Izrečene besede ….
hej, hudima ja, pa mene res že ni blo kle gor kar nekaj svetlobnih let, sej nič čudnega da zamujam vse najlepše, še posebej če je to ljubčkanje;)))))))))))))))))))))))))
evo Jani, en milijon vagonov poljubčko …..aja……k vam ne bozi železnica, pol pa…….khm…….en milijono kamionov poljubčkov samo ZATE
mvuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mišon, hvala tudi tebi za dobrodošlico, in……….ah, kaj pa je to zagrenjenost……………?:)))))))))))
evo, kle v dokaz, da sem full dobre volje en kup poljubčkov še za tebe
zunaj pada dež, jest pa uživam ob poslušanju padanja dežnih kapelj, to je za mene najlepša simfonija narave, samo pikapoka se mora skriti pod kak listek, da ni mokra.
Poljubčka mišon
pikapoka
Res je :)))
Na trenutke, nam je lahko tudi lepo :))
Naj dodam še, da bi bila zadovoljna, če bi zadeva trajala ” samo ” en mesec. Tu si zamišljam še en dober avto, peljala bi ga sama, poln žep denarja, da mi vsaj en mesec ne bi bilo treba misliti kaj lahko in česa ravno ne smem kupit, hm, pol čaki, kaj še…..
jaz privoščim kakemu revežu..čist zares!Jest nerabim dnarja…Sploh se ne zavedamo kolk je takih….
Ravno v soboto je k tamali prišla neka fletkana punčka iz sosednje ulice…
Doma so zelo skromni,večkrat nimajo…in punčke 4 so..so prepuščene bolj same sebi..mami se vdaja alkohulu…ljubček jih pretepa….
Ampak tako ljubke in prijazne,da ko to gledaš te srček boli…No in ta boga revica,je prinesla darilce.mene je stiskal..otrok je od sebe odtrgal en velik zvezek,pa barvice-ene čist miniaturne..pa eno plišasto pikapolonico,ki jo je očitno imela že nekaj časa…Potem pa reče..joj pozabila sem copatke…sem ji rekla že dobro..bom ti jaz ene dala..pa pravi sej veš moje so čisto strgane doma…pazi potem pa rokica in voščilo…vse najboljše pa da se ti izpolnijo vse želje…pa da boš še naprej tako pridna..uhaa.ej kaj me je zadelo to!!
No tako….