Izraz: “Sori sem zasedena”
Ma ne, da si me resno vzel, da je forum ključno vplival na mojo odločitev? Malo več se bom gibala in z zanimanjem raziskovala mentalni preskok kot posledico fizičnega.
Thanks za nasvet. Jiu jitsu poznam, ker ga je treniral moj partner, zdaj pa se je lotil aikida.
OK Sensa, pa greva na splošno… pa izmenjajva še kakšno mnenje.
Po drugi strani pa imaš trume žensk (morda tudi med tvojimi prijateljicami), ki jamrajo, da jih NIKOLI ne ogovori noben tip. Tudi kreteni ne. 🙂
No in takšne potem jamrajo, jokajo in stokajo kje so dobri moški, kje spoznati kakšnega (kolikor toliko normalnega) moškega.
No ko pa berejo in poslušajo, kako obravnavate tiste, ki vam pristopajo… a je potem čudno, da jih mine volja, da bi imeli opravka z vami? (govorim na splošno)
Ponavadi jamrate (nasplošno), naj se tip za vas potrudi. Če vam pove stavek praveč je kreten, ki vas nadleguje…Torej v čem je potem fora in kdo je jebena stranka v tem primeru?
Zato pa že dolgo pravim, da v emancipaciji pejte babe lovit tipe ornk tipe. Ker takšni tipi nočejo več izpadat kreteni v vaših glavah. :-))
Ljudje imamo vedno izbiro. Tudi jaz. Lahko se spustim na tvoj nivo, postanem nedostojno žaljiva in se zapletem v verbalno merjenje moči, lahko ostanem pa na svojem in te vljudno prosim, da z mano ne komuniciraš na tak način in te enostavno ignoriram, če boš nadaljeval.
Ljudje imamo vedno izbiro. Tudi jaz. Lahko se spustim na tvoj nivo, postanem nedostojno žaljiva in se zapletem v verbalno merjenje moči, lahko ostanem pa na svojem in te vljudno prosim, da z mano ne komuniciraš na tak način in te enostavno ignoriram, če boš nadaljeval.[/quote]
Mal heca no, ni blo mišljeno kot žaljenje 🙂 Sem mislil, da si bolj liberalna, sploh ko se gre za pomoč. Morda pa je pri tipih drugače, saj bi marsikateri tip pomagal devički do prve izkušnje 🙂
pa to ni res kolk munjene mularije se kle pase ☺
OK Sensa, pa greva na splošno… pa izmenjajva še kakšno mnenje.
Po drugi strani pa imaš trume žensk (morda tudi med tvojimi prijateljicami), ki jamrajo, da jih NIKOLI ne ogovori noben tip. Tudi kreteni ne. 🙂
No in takšne potem jamrajo, jokajo in stokajo kje so dobri moški, kje spoznati kakšnega (kolikor toliko normalnega) moškega.
No ko pa berejo in poslušajo, kako obravnavate tiste, ki vam pristopajo… a je potem čudno, da jih mine volja, da bi imeli opravka z vami? (govorim na splošno)
Ponavadi jamrate (nasplošno), naj se tip za vas potrudi. Če vam pove stavek praveč je kreten, ki vas nadleguje…Torej v čem je potem fora in kdo je jebena stranka v tem primeru?
Zato pa že dolgo pravim, da v emancipaciji pejte babe lovit tipe ornk tipe. Ker takšni tipi nočejo več izpadat kreteni v vaših glavah. :-))
[b]Alice Cooper – Poison[/b][/quote]
Watamaro, ne pravim, da so vsi po vrsti šalabajzerji, kreteni in težaki. Marsikdo od teh, ki pristopijo, je čisto nice in skuliran in prisrčen in neškodljiv in… S takimi pač ni razloga, da bi ga skenslala na grob način – tudi po tem, ko tak tip dojame, da me domov odpeljal pač ne bo, z njim komot poklepetam, če je le tudi sicer komunikativen in razgledan ter mu ni odveč druženje in spoznavanje ljudi, tudi če jih ne bo nujno pofukal.
Definitivno je jebena stranka tisti oz. tista, ki prebrana ali slišana subjektivna mnenja in osebne izkušnje posploši na celoten spol. Tiste oz. tisti, ki jim lepi etikete in generalizacije, so samo kolateralna škoda. 😉
Mogoče pa res ni samska in ima koga, ki jo obdeluje. Ali pa ima v mislih boljši kos mesa za
Ženske tečnim tipom pač govorijo, da so zasedene. To je najhitrejši izgovor, da se znebi nekega bedaka. Lahko bi mu rekla: sori, nisi na mojem nivoju, premalo si izobražen, pa poglej se v špegu. Samo tega tip itak ne bi štekal, zato reče, da je zasedena. Taki tipi potem po forumih sprašujejo, kje so samske ženske in da so vse zasedene.
Si ti zaseden ?
Ja, res je tako.
Forum je zaprt za komentiranje.