Izraz: “Sori sem zasedena”
Hehe prav imate. Jst sem se samo enkrat zlagala, da imam fanta…zato ker nisem več vedla, kaj naj rečem tipu, ki ni razumel, da me ne zanima in je vztrajal in vztrajal…lahko bi mu dala napačno telefonsko ali pa ga začela zmerjat ampak to se mi zdi še slabše. No, po kratkem zaslišanju o “fantu” pa je le skapiral in odšel.
Menda ne pričakuješ, da so vse ženske tako plitke in jih bo pritegnil zgolj six-pack na moškem (ali pa lahko poveš, kaj še ti lahko ponudiš ženski, ker ne pišeš drugega od treniranja, najedanja z umetnimii proteini in dvigovanja uteži ? :), če bo v glavi zevala praznina!? Figo, saj niso neumne, če so starejše od 15 let. Bo že tvoj šibki moški ego moral prenesti “težak udarec”, da si bil zavrnjen predvsem s strani žensk, ki imajo malo več na podstrešju. ;)[/quote]
Kakor katera… moja bivša je točno na to padla – na lep telešček, se opekla, nato ji je še spodrsnilo in je sama obsedela na tleh, kavalirja, ki bi jo pobral pa ni…
Poznam eno, ki je tako delila telefonske od psihiatrije v LJ in od policijske postaje v Mostah… vedno polno smeha!
Poznam eno, ki je tako delila telefonske od psihiatrije v LJ in od policijske postaje v Mostah… vedno polno smeha![/quote]
O, kruta!
Citiram iz neke druge teme: “Pa saj to je ja jasno. Ni bolj žleht bitja kot je ženska. MOški ste lahko hudobni, infantilni, malo nori, ampak take zlobe kot jo premore ženska, je pa moški ni sposoben.”
Seveda nekatere tudi to počno. Ne pa vse. Jaz sem vedno povedala, da me pač ne zanima in si nisem izmišljevala, da sem zasedena.
No, v tem primeru pa kar razumem babe: kaj češ se trudit z izvirnimi izgovori za neke bežne fukfehtarje, ki so ti nadležni? Kolikokrat sem bil že jaz sori zaseden ali kaj podobno instantnega. Povprečni, spolno zainteresirani babji raji okoli sebe pač ne postrežeš z retoričnimi presežki, ki jih itak ne bi razumela. Razen kakšna “ni kemije” izjava mi je pa vseeno bila izpod časti. Tiste kemije so preveč podobne raznim energijam in podobnemu njuejdžerskemu sranju, da bi mi zdrsnile z zdolgočasenega jezika. Sicer pa tudi vse babe ne prenesejo ravno v herojski in ponosni drži udarec zavrnitve. Kako znajo biti nekatere strupene, popadljive in nesramne …
Ja, ampak vsi ti nadležni fukfehtarji jim tudi vlivajo samozavest, voljo do življenja. Ker če ne bi nikoli noben pristopil do nje, se ne bi več imela s čim za pohvalit na forumu. Tko pa si vsaj lahko domišlja, da je zaželjena tudi med pravimi deci, pa čeprav do nje pristopajo sami zavoženi primerki.
Izvirnost komentarjev je itak precenjeno. Nekdo se bo moral matrat pol ure, da dobi njeno številko, pri drugem bo pa mogoče dovolj že samo en mežik, pa si jo bo že lahko domov odpelu. Ženska je ravno toliko zahtevna kot ji je moški zanimiv. Tiste najbolj zahtevne z visokimi standardi, so takšne, ker pridobijo premalo pozornosti, ponavadi s strani moških, ki so jim zanimivi. Kaj bo high quality baba opisovala kakšen bi moral bit njen samski tip, če pa ga že ma ob sebi doma ?
Babe se v glavnem vrednotijo po tem, koliko fehtarskih ponudb so deležne. Ko te z (njihovimi) leti pričnejo usihat, si začnejo marsikaj domišljat in halucinirat moške namige. Potem pa počasi uvenejo v družinskem krogu svojih televizorjev, čokoladnih bonbonov in sladkih likerjev.
Frutolino, priznaj si že, da si ljubosumen na cel ženski rod. Tolk nekih kvazi teorij o ženskah. Ko bi se s svojim lulekom toliko ukvarjal, bi bil bolj zdrav.
A to te skrbi, zato si tako prizadevaš, da se dogaja. :))
Hvala, res si dober. 🙂
Hvala, res si dober. :)[/quote]
Ne ga jebat med ušesa no. Tip je car, legenda in bi mu blo treba postavit spomenik… tko niti sito ne sfiltrira škarta.
Katera se obesi na njega je treba sam… DETOUR. :-))
Kulturni, ti kar ostani takšen kot si. Tvoje delo je legendarno. Ko popiješ košarico od katere frače… ma kurc jo gleda, kaj boš ti z ornk babo? Navali na katero drugo ko panta na pito. Pičk je kot listja in trave.
Ne mi tle kot mali otrok cepetat po tleh, jokat in stokat ter se metat na glavo… bom pa sam ostal. :-))
Pyzda, le tolk mi glej, da ne boš na koncu v kakšen samostan spizdu zarad katere frače, ki ti bo dala “šetaj miško”.
Sej to. Teorij.
Mimogrede, papirnati brisački se ne reče ženska.
Teorije, ki si jih izoblikuješ na podlagi lastnih izkušenj. No vsaj jst si jih tako. Vi pa vse kar veste o ženskah preberete iz moški svet člankov. Tu pa tam še kakšno knjigo o odnosih, pa še te so plod slovenskih avtorjev, kar pomeni – kopiranje in slabo prevedeni povzetki tuje literature.
Pa še tole. Tist, ki ima same pozitivne izkušnje z ženskami, je lahko sam kak neizkušen internetni kripl. Tudi leta nimajo nič s tem, ker če si 40 let bil zaprt v stanovanju in drkal kurac, ne boš nič bolj izkušen bil kot v zgodnjih 20ih.
Forum je zaprt za komentiranje.