Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ja backa kje si zaboga?

Ja backa kje si zaboga?

Kava bo že hladna, tebe pa ni. A ne veš da si moja najljubša sogovornica. Smo čist v skrbeh zate

Zdej me pa že pošteno zvija.
Sigurno se je revica prehladila, dobila angino pa še kaj. Čudnega nič – tolk sem ji na dušo pihal – kar orkan sm naredu, zdej pa mam!

Ja? Prepričaj me…

Oh predraga, iz mojega srca si odkotalila kamen težak 5 ton!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako sem se bal zate!
Kaj naj te prepričam? Lahko samo dahnem, da je kar nekaj dni en del mojega srca tam nekje ob tebi! Sicer pa vsi to čutijo, le ti ne..Aja lep, pa ne tako deževen dan sem ti tudi že zaželel. Pa jutri gremo mal po nakupih, mojazagotovo dobi svetlo modre

Lepo, lepo. Bal zame? Pa nekaj o tvojem srcu tud skoz poslušam? Jaz pa sem mislila, da bi rad delil rjuhe z mano….

Ne rjuhe, porednica, ampak tebe bi rad!
Daj povej mi ali si res tako dobro ženšče, kot si te predstavljam? Saj sploh ne vem nič niti o tvoji zunanjosti, ti o meni pa vse. Sicer pa se mi je že velikokrat dogajalo, da veliko manj dobim kot dajem. Mogoče pa bo le nekdaj drugače, kdo ve?Žih se mal razpišeš

Jaz vem o tebi vse?
Le to kaaaakšnega imaš! Pa modre oči, pa lepo ritko, pa barvaste hlačke (všeč, všeč!), pa lase (uh, kakšne že? aja, ne skravžlane, ampak imaš jih, ha ha), pa jeziček, ki opleta na vse konce (tudi pri meni je že bil…)

Potem pa vem, da imaš ženo, dva otročka (micena še), dobro službico, kadiš in piješ kavo, pivo (še kaj drugega?), se savnaš.
Tišina, bacek, dovolj bo. Te še lahko kdo prepozna.

No vsaj nekaj vem, še vedno pa ne koliko dobra ribica si.A si res tolk? Pismo, skoval sem te v zvezde, (pa nisem bil nabit), a sm sploh kje porabu tolk energije? Najbrž ne
Jeziček pa sam občasno mal drugam skoč, konec koncev so tudi oči takšne (morda škilast ratu); ampak mal tud zarad tega, da ne bodo vsi vedli h kateri me takooo pod rjuhe vleče

KIR, nisem ribica, saj to že veš. Sem ženska. Večino časa zadovoljna sama s sabo, včasih pač ne…odvisno od hormonov, otročkov, moža, vremena, pizdarij takih in drugačnih.

Meni jeziček tolk ne nagaja, uporabljam prste (za tipkanje, ha ha).
Ti se razdajaš? In ne veš, da posplošuješ? Ni vse za v en koš.
Imaš pa veliko energije, rada bi jo čutila…

Posplošujem tak za hec, ti si zelo pametna ženska, zato to razumeš. Res bi morala enkrat skup prit! Drugače se boš morda čez 10, 20, 30 let spominjala (koliko me je tam nekdo občudoval)
Aja, če midva nikdar ne prideva vkup, pa lahko otroke poročiva med sabo, jaz mam par, tako da zasigurno paše, ha ha

Saj veš, da mi paše, če me crkljaš….Bom še jaz tebe…
Ja, sigurno se te bom spominjala še čez uf let, to vem že zdaj….

Čist scrkljana si postala.
Srečal sem rdečelasko, ne sam ti si velikoooooo boljša!

KIR..zdaj si pa oplel..pr men,)..vsaj mal bolj diplomata bi pa ze bil no…madona tebe bo treba res se velik naucit..kako se dela z zenskami…najprej mi napiss..da cist use..pol kle priznas da ti je backa vse..madona..sam sebi kopljes jamljo;)..hihi

Vidva sam uzivajta..jaz vama itak nenehno nagajam..tko;) in Kir..merki da ti backe ne speljem na en..dobr..mmmmmmmmmmmmm

kaj že ..kufe!

Lepo si tole napisala…

ma ja ..tudi ti bi men neki tazga lepga aneda;)

Bi, bi, saj veš.

vem in kje je zdaj una rit..KIR-ova;)..mar se ni ustrasu..haha

Jest je šel, pa mogoče ženi po zdravila. Je skrben, veš. Tak mi je všeč.

mi gre na smeh;)

Saj men tud. Ampak zdej sm pa menda res v riti. Očitno sm čist oplel. No, sej se bom poboljšal: fršlus na usta, al pa na roke, sam eno bi pa še vseen, pa m ne da

A si nazaj, ljubček?

mas sreco da sem zenska ki ni ljubosumna;)..

Zdravil ni treba skoraj več, veš. Smo se sinoči po palačinkah že skup kopal, pa še, uf po treh dneh sem prišel na svoj račun.
Če zboliš slučajno, me lahko pokličeš za bolničarja, za kuhanje, igranje z otroki, tolk sm zverziran ratu. No v tem primeru bi rajš kar k tebi kje nekam med rjuhe zlezu in ti izmeril notranjo temperaturo. A je vroča, no tud če nisi bolana, mislim?

bi ti men vsaj reku hvala za palacinkino idejo..bemti dec;)..hihi

Ljubica, že pišem, saj si vidla (rdečelasa). Vsako tako bom oblaju, enkrat bo menda že taprava! Takrat pa… tudi če me tožiš-kaj je en super seks proti 10 let zapora?!?

New Report

Close