Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izraelci napadajo!!!!!

Izraelci napadajo!!!!!

Pismo…pa kaj im je danes!!!????Sami Izraelci tu pr meni!A so jim Palestinci spet kako skuhal? Če ne jim jo bom jaz,ker tega sitnega folka imam pa res počasi dovolj!!!

Bugi!!!!Dvojnico imaš v Izraelu!!!Me je skor kap..ko je skoz vrata vstopila izrezana Bugica!!!!

Sorry..sem dvakrat postal!Pač frontalni napad Židov!
;-)))

:))))))))))))) A dvojnico da imam … :)))) HE he … kaj pa če sem bila jaz … ;))) :)))) … hi hi hi … Pri meni se nikoli ne ve … saj veš …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Mat božja….če ni bla glih taka ku ti!!!!!
Sam,ko je začela tečnarit…sem pogruntal,da to nisi ti!
;-))))

Hm … … .. zgleda, da me ne poznaš tko dobro, ku si misliš … :)))

A veš, da tut jst znam tečnarit … Uffa če znam … :))))) ;))))) … hi hi hi …

Ja ben … sam bi blo pa fino videt mojo dvojnico … res … … … Priskrbi si en fotkič pa čaki, da pride nazaj, pa jo pofotkej … Pol mi jo pa pošlji po mailu … :))))) ;)))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ne kliči hudiča židovskega tečnega nazaj! Grrrrrrrrrrrrrr!
:-((((((

No … … ben prov … nej ti bo … … … :)))))

Lp, Bgv

A je kaj novega na digi meniju danes?Zame mislim?
;-)))

čuj ti frend………

poslušam pripombe…hihihihihi čez tebe, da postajaš selektivno izbirčn…hihihhiiii…na napačnem koncu….

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hm … ena moja slikca v konitirci in spodnjicah od zadaj … kjer se fino vidi moja povešena rit … pa ena slikca kako se čeperim zjutraj v postelji … :))))

Samkaj ko nobena od teh slikc ni zate … :))) ;)))) :-***

Sej veš, da te mam rada … :))))

Lp, Bgv

Kaj je pa to zdej?
A ti je bombo v roki razneslo?
Ne kapiram?

mal pokapčaj…tititititit……ma kak te lahko vsak rit zmeša, da potem na stare simpatije pozabiš…hihihiihih

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

Čaki!?
Tvojo rit?
Sem s hribu doma!
😉

Podpisala si si svetovno Sp-jevsko težilsko obsodbo!!!!
Hočem fotke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😉

Ha … ti kar teži … tanto ne bo nič pomagalo … :))))

Na forumu te niti brala ne bom … na MSN-ju te dam na Ignor … na maile ti pa odpisovala ne bom … hi hi hi hi … Mater sem žleht, a? :))))

lp, Bgv

Te pogledam lepo….pa si že moja!
😉

:((((( Tok lahko pa spet nisem … :(((((((((((((((((

Vsaj mal mi moreš na dušo pihat … :)))))))))

lp, Bgv

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
😉

Ffffffffffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuufff … in Bgv je padla s stola … 🙂

lp, BGv

New Report

Close