izsiljevanje na podlagi pisma
Pozdravljeni!
Partner me je zapustil, ker je spoznal drugo, s katero je srečen. Jaz in najina hčerka pa sva ostali sami. V želji, da naju ne bi zapustil, sem storila marsikaj…tudi to, da sem mu napisala pismo, da sem si želela, da bi imela druge starše, ki bi ga imeli radi, da nikoli ni bilo dovolj dobro za moje starše karkoli sva naredila, da bi naredila samomor samo zato, da bi on hčerko odpeljal stran iz te hiše, v kateri živimo, da bi bila pri drugi babici, ki bi ji znala pokazati kako jo ima rada. Pisala sem mu kako mi je tu hudo…Neumno, bolano, vem. Vendar, v takšni situaciji kot sem bila, nisem trezno razmišljala oz.sploh nisem razmišljala. Zdaj pa me skrbi, da mi on lahko na podlagi tega pisma, ki ga ima on pri sebi, vzame hčerko. Res je, da sem to pisala samo zato, ker sem vedela, da, če to prebere, ne bo kar tako odšel. Zdaj pa sem popolnoma prestrašena, da bom ostala se brez hčerke, ne samo brez njega.
Spoštovani,
tudi, če bo vaš bivši partner to pismo pokazal na sodišču, bo končna odločitev še vedno odvisna od izvedenca ustrezne medicinske stroke, zato se s tem ne obremenjujte preveč.
S spoštovanjem!
Forum je zaprt za komentiranje.