Izreden limit in izguba službe
Pozdravljeni,
potrebujem nasvet.
2 tedna nazaj sem uredil podaljšanje izrednega limita (za pol leta), par dni pozneje izvedel da mi ne bodo podaljšali pogodbe. Prijavil sem se na zavod, za denarno nadomestilo, ampak sem k sreči že našel drugo službo, sicer z rahlo nižjim dohodkom. Ali moram banko obvestiti o tem? Ne želim namreč da bi mi banka kar tako prekinila limit zaradi izgube službe, ne glede na to da bom samo nekje 1 mesec prejemal denarno nadomestilo.
Hvala za pomoč.
Predlagam, da si preberete Pogodbo o izrednem limitu. Ponavadi imajo člen, kjer piše, da ste jo dolžni obveščati o vseh dogodkih in okoliščinah, ki lahko vplivajo na izpolnjevanje obveznosti. Predlagam, da jih obvestite in obljubite, da ne boste prekoračili znesek izrednega limita in mislim, da ne bo težav.
Pozdravljeni.. Upam da kdo se prebira portal… Prosila bi za mnenja in odgovore… Pri Nkbm imam odprt racun. Zaprosila bi za izredni limit, sedaj imam tisto kar pripada k racunu.. Sem redno zaposlena s priblizno 970e mesecnega dohodka.. Imam pa ze kredit pri isti banki.. Ali imam moznosti za izredni limit… Hvala in lp