J. zajček
Živjo – dp – !
Nič ni narobe , ker si tole napisal tukaj !!
Prav rada bi se do konca pogovorila s teboj , pa mi res email . si ne dela .
Prosila bi te , če mi lahko pišeš na pingi@slo.net ( ta mail mi dela ) , ker sama ne vem kam sicer ti lahko sploh to razlago pišem ..
Lp !
Ne dela ti, saj sem ti tja hotel odgovoriti. Dobil sem zavrnjeno.
Kakorkoli, toliko da veš, da ne boš mislila, da te ignoriram. Daleč od tega.
Sicer pa mail na katerega si mi pisala kmalu ne bo več obstajal, lahko si misliš zakaj.
Zato sem odprl tega, ki je tu gor in je pravi in tu se lahko zaradi mene vsi izživljajo, če imajo za to potrebo.
Če boš kaj potrebovala mi pišeš sem.
Zdaj pa grem fuzbal gledat. Saj veš: na fuzbal me pust , na fuzbal me pust, al pa vsaj pred ekran, he he.
Veš kje je problem ?
Ker imaš tudi ti tale mail na email.si – ju in mi iz slo neta ne potegne , ti ne morem pisat , ko pa je email.si sesut !
To pomeni , da enostavno ti ne morem pisat na email.si !!!!
Na ta drugi mail , na katerem izgleda pa si dobil , si pa nisem upala pisati popolne razlage zadeve . …
In sedaj nimam pojma kako naj to izvedem . Se mi pa zdi prav , da zadevo pojasnim , že zato , ker sem tak človek in mi ni vseeno . In sem se zelo sekirala zaradi tega .
Ravno zato sem vesela , da si se oglasil.
Zdaj ne vem več kaj naj naredim..a bereš pošto preko outlooka ? In če imaš še kak drugi mail , mi probaj cahnit vseeno na slo net..pa pišem nazaj al kaj nimam pojma..
He , he fuzbal pa le pejt gledat !
Ne vem zakaj bi bil to problem. Enostavno odpri nov mail na @email.si in potem boš lahko pisalu tudi ostalim, ki imajo tam svoje maile.
Jaz jih imam že več odprtih. Za vsako priložnost, he he. Se hecam.
Sicer pa kakšna posebna razlaga ni potrebna. Nikoli je ne iščem in nikomur se ni potrebno opravičevati.