Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ja backa kje si zaboga?

Ja backa kje si zaboga?

Pa bod vsaj mal, veš kako to prija…

Joj, zdajle bi te…

Bemti, kaj pa če sem se napačni, ker dons sem se že, pa sploh ne vem kateri – evo sfuzlal se mi je! No, pa še tebi hvala, veš kolk so bile dobre – poizkušaj prebrat tisti post, pa boš vidla

vidis..zdaj mi clo recs..da ne ves vec da sm ti jaz dala idejo za palancinke..ma ti prav klices po eni batini..caki se ti mene..grrrrrrrrrrr..haha

Tožila, ali brcnila v rit?

Vroča sem povsod, samo, da pomislim nate. Ko bi prišel in me slekel, mi skuštral lase, me položil in se čisto čisto počasi zaril vame…ah, KIR…

Saj veš kaj je bilo včeraj! Imam olajševalne okoliščine

A ti b res rada, da me fršlog in me spraviš v tisto jamo k mi jo je pokazala kolegica pr kofetu s tabo?

Prijela in te potegnila nase…
ps: kolk si visok, pa težek?

Tudi to si že slišala – no pa še enkrat: 189/91 – a je prehudo? In ti cm/kg?

nema..ne oprostim;)

Kako moreš biti tako kruta, Sara*? No a s našla tistipost? Mislim, da sem nakladal Piki, namenjeno je bilo samo tebi!

KIR, če nakladaš te bom. Super si!
Moje telo je visoko 173 in težko 58kg. Naredila test?

Zakaj, ljubi? A zdej me pa že več ne maraš in me nočeš več?

Prisežem na mojih sončkih: spet sem hotel ugibat in napisat 172/in točno!!!58, sam ker samo pri tebi nič ne zadanem, se nisem upal! Poljubček!

KIR..zdele ni blo cajta k sva mela z krenom zlo zanmivo temo..pejd jo brat;)

Poljubček pomeni, da se bova dala dol?

Prelepo pišeš!

Vedno sem trdil, da si izjemno inteligentna in pametna ženska!

KIR, tvoja (vsa mokra med nogami) ženska odhaja. Toplo te objemam.

kaj si nakladal kir, kje? Ni važno, ne, saj sem itak zvisela. Pa same suhice ste tukaj, ajoj, ampak na shujševalno pa ne grem. Imam za zvečer že sladki greh pripravljen…

Kaj bi tisto tvojo mokroto rad občutu!¨Lepo se imej, ubogaj najdražje in štej ali boš dobila toliko hvale kot tu v 10. minutah

Prov maš, Pika!

Ufffff, take nadaljevanke pa še ne! Čestitam obema. Škoda da nism mov cajta, pa glih takrat. Ti, zdej ste pa še mene čist razkurl!

Hvala k….., postal sem medijska osebnost! Hvala tud teb!

New Report

Close