Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Izrael razfukajte prekleto teroristično Palestino.

Izrael razfukajte prekleto teroristično Palestino.

Zaslužijo en drugega.

A ste videli posnetke? Hames hodi po ulicah in ustreli vse kar je na ulice. Voznike v avtomobilih in civiliste.

Palestinski vojaki hodijo po Izraelu in ustrelijo vsakogar, ki ga vidijo na ulici, seveda nič hudega sluteče civiliste, ki pojma nimajo kaj se dogaja.

Pa še črni so – nekateri od njih, kot tile naši migranti. Neka čudna naključja se dogajajo.

S posnetkov je razvidno, da muslimani niso ljudje, ampak živali.

Isto kot srednjeveški turški vpad… isto kuracccc…. Pobijanje vsega kar leze….

Ko pa to vidiš, kako pobijajo civiliste in ženske, bi jim pa direkt poslal tisto bombico, to je pa drhal, golazen, to pa za moje pojme nivo več ljudje….

Izrael je morilec Palestincev že vrsto let, najprej se prepričajte o tem kar pišete, in se poučite od novinarjev, ki na tem področju delujejo ne iz uradnih virov- glavnih medijev, ki so vsi po vrsti v lasti židov

Daj bog da zravnajo Gazo z zemljo, ne bo nobene škode.

Tako je. Palestinci SO TERORISTI. Tisti, ki jih podpirate ste tudi sami slabi ljudje. Upam, da Izraelci zravnajo Palestino z zemljo.

Vsi podpirajo klanje Izraelcev, muslimani. Sem brala na Twiterju! Sami muslimanski tviti podpore. Dejansko lahko gledaš kako pobijajo Izraelske civiliste, filmčki so, muslimani pa podpirajo klanje civilistov.

MUSLIMANI SO KONČNO POKAZALI PRAVO BARVO. TO SO PREKLETI HUDIČI POD KRINKO, KI BI NAS POBILI TAKOJ, ČE BI NAS LAHKO.

KDOR NE MISLI TAKO, JE IDIOT.

Zame je musliman danes postal nacist vseh nacistov. Konec debate. Po gledanju masakra nad civilisti, črno na belem na filmih in komentarji muslimanov SO SODU IZBILI DNO.

Pa jih vse pobijte – BOLI ME KURRRAC. To niso ljudje, to niso ljudje. To so žvali.

Odziv ZDA: Pentagon bo Izraelu pomagal pri obrambi
Z obrambnega ministrstva ZDA so sporočili, da bodo Izraelu kot državi zaveznici zagotovili vse potrebno za obrambo pred tovrstnimi napadi, poroča Reuters

Palestinski islamski skrajneži najebali ste ga! 😀

DA gledam kako pobijajo ženske, otroke, stare ljudi, civiliste v civilnih oblekah, ki hodijo nič hudega sluteči po opravkah,  zraven pa muslimani to podpirajo…

Če jih vse muslimane pokoljejo, pobijejo, BOLI ME KURRRACCCCC.

Tole je pa sodu izbilo dno. Da gledaš masaker civilistov, nič krivih. Pride ustreli, nič od nič. Takojšnja likvidacija…

To, tooo.. neeeeee, ko bo en muslič ubit, ena podgana več mrtva.

Naši skrajni levičarji https://www.levica.si/ pa podpirajo palestinske islamske skrajneže. In kar je najhuje pri tem, je to, da so v vladi.

Žide bi bilo potrebno žive skuhati pa narediti milo iz njih, tako kot so to počeli Nemci v Drugi svetovni vojni. Židinje pa naj se fukarijo s črnci.

Tudi ta vojna bo postala vojna med Palestino in Ameriko….Izrael s pomočjo Amerike že dolgo zatira Palestince.

Telaviv in Jeruzalem sta na vrsti. So že začeli obstreljevali.

Palestinci so toliko teroristi kot Izraelci. Ce mediji ne objavljajo, kako Izraelci kradejo palestinska ozemlja, da na njih gradijo svoja naselja, pobijajo odrasle in otroke, napadajo ozemlja sosednjih drzav, to ne pomeni, da se to ne dogaja. Koliko vas je videlo pred leti izraelski tank, ki se je zapeljal cez zensko, ki ni hotela, da zgradijo se eno naselje na palestinski zemlji? Verjetno nobeden. Takih stvari v main stream medijih ne bo.

Odgovor na objavo uporabnika
eni in drugi, 07.10.2023 ob 19:39

Palestinci so toliko teroristi kot Izraelci. Ce mediji ne objavljajo, kako Izraelci kradejo palestinska ozemlja, da na njih gradijo svoja naselja, pobijajo odrasle in otroke, napadajo ozemlja sosednjih drzav, to ne pomeni, da se to ne dogaja. Koliko vas je videlo pred leti izraelski tank, ki se je zapeljal cez zensko, ki ni hotela, da zgradijo se eno naselje na palestinski zemlji? Verjetno nobeden. Takih stvari v main stream medijih ne bo.

Muslimani so cel bližnji vzhod ukradli od judov, kristjanov, budistov, hinduistov in drugih ljudstev, ki so verovali v več bogov. Te so dokončno iztrebili. In vse so iztrebili na tak način, kot sedaj to ponovno delajo Izraelcem, že drugič v zgodovini!

le kdo a ne, 07.10.2023 ob 18:52

DA gledam kako pobijajo ženske, otroke, stare ljudi, civiliste v civilnih oblekah, ki hodijo nič hudega sluteči po opravkah,  zraven pa muslimani to podpirajo…

Če jih vse muslimane pokoljejo, pobijejo, BOLI ME KURRRACCCCC.

Tole je pa sodu izbilo dno. Da gledaš masaker civilistov, nič krivih. Pride ustreli, nič od nič. Takojšnja likvidacija…

To, tooo.. neeeeee, ko bo en muslič ubit, ena podgana več mrtva.

A ti pa nisi isti kot ti, ki pobijajo vse pred sabo? V čem je razlika? A si/ste gledal posnetek muslimanske stare ženske v joku, muslimanskega fantka, ki z nahrbtnikom beži pred tem pobijanjem, ki ga zagovarjate? Pojma fucking nimate. Lahko iz fotelja pozivat k ubijanju. Bodite zraven in imejte jajca ustrelit zgoraj omenjene muslimane. Meni je čisto vseeno a bi pred mano stekel muslimanski ali židovski fantek, ki beži pred streli, če bi mu lahko pomagala bi mu. Zato ne serite. Lahko se ne strinjamo z mogoče prevladujočo muslimansko mentaliteto in se tudi jaz ne strinjam z poselitvijo Evrope, ampak niso vsi slabi ljudje in vsekakor si  ne zaslužijo smrti samo, ker so muslimani.

Egoisti, 07.10.2023 ob 19:49

A ti pa nisi isti kot ti, ki pobijajo vse pred sabo? V čem je razlika? A si/ste gledal posnetek muslimanske stare ženske v joku, muslimanskega fantka, ki z nahrbtnikom beži pred tem pobijanjem, ki ga zagovarjate? Pojma fucking nimate. Lahko iz fotelja pozivat k ubijanju. Bodite zraven in imejte jajca ustrelit zgoraj omenjene muslimane. Meni je čisto vseeno a bi pred mano stekel muslimanski ali židovski fantek, ki beži pred streli, če bi mu lahko pomagala bi mu. Zato ne serite. Lahko se ne strinjamo z mogoče prevladujočo muslimansko mentaliteto in se tudi jaz ne strinjam z poselitvijo Evrope, ampak niso vsi slabi ljudje in vsekakor si  ne zaslužijo smrti samo, ker so muslimani.

iddiot  zabit. Brala sem komentarje na video posnetke, ko so muslimani streljali vse civiliste po vrsti v Izraelu, ki so jih srečali. In potem vidiš pobita trupla, drugje kako se muslimani izžilvljano nad trupli. Vsi muslimani so bili na strani muslimanov in so podpirali muslimane!
Seveda takim bi ti pomagala, nazaj bi dobila pa metek…
točno se je pri nas dogajalo v srednjem veku, ker so bili muslimani močnejši. V gorskem karabahu, ker so močnejši, v Libanonu, ker so bili muslimani močnejši..
Pri nas so pa še močnejši, pri nas po kontra, a ne, dokler ne bodo močnejši, kot v srednjem veku, da boš budalla lahko končno dobila metek v glavo, ko  bodo močnejši kot se dogaja v Izraelu trenutno, ker očinto muslimani pridobivajo moč – z vašo pomočjo seveda, za lažji genocid nad vami….

Zaprite gobce vsi skupaj in se umirite.  Naj se Izraelci in Palestinci razfukajo med sabo, to ni naša briga in tudi ne bo!

Če boste preveč otresali gobce in srali naokoli, bomo prisiljeni financirati še to vojno – Ursula že nekaj trobenta v smislu podpore, a ni tista s pofukanimi Ukrajinci in Rusi dovolj?

SHUT UP, ker vas nima kaj brigat in tudi nikogar ne briga nad kom se usajate in koga podpirate!

Dovolj financiranja tujih vojn, je to jasno?

zaprite gobce že enkrat, 07.10.2023 ob 20:18

Zaprite gobce vsi skupaj in se umirite.  Naj se Izraelci in Palestinci razfukajo med sabo, to ni naša briga in tudi ne bo!

Če boste preveč otresali gobce in srali naokoli, bomo prisiljeni financirati še to vojno – Ursula že nekaj trobenta v smislu podpore, a ni tista s pofukanimi Ukrajinci in Rusi dovolj?

SHUT UP, ker vas nima kaj brigat in tudi nikogar ne briga nad kom se usajate in koga podpirate!

Dovolj financiranja tujih vojn, je to jasno?

Je že dovolj Biden skeširal, 6 milijard $ Iranu pred 3 tedni, takrat so vsi strokovnjaki natančno napovedali, kaj se bo zgodilo s tem denarjem.

palestinci so v Izraelu domorodci. 1949 so jim OZN uturili žide.

pobiti je treba žide

cinober, 07.10.2023 ob 16:59

Anonimno 2283

kaj te matra? tito je bil dokazano pedofil. ja, dokazano.

to kar pišeš tu si res brihten. Zunaj v svetu se pa za tvojo osebnostjo skriva slabič. Takrat so se ženili prej kot danes ki pri 30 sploh nevedo al bi šli igrce špilat al se jet kurbirja.

Tebe bi pa itak na Goli spravu budalq zboljena.

Migranti bodo podobno ravnali z nami, če jim ne bomo nudili hotelskih uslug.

le kdo a ne, 07.10.2023 ob 20:12

iddiot  zabit. Brala sem komentarje na video posnetke, ko so muslimani streljali vse civiliste po vrsti v Izraelu, ki so jih srečali. In potem vidiš pobita trupla, drugje kako se muslimani izžilvljano nad trupli. Vsi muslimani so bili na strani muslimanov in so podpirali muslimane!
Seveda takim bi ti pomagala, nazaj bi dobila pa metek…
točno se je pri nas dogajalo v srednjem veku, ker so bili muslimani močnejši. V gorskem karabahu, ker so močnejši, v Libanonu, ker so bili muslimani močnejši..
Pri nas so pa še močnejši, pri nas po kontra, a ne, dokler ne bodo močnejši, kot v srednjem veku, da boš budalla lahko končno dobila metek v glavo, ko  bodo močnejši kot se dogaja v Izraelu trenutno, ker očinto muslimani pridobivajo moč – z vašo pomočjo seveda, za lažji genocid nad vami….

Daleč od tega, da sem idiot zabit. Samo ti tega nisi sposobna razumeti, ker ti nisi na mojem nivoju, da bi lahko razumela. Zato ne bom več zgubljala časa s tabo, malce bolj inteligentni ljudje gledajo širše in razumejo.

Anonimno 9433, 07.10.2023 ob 20:23

Je že dovolj Biden skeširal, 6 milijard $ Iranu pred 3 tedni, takrat so vsi strokovnjaki natančno napovedali, kaj se bo zgodilo s tem denarjem.

Iran se zna vmešat!  Danes so ponoreli v parlamentu!

Potem je tu še Libanon, Hezbolah, ta se bo najbrž tudi vmešal, ne nazadnje možno da tudi S Koreja in Rusi.

Skratka, pizdarija!

me pa jezi tole “navijanje” sdsovcev, ki orgazmirajo nad vojno in tulijo o podpori Izraelcem, čeprav najbrž ne bi znali na zemljevidu pokazati Gaze in Izraela – gobcajo izključno po navodilih iz kleti.  Pa jebemjimmater no!

Sem se nasmejal po navodilih iz kleti.

New Report

Close