Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izredni limit

Izredni limit

Danes sem bila negativno presenečena, ko so mi zavrnili prošnjo za odobritev limita na trr.
Gre za 1500€, na 12 mesecev.
Imam 750€ neto plače, zaposlena sem za nedoločen čas, pri tej banki imam račun nekje leto dni, nikoli nič narobe, nobenega kredita, trajnika, nič…
Gre pa za skb banko.
Me zani8ma koliko imate drugje limite?
Kolegica mi je rekla, da nekje 2-3 kratno plačo.

Jaz ga mam pri SKB le kakih 150 €, plačo pa 1.000 €, imam ga še iz časov, ko sem bila študentka in sem zanj prosila, pa so mi ga tudi odobrili.

Plače imam 1150 neto, limita pa 2500 evrov pri NLB. meni niso nikoli komplicirali. Res pa je, da nikoli nisem bila v nedovoljenem minusu.

jaz sem imela isti primer ,samo druga banka .sem se osebno spokala do šaltarja in prosila razlago zakaj je zavrjeno (ker strooške ti trgajo vseeno)
neka “prijazna ” ženska mi je odgovorila ,da mi niso dolžni razlagat :
seveda se nisem dala odpraviti ,sem šla do šefice banke ,ki je le ugotovila napako ,da so spregledali popolnoma vse prilive .limit sem imela odobren v eni uri ,in povrnjene prejšnje stroške

Hvala vsem za odgovore. Sem se malo pozanimala, je imela kolegica podobna situacijo, je zaprla račun in šla na drugo banko, kjer so ji takoj ob prvem prilivu( pogopdbo za nedol.čas je nesla pokazat) odobrili limit v višini 3kratne neto plače.
Jutri grem na banko, povedala bom situacijo, če ne bo rezultatov, pa grem drugam.

Sem na SKB, ampak ti vseeno svetujem, da zamenjaj banko. Zadnje čase se nemogoče obnašajo.

Tudi moja prošnja za minimalen kredit na 12 mesecev je bila na SKB zavrnjena. Njihov komitent sem že 6 let in vseh 6 let dobivam gor redne prilive, zadnje leto kar solidne.

Zamenjala bom in šla na Banko Koper.

Lep pozdrav, JetFlash

No, da povem, danes sem šla na banko do vodje in ne samo, da so mi odobrili limit, še ponudili so mi večjega(2100€), vendar sem se zadovoljila s 1500..)
Sem pa povedala, da sem pripravljena zapret račun še danes..in naenkrat ni bilo več težav.

New Report

Close