izracun za uvozen avto….pomoc
Kdo mi zna navesti vse dajatve za ta avto oz končno ceno, če ga uvozim sam? Brez stroškov prevoza itd….
to ne vem, si pa lahko tuke izračunaš, koliko bi te prišlo za konkreten avto, če ti podjejte to napravi.
Se pravi če maš čas in znanje in živce alhko morda sam še ceneje napraviš
http://www.autobroker.si/prodaja-vozil/si/izracun-stroskov-uvoza.php
Koliko pa se pričakuje popust pri prodajalcih? 500 eurl ali manj?
Končna cena + zavarovanje za prevoz + 11{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}DMV + 85 homologacija + registracija
A je se kak vecji strosek spregledan?
Imate morda kaksno avto hiso, ki jo priporocate?
Pa se nekaj, koliko bi računal pa uvoznik, da ga pripelje?
Hvala za nasvete.
Midva z mozem sva pred kratkim kupila avto v Nemciji preko podjetja Doavta. Oni grejo avto pogledat, ce je z njim vse ok, poslikajo… Res so super, odzivni. Nama je bilo res pomembno, da grejo avto osebno pogledat, ce je ok. Prevoz in vsa ostala dokumentacija naju je prisla 2.000 eur. Se vedno sva dobila boljsi in cenejsi avto kot bi ga v slo.
http://vtp.volkswagen.de/vwdeb/i/s{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}7C1300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2CU/controller.do#/s|1300,U
Tukaj, das vse zahteve notri in dobis rezultate. Samo to so avti kot novi, ko ga dobis in jih s 100000 km sploh ni v ponudbi, kolikor sem na hitro pogledala.
Mogoce je se kaksen vir teh avtov, mi smo kupili drugo znamko. Sem pa ravno brala clanek, da to sponzorstvo je bolj mocno pri Audi, MB, BMW, zgleda da VW ni tako sponzoriran na podrocju rabljenih.
Ja, to so koncne cene avtov, ce bi vzel leasing ali pa drugo obliko financiranja so tudi verjetno najugodnejsi, vsaj pri drugih nemskih markah je tako, teh nisem ravno nastudirala. Gres ga pa iskat na sedez podjetja, imajo tudi oddelek rabljenih vozil. Podatke kam in kdaj prides ti dajo po mailu oz telefonu. Verjetno ti dajo se kaksen bon za ogled njihovega podjetja, mogoce nogometnega stadiona v Münchnu, skratka fajn zorganizirano. Avto pa bo spucan v nulo, bo kot nov, oni si ne morejo privoscit, da bi prodali slab avto in zato je vse prakticno novo. Mi smo na ta princip kupili ze 2, vse nakup na klik, brez, da bi avto videli. In oba sta top, brez pripomb. Saj v koncni fazi te tudi nekaj stane, a ne. Se to, ker te znamke res nimam cen v glavi, kako se ti zdijo cene? In se nekaj, ce bi se odlocili za nakup vprasaj kaj je s premijo staro za novo, tam znajo za star avto dati do 3000, odvisno v katero akcijo uletis.
q3, hmmm ce dobis nekoga, ki dela pri Audiju in ima kodo zaposlenih, prides v njihovo bazo z njihovimi cenami. Drugace pa Ingolstadt, en center imajo tudi v Salzburgu in enega München nord. Oni imajo trenutno akcijo, 3000 za star avto, ki ga fizicno dostavis.
No, ta link tukaj je precej uporaben
http://www.audi-boerse.de/gebrauchtwagen/url-2_1-search.htm#/i/s|1400,DEU_GW_W_Zins;CT/l|12,1,STAT_GWPLUS,U
Tehnick,
bi mi ti dala kontakt na moj mail?
Imela bi kar nekaj vprasanj, pa da ne dolgovezim tu po netu?
Moj mail:
novagorica65@gmail.com