Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izterjevalci dolgov

izterjevalci dolgov

Nekdo mi je dolzan denar, ne javlja se, ne odgovarja na sporocila, ignorira me na polno.

Lahko bi izterjala preko sodisca, a se bo to vleklo leta in leta, ceprav imam vse crno na belem in vsa dokazila.

Razmisljam, da najprej vkljucim odvetnika, da poslje opomin pred tozbo, pa vlozi tozbo, mogoce ga to premakne. Ce ne, bi najela izterjevalca na crno, ker kdo bo cakal na denar leta in leta.

Problem je, ker ne vem, kje najti take “crnogorce” za izterjavo? Sem jim pripravljena dati 20-30%, ce je treba, samo da se to resi cim hitreje.

Daš odvetniku, da mu pošlje opomin pred tožbo, dostkrat to zaleže, res pa ne skoz.

Vprasaj kajo gozino za pomoc, ona jim je komaj ubežala

Odgovor na objavo uporabnika
pravda, 10.01.2025 ob 18:50

Nekdo mi je dolzan denar, ne javlja se, ne odgovarja na sporocila, ignorira me na polno.

Lahko bi izterjala preko sodisca, a se bo to vleklo leta in leta, ceprav imam vse crno na belem in vsa dokazila.

Razmisljam, da najprej vkljucim odvetnika, da poslje opomin pred tozbo, pa vlozi tozbo, mogoce ga to premakne. Ce ne, bi najela izterjevalca na crno, ker kdo bo cakal na denar leta in leta.

Problem je, ker ne vem, kje najti take “crnogorce” za izterjavo? Sem jim pripravljena dati 20-30%, ce je treba, samo da se to resi cim hitreje.

Izterjevalec dolgov se lahko posluži enakih orodij kako tudi vi sami -izvržbo.

Če nočete imeti sedaj opravka z sodišči, ga boste skoraj gotovo imeli potem, ko boste najemali neke “čudake”. Malo preveč filmov gledate…

Ce imas crno na belem vlozi e-izvrsbo

A mi lahko nekdo objasni, kako delujejo legalni izterjevalci dolgov?

S čim dolžnika stisnejo za jajca, da poplača svoj dolg?

Kaj pomeni, da nekdo odkupi nekomu dolg? Zakaj bi jaz nekomu odkupil dolg … nič jasno …

lp

Ce dolznik, mu tut crnogorc nima kaj vzet 😁 ce pa ima, pa vlozi izvrsbo  ..malo pocakas, ampak bos lazje spala.

Če si se šla črno na belem, boš še xrno na belem rešila. Ne da bo pol uń od unega tisto, na belem boš kasirala pa ti. Nisu nič biljša, kot uni od unega, ko si perejo pol roke. Kako ti je ratalo sploh posodit jaj, tako na belo in čisto, da bi sedaj celo na črno radirala? 🙄☺️

Lahko prodaš terjatev firmi ki se s terjatvami ukvarja. Tudi oni vzamejo % …in legalno narediš pogodbo z njimi…oni ti odkupiti terjatev…oni pa…potem jajca trejo…te ne briga kako…ti dobiš svoj denar…no nekaj %daš…

Vse legalno in legitimno. Ne ukvarjaj se z nepridipravi…ker lahko ostaneš brez vsega…. ne samo par %

New Report

Close