Izraz: “Sori sem zasedena”
Izgovari ženska, ko se ji tip ne zdi dovolj zanimiv. Lahko je res v zvezi, pa to še ne pomeni, da je tud zasedena.
Discuss
Ženska ni nikol zasedena, vsaj dokler ni poročena in/ali ima otroke. Do takrat je vedno na voljo za BOLJŠEGA, če pa to nisi, potem je pa “zasedena”, rabi “čas”, ji trenutno “ni do tipov”, bi bila rada “sama, je preveč v kurcu za vezo pa take fore… Karkol ni YES, pa da ni poročena/mamica, pomen da si ŠROT, vsaj v primerjavi s tem kar ma… *Izjeme so Dykes on Bikes ipd…
Točno tako, dober izgovor za sproti. Če pa ji kasneje vseeno padeš v oči pa “ni več zasedena”.
Gre za točno določen način razmišljanja v katerega se ponavadi ujamejo punce, ki so izbirčne/zahtevne in so pri 35+ še vedno same…
Meni so do sedaj tiste, ki jim pač nisem bil naravnost povedale in to cenim. Okolišanjenje takega tipa pa me resnično odbija in s tako potem nikoli ne bi želel imeti nič resnega.
Lahko pomeni “fuc.k o.ff”, lahko pa pomeni “try harder”.
Menda ne pričakuješ, da so vse ženske tako plitke in jih bo pritegnil zgolj six-pack na moškem (ali pa lahko poveš, kaj še ti lahko ponudiš ženski, ker ne pišeš drugega od treniranja, najedanja z umetnimii proteini in dvigovanja uteži ? :), če bo v glavi zevala praznina!? Figo, saj niso neumne, če so starejše od 15 let. Bo že tvoj šibki moški ego moral prenesti “težak udarec”, da si bil zavrnjen predvsem s strani žensk, ki imajo malo več na podstrešju. 😉
A naj ti napiše za razliko od vljudnostne geste raje “odj***”, ker enim bolj trdoglavim šele takrat potegne, da so nadležni in si jih ne želijo v svoji družbi? ;))
Ženska, ki je res zaljubljena v svojega partnerja in z njim zadovoljna in srečna, bo vsakega drugega kandidata smatrala za manj primernega. Pa je lahko Brad Pitt. Tako pač je.
Taka je veliko bolj “zasedena” kot npr. ena, ki ima prstan in/ali otroka, zraven pa težave s partnerjem, oz. nezadovoljstvo v zakonu.
Zares zasedena ženska je v resnici samo tista, ki je zadovoljna in srečna s svojim partnerjem. Pri ostalih prostor za menjavo ali krajšo avanturo obstaja. Marsikatera bo sicer rekla, da to ni res, ampak če bo nekdo pritisnil na prave gumbe, ne bo ostala ravnodušna.
“Imam fanta” kot neresničen izgovor, se mi zdi pa malo mimo. Vska lahko mirno reče “ne, hvala” ali pa “sori, nisi moj tip; nisi pravi zame; ne čutim kemije”, karkoli že. Lagati pa res ni treba. Pač poveš direkt.
A naj ti napiše za razliko od vljudnostne geste raje “odj***”, ker enim bolj trdoglavim šele takrat potegne, da so nadležni in si jih ne želijo v svoji družbi? ;))[/quote]
si tok trmast,da ti se na odjebi ne potegne!
v bistvu večina žensk, še posebej tistih bolj simpatičnih, prej ali slej ugotovi, da direkt RES NE SMEŠ povedat. preden sem začela z zdajšnjim hodit, sem bila nekaj časa samska in sem uporabljala točno ta izgovor, ker se mi ne da ukvarjat s histeričnimi moškimi. je blo par situacij, ko sem tipau (prijazno) dala košarico in direkt povedala, zakaj (izključno zato, ker je sam vprašal). bili so prestari, že poročeni (wtf?), premladi… kaj je vse priletelo nazaj :))) grožnje po mailih/smsih, obkladanje z raznimi “živalskimi” vzdevki, zmerjanje, obljube, da bodo ugotovili kje živim in bom že videla… :))))) skratka, cela četica psihopatov. potem sem se odločila, da ne reskiram več, mogoče je pa psihopatek 🙂 nekaj časa sem celo “poročni” prstan noslia :)))
v bistvu jih je okoli 70% fejstbukovih stalkerjev.
za realo nimajo jajc, za virtualo pa ne pameti :)))
Če držiš noge narazen, potem verjamem, da se ti zgodi marsikaj. Stalker pride do tebe le, če mu to dovoliš, sicer ne bo našel niti sence.
Boljš bi bilo, da bi kar poročno obleko. :))
Lahko tebi, ki si lastiš The One Ring of Lord of the Rings. :))
Lahko tebi, ki si lastiš The One Ring of Lord of the Rings. :))[/quote]
Preveč si padel v otroški svet:).
če se dejansko z ljudmi družiš… ne mislim, da spletu, ampak v real lifu, imaš z moškimi hočeš nočeš stike, v službi, pri športu, na faksu (od tu je bil npr. eden izmed utrgancev). profil moških ala nekulturni pač misli, da so od boga poslani in je ženska vsa srečna, ko ji pošljejo eno fotko brez gat. pol so pa travme, ko ga pošlješ “nekam” :)))
zdej… če ti ne dobiš dovolj moške pozornosti, ko se od šporheta odmakneš, pa ni treba za to krivit vseh drugih, ki bojda držimo noge narazen, tudi ko gremo zjutraj skuštrani po kruh :)))
včasih je palilo že, da sem ga prav predano pogledala in ga vprašala, če bi imel otroke z mano…je bla kar črta 😀 zdaj niti to ne pomaga več, ker je večina čisto pobabšena, se bojim da bi se kar strinjali :))))
Vsakič poveš malo drugače. Prvo si govorila kot da so na vsakem koraku moški psihoti, ki te zalezujejo, zato sem komentirala, da je morda s tvojim pristopom kaj narobe in jih privlači tvoja vulgarnost.
Meni ne manjka moške pozornosti, s kretenčkovi se pa sploh ne ukvarjam, nimam časa za njih, jih tudi ne ogovarjam, ne prepričujem…skratka nič.
Lahko tebi, ki si lastiš The One Ring of Lord of the Rings. :))[/quote]
Preveč si padel v otroški svet:).[/quote]
Samo pridružil sem se ti. 🙂
če se ti jih ni treba otepat, je mogoče s tvojim pristopom kaj narobe :)))) ali pa s prenizkimi kriteriji :))))))))))))))))
sicer pa ne vem, kako ti je ratal izpeljat iz “sem imela par izkušenj” do “so na vsakem koraku”. vidva s frutkićem sta prav za skupaj :)))))
če se ti jih ni treba otepat, je mogoče s tvojim pristopom kaj narobe :)))) ali pa s prenizkimi kriteriji :))))))))))))))))
sicer pa ne vem, kako ti je ratal izpeljat iz “sem imela par izkušenj” do “so na vsakem koraku”. vidva s frutkićem sta prav za skupaj :)))))[/quote]
Lepolaska, zajemi sapo…počasi…in zdaj izdih.
sem se že nadihala za danes :))))) dvojno :))))
probaj tudi ti, ful dober stres sprošča 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.