Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izzivalno oblečene ženske iščejo pozornost

Izzivalno oblečene ženske iščejo pozornost

Gledam mlade in manj mlade ženske – globoki dekolteji, prosojne bluze,  oprijete leggice, ki oblikujeno rit, oprijete telirane obleke, mini krila – te ženske se po mojem mnenju namenoma razkazujejo – kaj imajo za ponuditi. Na nek način s tem oblačenjem sporočajo, da so ‘vroče’. Zagotovo se tako ne oblačijo zase, ampak zato, da pritegnejo pozornost drugih.

Sem ženska, pa vam povem, da se mi zdi to ceneno in NEdostojno.

Ali  razen gole kože in namensko poudarjenih oblin, resnično nimajo dodatne vrednosti?  Je NEdostojen način oblačenja edini, s katerim lahko dobijo pozornost moških?
Ne želim soditi ampak menim, da take ženske – ali so lačne pozornosti, so lovače, ali pa zelo obupane in je to vse kar lahko moškemu ponudijo (gola koža).

Zanimivo, da se višji sloj žensk (odvetnice, zdravnice, akademsko izobražene) oblači dostojno in primerno postavi.

Če se motim, me popravite.

Enim je narobe že to, da te kdo sploh pogleda ali pač ne. Kaj ti nudiš oz. zakaj tako obremenjevanje?  Mene bolj zmoti, ko imaji/te na sebi cel pralni stroj mehčalca in švic od tam davno.

Točno se ve, kdo se tako oblači. Cenena roba, ki nima pokazati česa drugega kot rit in joške, opremljeno še z umetnimi trepkami in kremplji. Vulgarna pocestniška oprava jasno kaže, kam taka ženska sodi, kar je po svoje dobro, da takoj veš, kje si.

Neteliranih oblačil načeloma ne nosim!

Nikoli ne kupim niti laßča ali bunde, ki ni ttlirana.

Krila ne nosim ravno super kratkega. Obožujem pencil kroj.

Hlače z visokim pasom. Najraje in najpogostoje pa nosim obleke.

Legice nosim doma in za špot, trenirk niti ne maram. Izjema je daljša pot, sploh z lealom, ko navlečem nase ekstra mehko trenirko.

Ja pa avtorica ZAGOTOVO se tako oblačijo zase, kot praviš želijo pritegnit pozornost drugih. To počnejo torej za svoj cilj, ne sosedov🙈 pa kk vm ni jasno, da praktično vsak vse dela predvsem zase. Saj nismo Kristusi na križu.

Ko so moški izgubili osnovno  ekonomsko nadvlado nad ženskami, si je ženska povprečnega moškega kot takega nehala želeti, mnogi moški si pa še vedno želijo žensk, tudi povprečnih, pač zaradi seksa, če ne drugega. Ženske se te logike dobro zavedajo in povprečna ženska  tudi ve, da so njeni ženski atributi najmočnejše orožje v tem fukfehtarskem svetu, zato jih poudarja. Ni ravno jedrska fizika.

Ženskam, ki se oblačijo bolj zadržano, tega ni treba početi, ker imajo visok socialni položaj brez tega, ali pa niso privlačne in so to sprejele in delujejo na bolj moški način.

Ker tvoje mnenje je direkno za neko srednjeveško mišljenje.

Moda je vedno bolj udobna in če sama potrebuješ pozornost moških, ne pomeni da vse ostale tudi.

Si se enkrat oblekla lepo, da si sama sebi všeč in dobro izgledaš? Ne ane ?

Bolj kot je ženska tupa v glavo, bolj izpostavlja svoje atribute. Zaveda se da zaradi butaste glave ne bo nikamor prilezla v življenju, zato si svojo kariero gradi z pičko.

Iz mojih izkusenj, so bile lajdrice vedno bolj tiste, ki se delajo, da so dostojne in se oblacijo dostojno. Kratko krilo se ne pomeni iskanja pozornosti in fukkehtarstva.

Ce ima zenska lepo postavo, je prav, da se atributi pokazejo. Lepe, dolge noge so za v krila in ne za razvlecene trenirke. Ne vem, lepo oblecena oseba vedno pritegne mojo pozornost, ravno tako pa tudi zanemarjena. Je vec takih kot pa tistih, ki nekaj dajo nase. Se pa strinjam, pajkice niso za v mesto, ampak zgolj za telovadnico ali naravo. Tako kot trenirka ni za drugam kot za na kavc.

Ljudje so vedno slabse obleceni, ker mislijo, da jim vse pase in imajo brige me attitude. Fuj!

Odgovor na objavo uporabnika
Točno se ve, 03.11.2024 ob 07:34

Točno se ve, kdo se tako oblači. Cenena roba, ki nima pokazati česa drugega kot rit in joške, opremljeno še z umetnimi trepkami in kremplji. Vulgarna pocestniška oprava jasno kaže, kam taka ženska sodi, kar je po svoje dobro, da takoj veš, kje si.

Imaš prav. Vsak k svojim. Kvaliteten moški niti ne bo opazil cenenega pofla na dveh nogah. Z načinom oblačenja ob o sebi povemo več kot bi želeli.
Npr. meni je mošk, ki ima na riti napis Armani, na majici Gucci, na bundi Boss – milo rečeno smešen. Že na daleč vidim na njem red flag. –

Khm684, 03.11.2024 ob 07:17

Gledam mlade in manj mlade ženske – globoki dekolteji, prosojne bluze,  oprijete leggice, ki oblikujeno rit, oprijete telirane obleke, mini krila – te ženske se po mojem mnenju namenoma razkazujejo – kaj imajo za ponuditi. Na nek način s tem oblačenjem sporočajo, da so ‘vroče’. Zagotovo se tako ne oblačijo zase, ampak zato, da pritegnejo pozornost drugih.

Sem ženska, pa vam povem, da se mi zdi to ceneno in NEdostojno.

Ali  razen gole kože in namensko poudarjenih oblin, resnično nimajo dodatne vrednosti?  Je NEdostojen način oblačenja edini, s katerim lahko dobijo pozornost moških?
Ne želim soditi ampak menim, da take ženske – ali so lačne pozornosti, so lovače, ali pa zelo obupane in je to vse kar lahko moškemu ponudijo (gola koža).

Zanimivo, da se višji sloj žensk (odvetnice, zdravnice, akademsko izobražene) oblači dostojno in primerno postavi.

Če se motim, me popravite.

Odvetnice in podobno se tako oblačijo samo za službene namene. Drugače pa v tigrastih oblekcah z naramnicami, visoke pete s platformo, dolgi nohti, indijanski make up.

Izobraženi sloj je tako oblečen izključno zaradi službenih pravil in ljudi ki obsojajo glede na obleko, kot si ti avtorica.

Avtor/ica si ravno to potrdilo, da si samo nizji, oz. primitivni sloj. “Obleka naredi cloveka”, samo vizualno, karakterja ti ne da. Kot izobrazba ni merilo intligentnosti, sicer bi vsi bili najboljsa verzija sebe. A ja, ves kaj, v toplicah, na plazah se vsi raskazujemo?

Jaz tudi mislim, da vsak pisker svoj pokrov najde. Maš moške, ki jim je to oh in sploh in maš moške, ki jim je to smešno on odurno –  enako velja obratno.

Vsak ponuja tisto, kar IMA ZA PONUDIT, vsak išče tisto, za kar ve, da mu paše.

Enako bedno na primer izgledajo oglasi (ali ponudbe), kjer moški pozirajo poleg super avta in navajajo svoje finance do vejice natančno –  in je to edino, kar povedo o sebi.

Mene ne moti –  vsaj točno veš pri čem si in to že v štartu.  Kdor išče joške dobi joške, kdor išče keš, dobi keš. Nič narobe s tem, po mojem so oboji zadovoljni.

Meni pa je ful seksi, da se moja žena oblači v svetleče pajkice, minice z najlonkami, nosi tangice.

Jaz se s postom ne strinjam. Ljudje imamo različni okus. In, za kaj se ne bi zase lepo obekel. Če ti ne slediš modi in nimaš esteckega čuta. ga ostali lahko imamo. In ni nujno, da koga lovimo. Lahko si odličnjak s full denarja, pa si še toliko bolj lepo oblečen. Še kraljicaima občasno dekolte, kar poglej slike. Glej, še ti si nabavi kake pajkice in oprijeto majčko z tekoltejem in daj mer. Po moje si fovš ali grda, ko strah da take pišeš.Verjetnote nihče ne pogleda in si full sestradana sexa.

Simona76, 13.11.2024 ob 22:39

Jaz se s postom ne strinjam. Ljudje imamo različni okus. In, za kaj se ne bi zase lepo obekel. Če ti ne slediš modi in nimaš esteckega čuta. ga ostali lahko imamo. In ni nujno, da koga lovimo. Lahko si odličnjak s full denarja, pa si še toliko bolj lepo oblečen. Še kraljicaima občasno dekolte, kar poglej slike. Glej, še ti si nabavi kake pajkice in oprijeto majčko z tekoltejem in daj mer. Po moje si fovš ali grda, ko strah da take pišeš.Verjetnote nihče ne pogleda in si full sestradana sexa.

Eno je biti lepo in estetsko oblečen, drugo pa vpadljivo pocestniško. Candre, ki se izzivalno oblačijo, so običajno zakompleksane, saj vedo, da so spolni atributi, ki jih vsiljivo poudarjajo, vse kar imajo za pokazat. Špehoritasta in kratkonoga ženska v vpizdnicah z vsemi atributi, ki sodijo k tovrstni vulgarni opravi, se ne more primerjati z estetskim dekoltejem ali višjim razporkom elegantne dame. Že pri mladih dekletih se da točno videti, kam sodijo. Točno se da vedeti, na kateri bus postaji bo izstopila, oziroma proti kateri šoli se bo usmerila. Jim tudi ni jasno, da s svojo opravo, privlačijo le sebi podoben ološ. Kvalitetni fantje in moški se takih nastavljačic izogibajo, saj so pod njihovim nivojem.

Ljudje smo si različni in so nam všeč razlićne stvari.

Tudi jaz neteliranih oblačil. Se mi zdi da mi ne pristajajo. Ok včasih za doma oblečem za na kavč oblečem kakšen razvlečen pulovar. Bi rekla da se oblačim priložnostim primerno. Za poslovni sestanek so drugačna oblačila kot ko grem tečt s psom ali na večerjo z možem.  Iščem pozornost ko tečem v pajkicah (nimam vpizdnic ker mi niso všeč)? Niti slučajno, mi dol visi  kaj si mislijo drugi. Prav tako za večerjo z možem. Se oblečem seksi zase in za moža.

Mislim ds je žalostno da ljudi predalčkate in jim pripisujete neke lastnosti na podlagi videza. Se je pa za vprašat zakaj se tako obremenjujete z ženskami ki se po vaše izivalno oblačijo? Kaj vam manjka?

Ženske se tako urejajo zaradi ženske konkurence.

Ena znanka nima okusa za oblačenje, vedno oblečena kot, da je športni dan, pa je kljub temu kar radodajske sorte. Zelo malo je trgovin z lepimi in kvalitetnimi oblačili in z zmerno ceno.

New Report

Close