Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ja, chef

ja, chef

Opazila sem novo serijo Ja, chef na pop-u. Že nekaj časa je bila na Voyu. Sem mislila, kaj zamujamo ( nimamo voya), a vidim, da nismo čisto nič zamudili. Kakšna se vam zdi, če ste gledali?

Tega ne bom gledala. Res mi ni všeč. Zanima me, kakšno je tisto Pod hribom , ki je tudi bilo na VOYO.

Sicer ne gledam, jo pa slisim, ko moji gledajo…

Boljse serije nimamo, pac to je nas domet in ni tako hudo slab.

Kr neki je, meni je dolgočasna

Pri nas je noben ne gleda, že napovednik oz reklama je bila dolgočasna, prijatelji pa jo obožujejo, so pa rekli da je od 3 sezone naprej nezanimivo.

Težko povedati, odvisno od okusa.

Aja to je za ja chef serijo mišljeno.

Če znate vi, vrhunski kritiki, kaj boljšega posneti, kar izvolite. Lahko kar na telefon in naložite na You Tube.

Odgovor na objavo uporabnika
naša serija, 02.10.2022 ob 17:13

Opazila sem novo serijo Ja, chef na pop-u. Že nekaj časa je bila na Voyu. Sem mislila, kaj zamujamo ( nimamo voya), a vidim, da nismo čisto nič zamudili. Kakšna se vam zdi, če ste gledali?

Sigurno rajši gledam to, kot debile, ki nabijajo o koroni in vojni.

Lahko pa ti posnameš kaj boljšega.

Odpri temo, 02.10.2022 ob 17:53

Če znate vi, vrhunski kritiki, kaj boljšega posneti, kar izvolite. Lahko kar na telefon in naložite na You Tube.

Kritiki kritizirajo, izražajo mnenje (dobro, ali slabo), filmski,televizijski režiserji, igralci pa snemajo. Ti dve stvari je treba ločit.

oh no, 02.10.2022 ob 18:20

Kritiki kritizirajo, izražajo mnenje (dobro, ali slabo), filmski,televizijski režiserji, igralci pa snemajo. Ti dve stvari je treba ločit.

Točno to. Nisem scenarist, režiser, lahko pa povem svoje mnenje. Ali ne smem?

Kakšno mnenje imate sploh lahko diletanti, nevedneži in neizvirni dolgočasneži? Prazni ste ko kante, kar se vidi že po vaših neumnih temah in še bolj praznoglavih odgovorih. Drhal.

Pri nas smo to serijo odkrili danes. Ne vem, nisem bila pozorna, ali je bil 1. del, ali je kdaj že bila. Mene ni prepričala.

Nisem ljubiteljica Zrneca, kot komika. Je pa serija dobra zaradi par enih drugih igralcev – sploh scen zadaj v kuhinji 🙂

Zrnec pa predstavlja lik  kletvičnega moškega zapitega  Slovenčka, ki se  kot nadrejeni zapitek izživlja na podrejenih na delovnem mestu. S črnim humorjem, ki je včasih zelo krut.  Pa samo neko kolerično dretje – še dobr, da njega v resnici tam kap ne zadane, ko se tako napenja in dere 🙂

Najboljši  igralec mi je pa v tej seriji kuhar Štefan Čuk ( igra ga Matej Puc -odličen igralec sploh ko začne jecljat, dol padeš  kako pristen je  🙂

Matej Puc je kopija tudi  unega igralca  iz Nothing Hill, Rhyas Ifans -igral je lik Spike-a.

Matej Puc je igral pa je tudi v Leninovem Parku ( kriminalne serije po romanu Tadeja Goloba).

Takole se zabavajo med snemanji prizorov 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=j4O9VGB4dp4

.https://www.youtube.com/watch?v=TwQfG_UKHwk

Zrnec je najbolj koleričen lik, 02.10.2022 ob 19:15

Nisem ljubiteljica Zrneca, kot komika. Je pa serija dobra zaradi par enih drugih igralcev – sploh scen zadaj v kuhinji 🙂

Zrnec pa predstavlja lik  kletvičnega moškega zapitega  Slovenčka, ki se  kot nadrejeni zapitek izživlja na podrejenih na delovnem mestu. S črnim humorjem, ki je včasih zelo krut.  Pa samo neko kolerično dretje – še dobr, da njega v resnici tam kap ne zadane, ko se tako napenja in dere 🙂

Najboljši  igralec mi je pa v tej seriji kuhar Štefan Čuk ( igra ga Matej Puc -odličen igralec sploh ko začne jecljat, dol padeš  kako pristen je  🙂

Matej Puc je kopija tudi  unega igralca  iz Nothing Hill, Rhyas Ifans -igral je lik Spike-a.

Matej Puc je igral pa je tudi v Leninovem Parku ( kriminalne serije po romanu Tadeja Goloba).

Takole se zabavajo med snemanji prizorov 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=j4O9VGB4dp4

.https://www.youtube.com/watch?v=TwQfG_UKHwk

Matej Puc je res malo podoben tistemu igralcu iz Nothing Hilla. Maalo.

“Brez veze” “Kr neki” “Dolgčas” … Kakšen besedni zaklad. Kakšna miselna kondicija. Sama obširna, poglobljena strokovna mnenja. Se vidi, da ste poznavalci.

Anonimno 6582, 02.10.2022 ob 19:58

“Brez veze” “Kr neki” “Dolgčas” … Kakšen besedni zaklad. Kakšna miselna kondicija. Sama obširna, poglobljena strokovna mnenja. Se vidi, da ste poznavalci.

Anonimno 6582:

Kaj pa je, kaj pa jokcaš – a ne moreš preskočit teme ? Kaj bi mora sper Ruse, poa Putina po tvoje not vplest, ali kaj? Uživaj življenje, YOLO.

Super,                                            Katarina , Klemen , Jurij zakon ste !
    Res vsi

New Report

Close