izvajanje dejavnosti ob delu
Pozdrav.
Situacija je sledeca: trenutno sem redno zaposlena v firmi za polovični delovni cas oz. 25 ur na teden. Ker mi ostane veliko časa in imam željo tudi po dodatnem zasluzku sem se odločila da bi dodatno izvajala še eno delo. Gre za kozmetično storitev za katero imam opravljen tudi ustrezen certifikat. Veliko sem ze prebirala na netu o moznostih odprtja vendar za svoj primer še ne najdem odgovora.
In sicer, prijateljica ima ze uveljavljen frizersko-kozmetični salon, odprt svoj s.p, zaploslena je sama. Imam moznost (prostorsko) da bi pri njej opravljala to dejavnost. Popoldanskega s.p. ne morem odpreti ker v primarni firmi nisem zaposlena za poln delovni čas.
Zanima me sledeče:
-Kakšne so moznosti zaposlitve oz. izdaje pogodbe da bi lahko izvajala to dejavnost v njenem salonu ( ne more me uradno zaposliti kot fizično osebo, vendar mi lahko izda kakšno alterativno pogodbo kjer bi lahko to izvajala pri njej), slišala pa sem da obstajajo podnajemne, honorane pogodbe…vendar ne vem kaj pride tu zame prav?
-Ali moram svoje primarno podjetje kjer sem zaposlena ob tem obvestiti, pridobiti kakšno dovoljenje od njih da lahko poleg sluzbe se to izvajam in ali še vedno ostajam zavarovana preko firme?
– Kakršen koli kontakt je dobrodosel, da se lahko s svojim vprašanjem obrnem na ustrezna vrata…
hvala, lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.