Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Izraz “osnovna plača”

Izraz “osnovna plača”

Najprej se opravičujem, ker v svojem prejšnjem vprašanju nisem dodala še ene teme, ki me ravno tako malce bega. Gre namreč za uporabo oz. tolmačenje pojma “osnovna plača” pri pogodbi o zaposlitvi, sklenjeni za krajši del čas.

Prvi člen pogodbe o zaposlitvi se glasi:
” S to pogodbo x in delavka skleneta del. razmerje dne xx.yy.zzzz za določen čas in sicer do pričetka dela delavke xy s polnim del. časom, vendar najdlje do xx.yy.zzzz, s krajšim del. časom 20 ur na teden…”

Tretji člen pa pravi takole:
“Osnovna plača del. mesta, na katerega je delavka razporejena, za delovni čas, dogovorjen s to pogodbo, predvidene del. rezultate in normalne del. pogoje, je določena z osnovnim količnikom del. mesta x.xx.

Osnovna plača delavke znaša na dan sklenitve pogodbe XY sit bruto mesečno. Vrednost osnovne plače delavke se spremeni v skladu s spremembami višine izhodiščne plače.”

Kaj je torej moja bruto plača? Polovica osnovne plače z vsemi dodatki oz. korekcijami – glede na to, da delam polovični del. čas?

Še enkrat hvala za pomoč pri razčiščevanju pojmov.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Osnovna plača je tisti znesek, ki je določen v pogodbi o zaposlitvi. Na ta znesek se potem šele štejejo vsi dodatki (za delovno dobo, neugoden delovni čas, nadurno delo itd.) Če imate torej sklenjeno pogodbo za 20 ur na teden, morate imeti v pogodbi tudi znesek osnovne plače za tak polovični delovni čas. V vašem stavku “Osnovna plača delavke znaša na dan sklenitve pogodbe XY sit bruto mesečno” je torej XY vaša osnovna plača.

Lep pozdrav,
Katarina

____________________________________________________ Katarina Lavrin Marenče, univ. dipl. prav. Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, Dalmatinova 4, Ljubljana <http://www.sindikat-zsss.si/>

Sem mož od Jale. Moj oče, celo živlljenje učitelj je bil sicer na malce drugačen način kot vi, ogoljufan na šoli. Kot veste ima sindikat pravnega zastopnika, ki Vas mora brezplačno zastopati v takih primerih. Če brez razburjanja poveste, da želite poračun za vse napake, ki so bile storjene za nazaj in če bodo Vašo zahtevo upoštevali je najlepše. Če ne, se obrnite na pravno pomoč in razliko boste zanesljivo dobili z obrestmi. Delovna sodišča so precej poštena do zaposlenih in redki so primeri, da delodajalec tožbo dobi. V vašem primeru izgleda to skoraj nemogoče.

lp
Aleš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close