Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izraz: “Sori sem zasedena”

Izraz: “Sori sem zasedena”

Sej to. Teorij.
Mimogrede, papirnati brisački se ne reče ženska.[/quote]
Ma ti nisi nič drugega kot razvajen otrok. Zrela ženska z možgani 15 letnice. “Moj me je pa lihkar s kremco namazu, hihi, kok je on men uredu, an”. Pri 35ih si uspela deca dobit, cel jeben dosežek.

Fak, ti se še od včeraj zaletavaš v teoriji.

Ta izjava je se ok. Najbolj zoprn stavek ki ga lahko slisis od zenske je: daj mi malce casa. Huuu 🙂

Pa ji odgovoriš “ok” in potem cela začudena, ker si se tok hitr sprjaznu.

Sej to. Teorij.
Mimogrede, papirnati brisački se ne reče ženska.[/quote]
Ma ti nisi nič drugega kot razvajen otrok. Zrela ženska z možgani 15 letnice. “Moj me je pa lihkar s kremco namazu, hihi, kok je on men uredu, an”. Pri 35ih si uspela deca dobit, cel jeben dosežek.[/quote]

Tale kremca ti pa ne gre iz glave vidim. Ostalo pa kar mal sam dodajaš :))
Ajde, pozab na to zdej, eni smo že pri štumfkih, pa se lahko vanje zapičiš, da boš vsaj aktualen.

Glej, sej si carica….v svoji bolani buči.

O AnaBanana! Jaz sem pa razmišljal kaj če bi ti matjažku nastavila, brez heca. Lih tok da proba, a ne bi naredila eno dobro delo ? Kaj se pa zamudiš ? Pa še spoznala ga boš v živo, pa da proba fant kako je to. Ti boš pa dobra Samaritanka, pa še tukaj lahko napišeš izkušnjo, če bosta oba za, lohk tud anonimno. Se lepo uležeš, itak bo verjetno končal že ko si bo kondom natikal. Pol “v drugo” pa mu pustiš da skače tistih 5min kot pravi slovenc in bo srečen. Ne hecam se, kaj se pa zamudiš ?

Najlažje je s tujim “kurcem” opletat, a ne? Matjažko najbrž tudi s tipom še nikoli ni probal, pa lahko kar tebe za testni model pošljemo, a ne? Saj, kaj se pa zamudiš…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Meni so bedne situacije, ko tipu poveš, da si zasedena, pa ti ne verjame… Ni panike, če imaš partnerja v bližini, takrat se skepsa hitro razblini, ampak jaz grem pogosto ven sama s svojo klapo, in če takrat naletim na težaka s ful dolgo lajtungo, zelo težko ostanem prijazna (in potem smo valda ženske žleht, itak). Okoli mene še ful žensk, on pa čas z mano zgublja… V čem je fora?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa recimo, da ti verjamem. :-))

Razlog je preprost. Ali nisi najbolj “hot” v družbi svojih prijateljic (face it), ali pa je ocena, da si najlažji “plen”.
Ampak ne sekiraj se… tista, ki je med vami najbolj “hot” je pa zaradi tega totalno zafrustrirana. Češ zakaj se ni spravil name… EGO :-))

PS Verjetno ni prišel žvrgoleti okoli tebe in ti prišel nuditi poroke, družine… in ostale pizdarije mar ne?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

meni vsak reče: zasedi me ☺

“Prasci mi težijo, ne grejo stran, boga sm, ne morm se jih znebit….” – Ok, smo dojel kaj želiš povedat

Kot da se ji to dogaja na vsakem koraku. Enkrat na pa let, pa še takrat, ko gre po nekem slučaju v kak diskač pogledat. Zuni, sploh podnevi, ni noben tok pogumn, da bi kr hodu za babami in jim težil neki. Folk nima jajc za to.

Dolgo časa znano 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Oh wow.

Najlažje je s tujim “kurcem” opletat, a ne? Matjažko najbrž tudi s tipom še nikoli ni probal, pa lahko kar tebe za testni model pošljemo, a ne? Saj, kaj se pa zamudiš…[/quote]

Ker samo liže, je nekje pisal, bi si ga verjetno moral z medom namazat? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Razlog je preprost. Ali nisi najbolj “hot” v družbi svojih prijateljic (face it), ali pa je ocena, da si najlažji “plen”.
Ampak ne sekiraj se… tista, ki je med vami najbolj “hot” je pa zaradi tega totalno zafrustrirana. Češ zakaj se ni spravil name… EGO :-))

PS Verjetno ni prišel žvrgoleti okoli tebe in ti prišel nuditi poroke, družine… in ostale pizdarije mar ne?[/quote]

Aha, edina varianta odnosov med ženskami je, da se najprej porangiramo, pa še takrat je tista najbolj privlačna nujno zafrustrirana?

Prljavo kazalište – Crno bijeli svijet

Hudič pri tej teoriji je samo ta, da sem pogosto v moški družbi. Kdo je pa tu zafrustriran? 😮

Najlažje je s tujim “kurcem” opletat, a ne? Matjažko najbrž tudi s tipom še nikoli ni probal, pa lahko kar tebe za testni model pošljemo, a ne? Saj, kaj se pa zamudiš…[/quote]

Ker samo liže, je nekje pisal, bi si ga verjetno moral z medom namazat? :D[/quote]

Če ima žolčne kamne, raje ne.

PS Verjetno ni prišel žvrgoleti okoli tebe in ti prišel nuditi poroke, družine… in ostale pizdarije mar ne?[/quote]

Aha, edina varianta odnosov med ženskami je, da se najprej porangiramo, pa še takrat je tista najbolj privlačna nujno zafrustrirana?

Hudič pri tej teoriji je samo ta, da sem pogosto v moški družbi. Kdo je pa tu zafrustriran? :o[/quote]

Se pardoniram… priznam da sem glup ko točak, zato te vljudno naprošam, da mi objasniš, v čem je torej fora (po tvojem), da ravno tebe poleg toliko žensk v tvoji družbi okoli tebe pridejo nadlegovat eni šalabajzerji? Ko si v moški družbi, te ne pride nihče nadlegovat… imam prav?

Z mojo obrazložitvijo nisi bila zadovoljna (ja vem, je boleča), zato izvoli in podaj svojo razlago. :-))
Pa madona, zakaj ravno tebe? Kaj jih privlači?

[b]FALCO – Rock Me Amadeus[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Hudič pri tej teoriji je samo ta, da sem pogosto v moški družbi. Kdo je pa tu zafrustriran? :o[/quote]

Se pardoniram… priznam da sem glup ko točak, zato te vljudno naprošam, da mi objasniš, v čem je torej fora (po tvojem), da ravno tebe poleg toliko žensk v tvoji družbi okoli tebe pridejo nadlegovat eni šalabajzerji? Ko si v moški družbi, te ne pride nihče nadlegovat… imam prav?

Z mojo obrazložitvijo nisi bila zadovoljna (ja vem, je boleča), zato izvoli in podaj svojo razlago. :-))

[b]FALCO – Rock Me Amadeus[/b][/quote]

Saj jih ne privlači, oni izbirajo po principu od večih izberi manjše zlo…. 😉

Očitno so še bolj zelenci ti ki izbirajo… :))))

Če bi moja babica tole gledala, bi zavzdihnila in rekla spet repriza.

Pa a se znate vi zapriseženi samci še kaj druzga kot sam o babah pogovarjat?
Pa sej to ne moreš verjet no. Sori sem zasedena, mu je rekla. Pa kva jo maš sploh za spraševat kaj.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

BTW Senza… še dodatno razmišljanje. Ma mi lahko oprostiš, ker razmišljam. :-))

V neki drugi temi si zapisala, da se boš šla učit borilne veščine, ker te je strah da nabašeš na kakšnega psihiča in se boš znala braniti. Tako med nama ti zaupam, da je prvo pravilo samoobrambe, da ne privlačiš takšnih ali drugačnih kretenov. Najprej moraš doseči s svojo pojavo in vedenjem, da te le ti ne obletavajo.
Zato mi je kar malo čudno, da te obletavajo vsepovsod.
Pa še tko mim grede… ma ni me treba poslušat… predlagam ti [b]Jujutsu[/b]
Gre za borilno veščino, ki je izključno namenjena samoobrambi in kjer lahko 40 kg ženska prefuka 100 kg dedca, da bo v košarici nesel “jajčka” domov.

Ajd uživaj.

Za kej tazga bi se rabla že 20 let nazaj spomnt. Psihiči se ponavadi na kšno mlajšo spravjo, če že.

Dokler pride do zadnga pasa, bo že 50 let stara.

Sicer pa kr neki. To je isto kot da bi se jst vpisu na fitnes, da me ne bojo več tepl zuni. Delaš to ker te veseli, njo pa ne veselijo borilne veščine in zato bo že po parih tednih obupala, k bo vidla kok enga dela je treba v to vložit.

Poznam pa kr neki žensk, k se hvaljo, da so trenirale karate v osnovni šoli (2 mesca). Taka ziher lahko prefuka 100kg dedca.

[b]FALCO – Rock Me Amadeus[/b][/quote]

Sorry, od kod pa tebi ideja, da se to dogaja samo meni? Bi morala napisati “meni, nekaterim mojim prijateljicam ter neznanemu procentu žensk, ki jih ne poznam, najverjetneje tudi”?
To je bil moj komentar na temo z naslovom “Izraz: Sori, sem zasedena”, in nobenega smisla ne vidim, da bi se z nekim internetnikom prerekala glede svojih lastnih izkušenj. V čem je fora? je bilo pa retorično vprašanje, očitno – menda ne misliš, da sem pričakovala, da bi kar kdorkoli lahko odgovoril v imenu teh težakov?

In ne, glede tega, da se to ne dogaja, ko sem v moški družbi, nimaš prav. Na žalost. Predvsem frienda z razbito arkado, ki je dojel, da mi tip teži. Stopil je zraven, mu rekel, naj me pusti pri miru, in skasiral. Okoli so bili sami tipi, ker smo čakali na namizni nogomet. Ti so potem kretena tudi pospremili ven…

P.S. Ker svet ni črno-bel, se najde tudi veliko takih, ki so totalno nice. Je pa res, da v večini niso glupi ko točak. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close