Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija J.lo=beyonce?

J.lo=beyonce?

Kaj menite o tem, da beyonce (po njenem zadnjem spotu sodeč) postaja druga j.lo? snema filme, njeni spoti so postali bol “vroči” če smemo tko rečt. jst sem nad njenim novim spotom navdušena, čeprav pomojem postaja dokaj skomercializirana tko kot jennifer. vendar pa mislim, da beyonce precej vodi pred ritasto jenny, a ne? bolso postavo ma vsaj kar se riti tiče, pa še bolje poje.

tko kot j.lo je beyonce v zadnem spotu pokazala dost kože… sam kot pravim ma beyonce lepšo postavo kot ona.

i’m glad mi je kot komad ful všeč… sam tisto razstavljanje une ogromne riti… jak¨! koreografija, tekst… vse mi je vsec sam tam je pa cist zgresila. bodmo realni jennifer se mogoče preveč postavlja s svojo ritjo čeprav bi jo morala (vsaj pomojem) prej skrivat kot kazat.

obe (j.lo & beyonce) sta luštni samo a se vam ne zdi, da beyonce mal za jennifer ponavlja….? ubrala je isto taktiko kot jennifer: dela duete z reperji, potem zdej bo počasi že mela svojo kolekcijo cunj (bthw: j.lo jo ma tud)….

Povejte mi malo… kakšna se vam zdita beyonce (s svojo novo kariero brez destiny’s child) in jenny?

lepo vas pozdravlja mala212

Ja, jaz, ko sem prvič videla spot od Beyonce (ravno nekje na sredini sem ga ujela), je najprej sploh nisem prepoznala. Nato sem malce negotovo pomislila:”A je to Jennifer Lopez?” No, po parih (kar nekaj) sekundah sem pa ugotovila, da je Beyonce. Se strinjam, da ima zelo dobro postavo, ampak njena glasba mi pa ni všeč. Medtem, ko mi je pa par komadov od Lopezove zelo dobrih…
Ne vem, če Beyonce ponavlja za Jennifer, možno… Ali pa imata ženski pač podobne želje oziroma cilje. Kar se tiče pa razkazovanja, je pa že itak skoraj obvezno. A sploh je kakšna pevka, pa mislim predvsem na tako vrsto glasbe kot jo imata B.&J., ki se ne razkazuje?!?
Lep pozdrav, Patricija

hm ce ze vprasas npr: Alicia Keys, Mary J. Blige….

Joj… S čim se majo eni čas pa voljo ukvarjat…

Od obeh muzika je zanič, bi jaz rekla.

To maš pa čist prov! K sm jest prvič vidla spot od beyonce sm res mislila da je to jlo. Pomoje d ona fuuuulllll ponavlja za njo!!!

opa, koliko ukvarjanja z dvema pevkama.
men se tudi zdita podobni, obe sta lustkani…kar se pa muske tice..nisem fan take muzike, samo kaksn komad imata dober…od beyonce mi je work it on j.lo. pa mogoce ain’t it funny…ne vem za tocne naslove.

pop pevka z najvec karizme se pa meni zdi aguilera…pac….

drugac pa nism za tako musko

hm…. vse je stvar okusa, sam ko si že aguilero omenla… glasba & njen glas sta mi zelo vsec…. sam tale nenadna “transformacija” iz pridne punčke v zelo dirrty cipico (še smem tako rečt) mi je malo za lase privlečena. vsi vemo kako sta ona in britney promovirali nedolžnost… pa da je pametno s seksom do poroke čakat. pol pa tko. men je vseeno sicer kaj počnejo in kaj govorijo, sam x-tini svetujem nej stoji za svojimi dejanji in izjavami ne da se pa dela kot da nekoč ni bla ena nedolžna punčka.

kar se pa njene glasbe tiče – le tako naprej!

lp vsem od male

hm….ne vem tocn, kaj sta promovirali, ker temu ne sledim prevec.
cenim njen pogum v bistvu…mi je bolj usec, kot pa tist narejen good girl.
in ne, ne smes rect cipica, ker do sedaj ni nobenega dokaza, da se dol daje za denar, kar je za cipice primerno….

kar se pa tice nedolznosti…kokr sem jaz opazila….tele tvoje jennifer in beyonce nista prav nic za aguillero. obedve kazeta veliko riti, polovico josk, kot chris, samo da z drugacnimi obleki.
v novejsem spotu jennifer, ne vem kako se mu rece, v gatah skace okoli, prav tako v jenny from the block, beyonce je itak vedno razgaljena…
britney sploh….ne vem no.
take obtozbe se mi zdijo butaste…isto se kaze kot vse ostale, samo da je preobrazba bolj opazna. moje mnenje.

ze, ze da in j.lo in beyonce kažeta velik kože sam to ni blo nc cudnega, ker sta imele skoz tak stil oblačenja… za razliko od aguilere, ki se je še neki časa nazaj dokaj spodobno oblačla 🙂 sej nimam nc ceznjo za rect sam tole z tem velkim preskokom – v oblačenju…me je kr presenetla

papa mala

vse to se meni zdi straaaašno zeeeeh zato dostikrat raje preklopim na discovery channel. je veliko bolj poučen. 😉
beyonce je pač postala še ena pupa, ki je ugotovila – oz. so to verjetno ugotovili ljudje “nad” njo – da se da z lepim telesom in goloto služiti bajne denarce.
moški imajo tako še eno dekle iz sanj, ženske pa še en nedosegljiv ideal.

.:Les nuits sans Kim Wilde Je m'ennuie souvent:.

ja, sej je presenetila s preobrazbo, samo baje je tako oblacenje po njenem okusu. in ce je to res, jo obcudujem. drugace se mi pa zdi, da ma od pop zvezdic se najlepsi in najbolj izrazit glas christina… pa ene 5 komadov iz novga cd-ja, je se meni usec. hehe

ja njene pesmi so pa res dobre, se strinjam s tabo

Obe mata kar precej polno postavo. Sej sta kr seksi, no… Sam mi ni všeč njuna glasba.

Ja no, na tak način se pač več proda. Why not?? Če si materialist in imaš možnost, ja zakaj pa ne?

Hmmm… Beyonce ima po mojem mnenju OGROMNO rit.. pa brez zamere.

New Report

Close