Izropane trgovine
Zadnje dni sem delala po cele dni. V sredo, četrek v petek. Včeraj sem šla 1h prej iz službe, torej ob 19ih, sa sem šla po tedenski nakup, ker se trgovine ob 20ih zaprejo.
Spar izropan. Ne sadja, telenjave, nesa, še pasje hrane ne. Izropani mlečni izdelki, sladoledi, še moke tip 500 ni bilo.
Noro. Očitno s je treba vzeti dopust za v rgovino.
Brez fasunge
NE, moža si je treba najdit. kužek ni otrok. moža nimaš. to je problem. če bi ga imela, bi pa blo lažje. to da je špar popoldan ugabnost, to je dejstvo. mapak že po izbiri hrane vidm da si inkluzvina levičarka feministka. ki nima pojma o prehrani. pa še dokaz, imaš kužeka. moža pa nimaš. pa ti naj gre mamica v trgovino.
Anonimno 3469, 15.06.2025 ob 08:25
Brez fasunge
NE, moža si je treba najdit. kužek ni otrok. moža nimaš. to je problem. če bi ga imela, bi pa blo lažje. to da je špar popoldan ugabnost, to je dejstvo. mapak že po izbiri hrane vidm da si inkluzvina levičarka feministka. ki nima pojma o prehrani. pa še dokaz, imaš kužeka. moža pa nimaš. pa ti naj gre mamica v trgovino.
Kaj pa desničarji jejo?
Na juriš!, 15.06.2025 ob 08:44
Vsi polnimo kleti, zaloge za prihajajočo vojno.
Brez veze. Raja polni kleti, za elito pa se gradijo bunker – stanovanja v kleti.
Kdo bo preživel?
Drugač pa – kdo bo sploh na fronto? Kot vidim nihče noče iti v vojno. A bodo najeli vojake iz tujine? Ker jih ni dovolj….
Samo vprašam
seveda ni problema. veselim se fsakega vprašanj, sploh takih. ja kaj jemo pametni desničarji. poglej ti kr povem. kruh kupim v pekarni pod pohorjem. torej brez ejev in tega sranja. mešan. grem v mesnico kjer kupim naslednje. po tvoje kibl flajš, pač dražje meso, ribico. mi lepo nareže in imamo namesto poli salame in paštete. in tkaih jajc strupenih ugabnih. no poli ni ugabna ker so kr dobro zadeli to kemijo. ampaj je kemija. torej kos kruha namazano z putrom recimo prekmurske mlekarne in gor kos mesa in kakšno sadje a malico za otroek recimo. kakšen jajček poleg. vzamem 2x bedro od kure za jzuho. naredim juho piščančjo, kdaj govejo iz lelega kosa mesa. pol pa kosilo. najvčekrar sv. ribo, al pa isto na kosih za kermantel, pa smetano gor , riž. al pa iz pečice prsa brez kosti z kožo in krompir. pa poleg riz, testnine ,sadje, kakšno soalto če gre mna tržnico. če ne pa sadje poleg. banano narežem na koščke. če gremo ven gremo v tuš na enoločnico, izjemno dobra. pač bolj jemo mesno bolj več mesa, majn Oh in velik osadja. midva ko sva že v letih delava fasting, seveda. otroci pa normalno seveda. mamo dotano vitamine, elektorlite, dost drago, dost zdravo naravno. recimo midva delava keto. in fasting. zasol uporabljam solni cvet in himalajsko sol. raje imam solni cvet. dost idobrih primorkih začimb, dam povsod. dosti pijemo vode, jazse trudim z radensko. ful mi ne gre, bo pa počasi. midva se trudima jest skori nič cukra. izogibamo pa se lidlu, hoferju in oznaki žabicca in fortraid. al kak soe reče. ker je od preda pofuaknega bil gatesa. levega fašista. ker če pogledaš umetni cuker stevia so ugovotila da povzroča neplodnost. tako da neslte odpade.
bo dovolj natančno. probaj sam .
Planiraj prej. Če si vedela, da delaš 3 dni cel dan in to še četrtek, petek in soboto, potem planiraš it v trgovino v torek ali sredo. Splaniraš si tudi jedilnik za tisti teden. Najbolje kar v nedeljo. Ob ponedeljkih so trgovine prazne, ker je izropano od sobote, v torek in sredo pa so že bolj založene. Pogledaš akcije, sestaviš jedilnik, poiščeš recepte (ali jih veš na pamet). Ni ravno sveže, ampak saj tudi tista zelenjava je bila v hladilnicah, najsibo od ponedeljka ali petka. Nabavi si en notesnik, pa začni planirat.
Brez fasunge, 15.06.2025 ob 13:22
Dostava v službo ni možna. Veliko nas je in receptor ima drugo delo, ne pa da se ukvarja s paketi zaposlenih.
Poleg tega mesa, zamrznjenih izdelkov, pa tudi mlečnih, zelenjave…ne moreš pustiti zunaj na 30 stopinjah.
Tečno je ker tudi čez teden je ob 18ih že vse izropano.
Pri nas dostavljalec pokliče tistega, ki naroča, nato pa pride ta sam iskat. Receptor pri tem nima nič. Sama in tudi drugi si velikokrat tako naročimo, a fasunge res ne. Bi pa tudi to šlo. Kar mora biti na mrzlem, daš v hladilnik. Tudi če gremo sami v trgovino, damo v hladilnik.
Brez fasunge, 15.06.2025 ob 07:36
Zadnje dni sem delala po cele dni. V sredo, četrek v petek. Včeraj sem šla 1h prej iz službe, torej ob 19ih, sa sem šla po tedenski nakup, ker se trgovine ob 20ih zaprejo.
Spar izropan. Ne sadja, telenjave, nesa, še pasje hrane ne. Izropani mlečni izdelki, sladoledi, še moke tip 500 ni bilo.
Noro. Očitno s je treba vzeti dopust za v rgovino.
Vse izropane trgovine? Pa bila si v eni. Mozag ti dobro ne dela
Če si pa delala v sredo, četrtek in petek cel dan, v soboto pa do 19h (kako tega ne smatraš za cel dan), bo treba malo več planiranja. Torej v ponedeljek in torek si delala manj kot cel dan. Kot že napisano, v ponedeljek so trgovine izropane. V torek pa se kar popolnijo, tako da planiraj iti v torek. In to planiraj že v nedeljo. Poglej letake, akcije, napiši si jedilnik za cel teden. Kot že rečeno, zelenjava je iz hladilnice, tako da ali jo vzameš v torek ali soboto, je enako. Itak je vse prešpricano, tako da ti ne bi smela od torka do ponedeljka vsa zgnit. Kumare, bučke, take reči.