Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ja al ne

ja al ne

pozdravljeni!
imam hud problem, ki pa nevm kako naj se ga lotim.bom kar povedala svojo zgodbo, pred 4 leti sem bila na morju, kjer sem spoznala zelo vredu fanta in sva se tudi zapletla. ta fant je bil zelo pozoren in ljubeć, stike pa sva obdržala še tja do prvega novega leta. potem sem januarja spoznala svojega sedanjega fanta, ki pa je vsak dan manj ljubeč in pozoren, še pokliče me komaj kdaj. no letos sem bila spet na morju(tam kjer sva se s ta prvim spoznala) in obšla so me zelo močna čustva in mislim, da prejšnjega fanta še nisem prebolela. rada bi stopila v stik z njim, pa ne vem če jeto vredu, ker je minilo že toliko časa. najbolj pa me skrbi to, kako se bi odzval če bi ga poklicala. bojim se predvsem tega , da bi očital ker nisva ostala v stiku in da ga zdaj k strela z jasnega pokličem. mogoče bi bila pa tudi vesel. nevem zelo sem v dilemi zato je vsak nasvet dobrodošel

pozdravček!

Problem je sestavljati razbito piskrovje… ampak, če se tako odločiš… jaz bi raje kot klical poslal kak mail, razglednico, pozdravček, sms… pa vidiš, če dobiš kaj nazaj. se mi zdi manj vsiljivo.

Škoda, da mu nisi pisala razglednice z morja, ne preveč čustvene seveda, tako bolj… pozdravček, ker sem spet tu, kjer sva bila midva takratintakrat

Tudi jaz imam eno vprašanje in sicer…

Pred tremi dnevi sem imela prvi spolni odnos s fantom. Uporabila sva kondom, drugače pa nisem uporabnica kontracepcijskih tabletk. Po spolnem odnosu sem imela nekaj bolečin v mednožju, kar pripisujem temu, da je bilo prvič.

Dan po tem pa se je pojavil čuden občutek v spodnjem delu trebuha (predelu jajčnikov). Ali je možno, da je to znak zanositve, kar se mi zdi zelo čudno, ker tudi kondom ni počil.

Najlepša hvala za odgovor!

se opravičujem… tole ne spada sem 😉 LP

New Report

Close