Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Izreden limit in izguba službe

Izreden limit in izguba službe

Pozdravljeni,

potrebujem nasvet.
2 tedna nazaj sem uredil podaljšanje izrednega limita (za pol leta), par dni pozneje izvedel da mi ne bodo podaljšali pogodbe. Prijavil sem se na zavod, za denarno nadomestilo, ampak sem k sreči že našel drugo službo, sicer z rahlo nižjim dohodkom. Ali moram banko obvestiti o tem? Ne želim namreč da bi mi banka kar tako prekinila limit zaradi izgube službe, ne glede na to da bom samo nekje 1 mesec prejemal denarno nadomestilo.

Hvala za pomoč.

Pozabil dodati, sem v postopku zaposlitve. Nisem še zaposlen

Predlagam, da si preberete Pogodbo o izrednem limitu. Ponavadi imajo člen, kjer piše, da ste jo dolžni obveščati o vseh dogodkih in okoliščinah, ki lahko vplivajo na izpolnjevanje obveznosti. Predlagam, da jih obvestite in obljubite, da ne boste prekoračili znesek izrednega limita in mislim, da ne bo težav.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozdravljeni.. Upam da kdo se prebira portal… Prosila bi za mnenja in odgovore… Pri Nkbm imam odprt racun. Zaprosila bi za izredni limit, sedaj imam tisto kar pripada k racunu.. Sem redno zaposlena s priblizno 970e mesecnega dohodka.. Imam pa ze kredit pri isti banki.. Ali imam moznosti za izredni limit… Hvala in lp

New Report

Close