Izraz: “Sori sem zasedena”
nategni jo rajši, da ji bo enkrat potegnilo, da ni tako slabo imet kdaj noge narazen.
aja, pri tebi ji to ne more, my bad :))))
v bistvu večina žensk, še posebej tistih bolj simpatičnih, prej ali slej ugotovi, da direkt RES NE SMEŠ povedat. preden sem začela z zdajšnjim hodit, sem bila nekaj časa samska in sem uporabljala točno ta izgovor, ker se mi ne da ukvarjat s histeričnimi moškimi. je blo par situacij, ko sem tipau (prijazno) dala košarico in direkt povedala, zakaj (izključno zato, ker je sam vprašal). bili so prestari, že poročeni (wtf?), premladi… kaj je vse priletelo nazaj :))) grožnje po mailih/smsih, obkladanje z raznimi “živalskimi” vzdevki, zmerjanje, obljube, da bodo ugotovili kje živim in bom že videla… :))))) skratka, cela četica psihopatov. potem sem se odločila, da ne reskiram več, mogoče je pa psihopatek 🙂 nekaj časa sem celo “poročni” prstan noslia :)))[/quote]
Vau. To pa imaš izkušnje…groza.
Jaz sem do sedaj lahko na srečo vedno enostavno rekla, da me ne zanima; ni moj tip človeka; ne čutim kemije…kaj v tem smislu. Ne grem pa podrobneje razlagat zakaj ne, ker je konc koncev to čisto moja odločitev in nisem nikomur dolžna nekih razlag…Pač ne in to je to. Lepo odločno, kratko in jedrnato. Taktno pa toliko, kolikor se pač da. Če je kdo kasneje še kaj preveč kompliciral, sem pa prekinila stike.
Samo je pa res, da sem že kar nekaj časa v zvezi in dejansko zadnjih 8 let iskreno povem, da sem zasedena.
Pred tem sem se pa očitno nekako uspela izognit psihopatkom, ki jih opisuješ. Verjamem, da jih je kar nekaj…Verjetno je pomagalo, da je bilo v tedanji družbi vedno tudi nekaj fantov in potem drugi fanti niso bili preveč “pogumni” in zateženi.
Zdaj se spomnim: enega sem res morala dati na ignore. Komajda sva se poznala, pa mi je šel tip pošiljat neko erotično darilo, zraven zapisane neke njegove fantazije, jaz pa v zvezi, kar je on dobro vedel. Enako kot je vedel, da zanj nisem zainteresirana. Nisem vedela ali naj se smejim ali naj se mi smili ali pa bom kmalu imela svojega stalkerja…je bil kar primeren material za slednje…Bi bilo smešno, če ne bi on resno mislil. Brr. Me še zdaj kar malo zmrazi, ko se spomnim.
Ne vem na kakšne strune zdaj igraš, ampak nea pali. Če si mislil, da se mi lahko približaš od strani, si se spotaknil. Ti nisi prijazen, ti ne znaš biti prijazen. Hvala, še kdaj in ni za kaj.
nategni jo rajši, da ji bo enkrat potegnilo, da ni tako slabo imet kdaj noge narazen.
aja, pri tebi ji to ne more, my bad :))))[/quote]
Lepolaska, jst ne delam za šankom veš.
glede na to, kolk časa na dan previsiš na forumih, ne delaš sploh nič nikjer.
on je bil pa tako fejst, le kako nisi tega videla :))))
aja, pri tebi ji to ne more, my bad :))))[/quote]
Sej jo bom. K z njo končam bom pa še tebe nategnu.
mokre sanje, ti si tak mladič ko matjažko, ko si že na modrcu prst zlomiš :)))))))
on je bil pa tako fejst, le kako nisi tega videla :))))[/quote]
Tako kot si že nekje zgoraj sama zapisala, moške v reali srečamo marsikje – ne nujno po lastni izbiri ;).
Drugač pa ja, super fejst – za čim več razdalje med nama.
mokre sanje, ti si tak mladič ko matjažko, ko si že na modrcu prst zlomiš :)))))))[/quote]
Kok si zabavna ti. Prov tist….še ankol nism naletel na tako. Pumoje bi bla pa lohk frenda prdn se spustiva v kej resnga. A, kua prauš ?
point, ki ga ti ne dojameš je, da če ne moreš boljšega dobit, si TI nesposoben :)))
To zdaj tud na mene leti, al kako?
Jah že. Samo v tvojem postu je bilo zaznat sarkazem pa ne vem, s čim sem si ga ravno jaz prislužila. Ali ga ti kar tako radodarno in neselektivno deliš naokrog?
Haha, ok 😀
Forum je zaprt za komentiranje.