari na plan vsa zloba, kar je premorem. Če v neki družbi s telesno govorico ali z besedami zavrnem kakšnega prepotentnega wanabe alfo in posvetim nekaj pozornosti kakšnim res zanimivim moškim v ozadju, se dinamika skupine takoj spremeni. Nobene nesramnosti ni treba, niti žalitev. Samo par stavkov iz strani močnejše ženske je dovolj, pa alfa izgubi svoj položaj in krdelo sledilcev. Večina bednikov si to interpretira kot da ga je hotela sesuti kakšna lezbača, možača ali feministka. Težko pa požrejo, če pride padec s strani zelo ženstvene ženske.
Hierarhijo moških določimo ženske. Ne tiste prestrašene mladenke s kurjimi možgani, ki se bojijo za svoj težko pridobljen položaj v skupini, ampak odločne ženske srednjih let, ki že imamo svoj položaj in ne potrebujemo moških za to, da nam ga dajo. Za to ni potrebna niti izobrazba niti lepota, samo modrost in samozavest. Že v vsaki stari kulturi so bile zrele in modre ženske center moči plemena in tako je še vedno. Samo stari bebci z hudimi manjvrednostni kompleksi in čustvovanjem 16-letnikov si dvigajo ego ob tem, da se slinijo po mladenkah in se počutijo strašno pomembne ob tem.
Ego govori iz tebe. Cccc
in kako se neguje?
[/quote]
gibanje, kreme, kozmeticarka.
Je pa res, da je se nisem videla nenalicene.
Tcoj problem je ker ne znas locit iskalcev fuka, potesevalcev fantazij, od tistih tipov, ki hocuo met z zensko kvaliteten odnos.
Sej mene to ne preseneca, da si stare koke filate ego s takimi, ampak lubica lepo te prosim, to je tako kot da bi jaz zdej en tak roman napisu o tem, kako velik zensk me hoce pojebet za 500eur nagrade. Z bedarijami se hvalis.
in kako se neguje?
[/quote]
estetika ali kozmetičarka????je velika razlika…kreme ne delajo čudežev…sploh pa ne po 50
estetika ali kozmetičarka????je velika razlika…kreme ne delajo čudežev…sploh pa ne po 50
[/quote]
kozmeticarka.
Ne brise si let povsem, ima pa zelo lepe poteze obraza, lepo postavo.
No, se ne strinjam. Je bistvena razlika, ce hranis svojo kozo s kremami, maskami, po moznosti se razlicnimi in ce je ne. Nahranjena koza je drugacna, ceprav se ji starost pozna.
Ja tolažite se 40+ tudi če vas kakšen pogleda si želi samo seksa. Ker vsak normalen ve da imete 10 – 20 let prtljageki jo ima doma.
Tu si me pridobila.
Tu si me izgubila.
Menim, da zares samozavestna zenska ne ponižuje, ne žali (tu ne mislim le besedno), se ne dviga na plečih soljudi (ne potrebuje sklonjenih hrbtov, da je sama višje, da se počuti močnejša: prepotentno teslo in drugi izrazi, zloba).
Ne razumem od kod notranji vzgibi za takšno početje, razen če si na vodstvenem položaju in pač moraš poštimati hierarhijo, da stvari (bolje) tečejo. V tem primeru pritrdim, da je res malo pozornosti že dovolj, da se moč prerazporedi in tudi delovna dinamika kasneje bolj steče. Sicer pa se mi zdi takšno početje, rangiranje, igračkanje sila nepotrebno in predvsem nepomembno. Sama to vidim kot klic po pozornosti (potreba po moči), potrditvi, vmešavanju. Če si pozornosti moških ne bi želela, potrebe po vmešavanju ne bi začutila, zloba te ne bi preplavila, v bistvu bi ti bilo vseeno.
Menim, da ženske z leti, starostjo, izkušnjami, spoznavanjem življenja,… res postajajo preudarnejše, tudi modrejše. Osebno mi predstavljajo ognjišče, center doma (več generacij), varnost, nabor izkušenj, drugačen pogled in skrb (nego) v kolikor fizično še ne opešajo preveč. Izredna dragocenost, ki se je premalo zavedamo, premalo opiramo nanjo. V Sloveniji (no, saj drugod v kapitalizmu najbrž ni bistveno drugače) tovrstno moč nedvomno odvzemamo, ne znamo je uporabiti zase. Katastrofalen odnos do starejših (že če pogledamo naš odnos do tašč), odrivanje starosti (ki se jo enači z nekonkurenčnostjo) na rob. Smo še zelo daleč od tega, da bi enkrat spet razumeli, da so nam starostniki konkurenčni prav v socialnem doprinosu. V odnosih, drugačnih pogledih, poznavanju drugih časov (vsi smo tako zaslepljeni z danes, v resnici pa naš mentalni razvoj ne poteka tako zelo hitro kot bi si želeli sami in tople vode glede človečnosti ne moremo odkrivati, lahko pa poskusimo ne ponavljati napak prejšnjih generacij).
Morda to še najbolj vidim v službi. Mladi, takoj po faksu, polni nekega svojega prav in se niso pripravljeni učiti še iz prakse, od starejših generacij (ker zdaj so novi pristopi in oni vedo več). Mora preteči kar nekaj let, običajno okoli tri do pet, včasih tudi več, da vidijo, da še ne vedo vsega, da so marsikje še res bosi. Še takrat se izredno težko obrnejo na starejše, najbolj izkušene, prej bodo iskali pomoč pri mlajših sodelavcih. Izredne sodelavke z res izrednim znanjem, naborom izkušenj, se upokojujejo. Vse znanje gre z njimi, ne predaja se naprej. Same pravijo, da zato, ker jim mladi ne želijo prisluhniti, same pa da tudi ne bodo več rinile z glavo skozi zid. Škoda. In potem odkrivamo nove pristope, nove programe, v bistvu vse, kar se je pred 20, 30 leti že delalo, le reklo se je drugače (in s tem v javnem sektorju kurimo denar). V resnici v tem, kar in kako delamo danes ni res prav nič drugače kot je bilo pred desetletji, le zavijamo v celofan, da so imena bolj zveneča, da se malo bolj zasveti navzven. Vlogo sebe kot starejše v tem primeru vidim v tem, da imam z mladimi sodelavci (obeh spolov) nekakšen mamast, mentorski odnos, ki mi pomaga pri tem, da nisem pokroviteljska in da mi ni težko popravljati njihovih strokovnih napak. Da se znam umakniti ob pravem času, da pridobivajo svoje izkušnje in hkrati ob tem ne naredijo prevelike škode.
Kaj pa vem. Saj sva bili medve tudi 16, pa 17, pa 20, pa 22, pa 26, pa 28 🙂 in sva že izživeli vse to, kar mladenke živijo sedaj. To so najine hčere, ob njih se res ne počutiva prikrajšane, no. Zakaj te moti, če kdorkoli sanjari o njih? Če si kdo lahko s tem izboljša trenutno psihično stanje, če se tako potolaži oziroma če potrebuje tako malo, da si polepša dan?
Saj mladenke so res zares lepe, sveže, neobremenjene, polne življenjskega elana, izkušnje jih še niso sesuvale in čisto prav je tako. Fajn bi bilo le, da moški, ki si jih jemljejo, vsaj malo še počuvajo to njihovo življenjsko nedolžnost, da jih ne zamorijo in izpijejo čisto takoj. A to so pač želje nas, mam, kaj jim bo življenje prineslo s sabo itak ne moremo vedeti 🙂
Ne obremenjuj se, saj veš, da si fajn ženska.
Lepo si komentirala, mi je všeč.
Bi pa dodal nekaj, Čim ženska začne slabšalno govoriti okoli moških, brez razumevanja dinamike moškega, taka ženska nima pospravljenega podstrešja. Žal je veliko takih. Zadaj je pa pritlehnost ženske. Karma je huh….
No punca ali bi šla z menoj seksat če te srečam .
Saj bom zelo nežen in pošten mislim da se bova imela imenitno super lepo .
Moj primer: junija 2017 je v firmo kjer sem bil zaposlen, prišla ženska letnik ’73 (jaz sem ’85) in takoj, ko sva se zagledala je preskočila iskrica. Če ona ne bi imela moža, bi se med nama zagotovo kaj zgodilo. Dva tedna nazaj sem jo obiskal na novem delovnem mestu in njena sodelavka, stara okoli 20 let je bila samo tiho. Očitno je bilo, da me zanima skoraj 46-letnica. Meni res lepa in prijazna ženska, z njo se lahko pogovarjam o vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.