Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ja dejva odpret odvisnot od seksa

Ja dejva odpret odvisnot od seksa

dobro jutro…..

leta letijo - iščem stevardeso

Tudi tebi, čeprav je kr mal oblačno pr nas

to je postmoderni koncept, ker ne računa na Drugega in/ali z Drugim

---------- le vent nous portera...

meni teoretično ni znan postmoderen koncept.
ne gre za neko stalno iskanje in prežo po “dodatnem partnerju”, pač pa prilika, prijetno kramljanje in okolje da možnost…..
sicer pa partner ne more biti moj lastnik in tudi jaz ne njegov.
pa še ljubezen ima rok trajanja in še dvojno infrastrukturo nisi v stanju graditi.
kakor kdo.

Se trikrat podpišem!

aja

Sarah, Sarah, Sarah 🙂

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

yes!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

3×5 si pozabla.
;-))))

yes![/quote]
sarah, glede na to da že 14 dni iščeš izgovor za fuk z nekom ki ti je všeč in to slučajno ni tvoj mož, si ga zdaj dobila z norTONovim pisanjem, torej akcija- me pa zanima, tako slučajno , glede na to da si zvesta sebi in svojim načelom in predvsem da si krojiš svojo usodo sama in ne dvomim da boš svoj skok čez plot priznala možu, bo imel razumevanje za tvoj izvenzakonski seks, no glede na to da ni tvoj lastni se bo že moral sprijazniti s tem ali pa tudi ne, pa še to ali bi se ti sprijaznila z njegovim?

deliti nasvete je odgovorna naloga,

sploh bom odprl to temo na MČ.
po moje nisi ti, tudi jaz, noben poklican da deli nasvete.
tudi po moje. pa jaz nočem “javno”, ti nisi miselno povezal vseh življenskih možnosti.
v bistvu bi pogovor moral potekati tako, da jaz razberem tvoje poglede in ti moje. dobro bi bilo, da jih razumeš in tudi jaz tvoje, spreminjam pa se tako sam, v bistvu te sprejmem.

reci ti temu kakor hočeš, kdo je za kaj poklican mi je čisto vseeno, dejstvo je da sarah išče opravičilo in izgovor , mi je čisto vseeno za to sprjemanje ker sem človek sui juris in vem da se moja pravca konča tam kjer se začne pravica nekoga drugega, nisem pa svoboden v tem smislu da lahko počnem kar hočem, kadarkoli hočem in s komurkoli hočem ker sem vezan v družbo z družbeno pogodbo ki mi hkrati z mojimi pravicami nalaga tudi dolžnosti in če je nekdo pred oltarjem ali pred matičarjem izjavil da bo zvest naj se drži te svoje pogodbe ali pa jo prekine, ne pa da išče opravičila za svoja dejanja v mnenjih forumašov in v plitkih floskulah o osebni svobodi

yes![/quote]
sarah, glede na to da že 14 dni iščeš izgovor za fuk z nekom ki ti je všeč in to slučajno ni tvoj mož, si ga zdaj dobila z norTONovim pisanjem, torej akcija- me pa zanima, tako slučajno , glede na to da si zvesta sebi in svojim načelom in predvsem da si krojiš svojo usodo sama in ne dvomim da boš svoj skok čez plot priznala možu, bo imel razumevanje za tvoj izvenzakonski seks, no glede na to da ni tvoj lastni se bo že moral sprijazniti s tem ali pa tudi ne, pa še to ali bi se ti sprijaznila z njegovim?[/quote]

tebi moje pisanje in sploh moji pogledi niso jasni, če bi ti bili (premalo časa si tukaj) ne bi tako pisal.

meni res ni do ponavljanja enoletnega pisanja, saj je bolje odstopiti in se ne ponavljati.

naj te akcija niti slučajno ne zanima,saj tu “od omenjenih” nihče nikogar ne išče.
srečujemo se.
mogoče, da nekoga srečaš, kakor nekoga istih misli na neki poti.to je sreča, zadovoljstvo.
jaz sem vedno pisal, da ljudi srečavam in tudi tu jih virtualno .v uporabi interneta vidim perspektivo, res je upraben za vse, mene, tebe, njega….luščimo pa iz njega vsak sam-a.

veš gordon…ok. nič.

sicer pa se mi ne da pisati, saj moram delati in misel “šparati” za tam.

si mi celo pisal tukaj o moji možni odvisnosti od”oltarja in partije” in jasno sem ti povedal svoje mnenje: vsaj jaz vodenja ne potrebujem.
tudi turističnega ne.

malo nerodno zapisano
“te sprejmem”

bolje je jaz te “poslušam”, v poslušanju, prebiranju sprejemam….zelo odmaknjena pa je ta misel za moj miselni sprejem.

uh.
15 je fini rezultat.
boljši kakor neodločeno, ki je vsak dan.

oprosti jaz tvojega pisanja ne razumem, vse je zavito v neko ovinkarjenje kot pohorske gozdne ceste,in morda je zate vse samo igra in ti to tako razumeš, nekdo drug pa lahko tvoje pisanje razume drugače,in potegne iz tega določene zaključke, kakšne, je pa odvisno od čustvene stabilnosti posameznika, name nima vse to pisanje tu gor nobenega vpliva, se imam za dokaj izoblikovano osebnost na katero se težko vpliva, podajam pač svoja razmišljanja in trenutni navdih,je pa vseeno zanimivo kako se včasih pustiš voditi, pa ne mislim v turističnem smislu, …dejstvo pa ostaja in glede na to da si podjetnik-pogodba je pogodba, obveza je obveza, obljuba je obljuba in da pred oltarjem pomeni da in kdor tega ni sposoben sprejeti naj ne hodi ne pred oltar, ne v partijo ne v kapitalizem

jaz mislim, da tukaj nekdo ne ločuje med legalnim in legitimnim. bosta že vedela, kdo.

uf, izzvana?

nekaj moram odgovorit a ne čeprav se mi ne da…

Flash, resno, hvala za skrb da ne bo kdo preveč vplival name. Nič bat, sem dovolj stara, nekaj že doživela in preživela in menim da sem tudi zato tako “odprta”…bila bi sebična, če bi pa potem zahtevala, da tega tudi meni ne sme nihče naredit…
Lej, tukaj si samo izmenjavamo svoje poglede in res je fajn ko nekdo razmišlja podobno kot ti…in če bi se mi trije z norTONom srečali nekje čist tko brez da bi se prej poznali, bi verjetno z njim padla v debato s tabo pa niti ne, ali pač, ne vem ne poznam te dobro. Kar sem te brala se mi zdiš precej konflikten. Se mi zdi da si jezen, v tem trenutku nekaj nezadovoljen sam s sabo…ne vem, samo razmišljam

“že 14 dni iščeš izgovor za fuk z nekom ki ti je všeč in ki ni tvoj mož…” – ta nivo komunikacije mi ni všeč

veš, v določenem delu ti dam celo prav kar se tiče zaveze ampak…lej, če bi bil Kristus zdejle med nami…pri vsej bedi tega sveta se ob moj recva temu skok čez plot ne bi niti obregnil.

To je moje mnenje, ne zahtevam da se strinjaš z mano, nič hudega če sva na različnih bregovih in prosim tudi ti ne bodi zahteven do mene, pusti svobodo vsem ki tukaj pišejo in se vzdržijo žaljivk, čeprav si za marsikoga mislijo svoje

lp

Sarah

tako

ne vem, če sem prav nitkala, odgovor je namenjen nayi

poglej sarah, problem sama nakazuješ, imaš željo se z nekom dol dat, ampak imaš pomisleke in na nek način bi ti bilo lažje iti v to, če bi dobila neko podporo in to podporo iščeš v virtuali- jaz sem pač povedal na glas tisto kar ti šepetaš in upaš da se bo zgodilo ko boš zbrala pogum in dvomim da se bo jezus obregnil ob tvoj fuk, jezusa ne zanimajo vojne, klanja, posilstva, še najmanj pa moj in tvoj fuk, jaz pač ne ovinkarim in če se ti zato zdim konflikten, pa naj bo tako- glede na to da ne bova nikoli srečala je popolnoma nepomembno ali bi se ti pogovarjala z mano in sploh se nimam kaj strinjati s tabo ker nisva o ničemer diskutirala, ko pa bova se pa lahko zgodi da se ne bova strinjala o čem, kar sem hotel povedati je to, da ne znamo držati dane besede in v tem nisem jaz nič kaj boljši od tebe ali od nortona ali od kogarkoli tu gor, če ja pa fuk zate žaljivka, potem me pa lahko kdaj užališ- če bi se slučajno srečala- to je žalitev ki bi jo z veseljem prenesel.pa ti?

te prosim, če me citiraš, ker nimam nitkanja in ne vem, na kaj se tvoj “tako” nanaša

oh, Flash, ne res se mi ne da parlamentirati s tabo

ti si čist predivji v debati za moj okus, sploh pa zdajle ko sem prilično precej utrujena ker še nisem bila na dopustu…

tko da..ne zdajle ne prenesem prav nič

ženske mamo rade da ste dedci manj divji v debati in v postelji bolj – namig

dobro rečeno

fleš, ne rata mi in že 2x sem začel ti pisati o morali.
načelno pri milijonih pravnih zakonov jaz do sedaj še nisem prestopil vrat sodišč, jaz teh zakonov ne potrebujem in lahko normalno živim.

moralno vrednotenje je miselna izmišljotina človeka, sploh zadnjih zadnjih 2007 let.
sama morala, moralno obnašanje ti je dano, tako kakor primitivnost nekaterim, tudi preprostost ti je dana in še marskaj, temperament, karakter, inteligenca….

nič, dano ti je še “ono” pa kdaj drugič.

ne delaj prehitrih sklepov-namig
sicer pa sarah, vsak zase najbolje ve…če pa ne sem pa jaz tu da ti povem))))))))))) spočij si, in lepo se imej še naprej

New Report

Close