ja, chef
naša serija, 02.10.2022 ob 17:13
Opazila sem novo serijo Ja, chef na pop-u. Že nekaj časa je bila na Voyu. Sem mislila, kaj zamujamo ( nimamo voya), a vidim, da nismo čisto nič zamudili. Kakšna se vam zdi, če ste gledali?
Sigurno rajši gledam to, kot debile, ki nabijajo o koroni in vojni.
Lahko pa ti posnameš kaj boljšega.
Odpri temo, 02.10.2022 ob 17:53
Če znate vi, vrhunski kritiki, kaj boljšega posneti, kar izvolite. Lahko kar na telefon in naložite na You Tube.
Kritiki kritizirajo, izražajo mnenje (dobro, ali slabo), filmski,televizijski režiserji, igralci pa snemajo. Ti dve stvari je treba ločit.
Nisem ljubiteljica Zrneca, kot komika. Je pa serija dobra zaradi par enih drugih igralcev – sploh scen zadaj v kuhinji
Zrnec pa predstavlja lik kletvičnega moškega zapitega Slovenčka, ki se kot nadrejeni zapitek izživlja na podrejenih na delovnem mestu. S črnim humorjem, ki je včasih zelo krut. Pa samo neko kolerično dretje – še dobr, da njega v resnici tam kap ne zadane, ko se tako napenja in dere
Najboljši igralec mi je pa v tej seriji kuhar Štefan Čuk ( igra ga Matej Puc -odličen igralec sploh ko začne jecljat, dol padeš kako pristen je
Matej Puc je kopija tudi unega igralca iz Nothing Hill, Rhyas Ifans -igral je lik Spike-a.
Matej Puc je igral pa je tudi v Leninovem Parku ( kriminalne serije po romanu Tadeja Goloba).
Takole se zabavajo med snemanji prizorov
…https://www.youtube.com/watch?v=j4O9VGB4dp4
Zrnec je najbolj koleričen lik, 02.10.2022 ob 19:15
Nisem ljubiteljica Zrneca, kot komika. Je pa serija dobra zaradi par enih drugih igralcev – sploh scen zadaj v kuhinji
Zrnec pa predstavlja lik kletvičnega moškega zapitega Slovenčka, ki se kot nadrejeni zapitek izživlja na podrejenih na delovnem mestu. S črnim humorjem, ki je včasih zelo krut. Pa samo neko kolerično dretje – še dobr, da njega v resnici tam kap ne zadane, ko se tako napenja in dere
Najboljši igralec mi je pa v tej seriji kuhar Štefan Čuk ( igra ga Matej Puc -odličen igralec sploh ko začne jecljat, dol padeš kako pristen je
Matej Puc je kopija tudi unega igralca iz Nothing Hill, Rhyas Ifans -igral je lik Spike-a.
Matej Puc je igral pa je tudi v Leninovem Parku ( kriminalne serije po romanu Tadeja Goloba).
Takole se zabavajo med snemanji prizorov
…https://www.youtube.com/watch?v=j4O9VGB4dp4
Matej Puc je res malo podoben tistemu igralcu iz Nothing Hilla. Maalo.
Anonimno 6582, 02.10.2022 ob 19:58
“Brez veze” “Kr neki” “Dolgčas” … Kakšen besedni zaklad. Kakšna miselna kondicija. Sama obširna, poglobljena strokovna mnenja. Se vidi, da ste poznavalci.
Anonimno 6582:
Kaj pa je, kaj pa jokcaš – a ne moreš preskočit teme ? Kaj bi mora sper Ruse, poa Putina po tvoje not vplest, ali kaj? Uživaj življenje, YOLO.