izterjevalci dolgov
Nekdo mi je dolzan denar, ne javlja se, ne odgovarja na sporocila, ignorira me na polno.
Lahko bi izterjala preko sodisca, a se bo to vleklo leta in leta, ceprav imam vse crno na belem in vsa dokazila.
Razmisljam, da najprej vkljucim odvetnika, da poslje opomin pred tozbo, pa vlozi tozbo, mogoce ga to premakne. Ce ne, bi najela izterjevalca na crno, ker kdo bo cakal na denar leta in leta.
Problem je, ker ne vem, kje najti take “crnogorce” za izterjavo? Sem jim pripravljena dati 20-30%, ce je treba, samo da se to resi cim hitreje.
pravda, 10.01.2025 ob 18:50
Nekdo mi je dolzan denar, ne javlja se, ne odgovarja na sporocila, ignorira me na polno.
Lahko bi izterjala preko sodisca, a se bo to vleklo leta in leta, ceprav imam vse crno na belem in vsa dokazila.
Razmisljam, da najprej vkljucim odvetnika, da poslje opomin pred tozbo, pa vlozi tozbo, mogoce ga to premakne. Ce ne, bi najela izterjevalca na crno, ker kdo bo cakal na denar leta in leta.
Problem je, ker ne vem, kje najti take “crnogorce” za izterjavo? Sem jim pripravljena dati 20-30%, ce je treba, samo da se to resi cim hitreje.
Izterjevalec dolgov se lahko posluži enakih orodij kako tudi vi sami -izvržbo.
Če nočete imeti sedaj opravka z sodišči, ga boste skoraj gotovo imeli potem, ko boste najemali neke “čudake”. Malo preveč filmov gledate…
Lahko prodaš terjatev firmi ki se s terjatvami ukvarja. Tudi oni vzamejo % …in legalno narediš pogodbo z njimi…oni ti odkupiti terjatev…oni pa…potem jajca trejo…te ne briga kako…ti dobiš svoj denar…no nekaj %daš…
Vse legalno in legitimno. Ne ukvarjaj se z nepridipravi…ker lahko ostaneš brez vsega…. ne samo par %