Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ja dejva odpret odvisnot od seksa

Ja dejva odpret odvisnot od seksa

pa konec šihta, pa neko čudno vreme,
bolje bi bilo “eno kitico” odremuckat,
drugo pa ne,
fleš ne pusti niti misliti na tisto.
pa ne bomo.

norton saj zakoni niso zaradi tebe ali pa zaradi mene, zakoni so zardi drugih))))) jaz sem že bil na sodišču, kot priča parkrat, ko so bili vsi drugi tiho sem jaz govoril, žal sem tudi ugotovil da na sodišču bolj ko lažeš, bolj ti verjamejo, takat sem moralo pustil pred vrati sodišča, drugače se pa morala kaže v obliki peklenja vesti- v vest pa verjameš?

hvala za namig

no, boš še kaj povedal

lp

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

danes? ne, ne več

matr res je, ful mam željo se z nekom dol dat, ti ne veš kako sanjam o tem dan in noč… sem čisto bez pomislekov, tukaj Tito, Alah in Jezus, moja najboljša prijateljica, moja mati in vsi forumaši skupaj nimajo nič zraven… zemlja se bo tresla samo če bo vesolje hotelo…

🙂

se mi trga, RES rabim spremembo, tudi malo odklopa od računalnika

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

matr res je, ful mam željo se z nekom dol dat, ti ne veš kako sanjam o tem dan in noč… sem čisto bez pomislekov, tukaj Tito, Alah in Jezus, moja najboljša prijateljica, moja mati in vsi forumaši skupaj nimajo nič zraven… zemlja se bo tresla samo če bo vesolje hotelo…

🙂

se mi trga, RES rabim spremembo, tudi malo odklopa od računalnika[/quote]

malo iz tehnike v prenos, v skladnost živega življenja.
samo spremembe zagotavljajo kakovost, saj nobenega projekta, ki ga načrtuje človek ne končaš tako kot si si ga zamislil (si ga je človek zamislil).

tudi jaz potrebujem odklop od računalnika in ga začnem v procesu izvajati.

v tresenje zemlje ne dvomim, ker vesolje vedno to hoče in bo hotelo.

zanimivo o čem vse trenutni zemljani razmišljamo in se bremenimo, sploh ko hodim po mestu razmišljam in vidim smrkave dojenčke, skakajoče otroke,
vesele ali tudi zaskrbljene dijake, študente, starše…vse je v gibanju vesolja……čez sto let skoraj nobenega od danes prisotnih več ne bo tukaj, v takšni živi obliki…..življenje pa na zemlji bo z novim časom in drugačno vsebino, dokaj slično današnji.

l.p.

norton saj zakoni niso zaradi tebe ali pa zaradi mene, zakoni so zardi drugih))))) jaz sem že bil na sodišču, kot priča parkrat, ko so bili vsi drugi tiho sem jaz govoril, žal sem tudi ugotovil da na sodišču bolj ko lažeš, bolj ti verjamejo, takat sem moralo pustil pred vrati sodišča, drugače se pa morala kaže v obliki peklenja vesti- v vest pa verjameš?[/quote]

Re: Ja dejva odpret odvisnot od seksa
Napisal: flashgordon ()
Datum: 30.08.2007 16:09

danes? ne, ne več

danes ni včeraj in jutri ne bo danes
filozofija je res logika in po logiki oz. logičnem razmišljanju te lahko boli glava, saj je težko o enem stavku, ali več njih razmišljati uro, dan, teden, leto in težko prideš, če prideš do logičnih spoznanj.

dobro, da je in je bilo več filozofov in več smeri razmišljanj. vsi so iskali in kaj vem , mogoče tudi tisto našli, mogoče pa nesrečni odšli v večnost.
ja, več fil.smeri, zato se je našla tudi fil. smer pragmatizem, vse v svrho iskanja in pomoči, ki ga ne bo konec. vsak človek ima svoj prav v iskanju in raziskovanju svojega življenja, s svojo mislijo in ta misel ga obremenjuje . jaz mislim, da človeka um-misel ne osvobaja, vsaj menoj to ne počenja.

l.p.

norton saj zakoni niso zaradi tebe ali pa zaradi mene, zakoni so zardi drugih))))) jaz sem že bil na sodišču, kot priča parkrat, ko so bili vsi drugi tiho sem jaz govoril, žal sem tudi ugotovil da na sodišču bolj ko lažeš, bolj ti verjamejo, takat sem moralo pustil pred vrati sodišča, drugače se pa morala kaže v obliki peklenja vesti- v vest pa verjameš?[/quote]

Re: Ja dejva odpret odvisnot od seksa
Napisal: flashgordon ()
Datum: 30.08.2007 16:09

danes? ne, ne več

danes ni včeraj in jutri ne bo danes
filozofija je res logika in po logiki oz. logičnem razmišljanju te lahko boli glava, saj je težko o enem stavku, ali več njih razmišljati uro, dan, teden, leto in težko prideš, če prideš do logičnih spoznanj.

dobro, da je in je bilo več filozofov in več smeri razmišljanj. vsi so iskali in kaj vem , mogoče tudi tisto našli, mogoče pa nesrečni odšli v večnost.
ja, več fil.smeri, zato se je našla tudi fil. smer pragmatizem, vse v svrho iskanja in pomoči, ki ga ne bo konec. vsak človek ima svoj prav v iskanju in raziskovanju svojega življenja, s svojo mislijo in ta misel ga obremenjuje . jaz mislim, da človeka um-misel ne osvobaja, vsaj menoj to ne počenja.

l.p.[/quote]

fleš,

pa reči karkoli,
še vedno je najbolje o ritki.

jasno, norton, se strinjam, prav um je namreč naumil moralo…

o času pa je dovolj en Heidegger za celo življenje, vsaj zame.

---------- le vent nous portera...

brati, študirati filozofijo je najtežja smer spopadanja z mislijo,
tukaj je potrebno ogromno znanja, tudi logične misli in tega vsaj meni manjka(znanja).
je pa zanimivo, za “biti drugič”.

v bistvu od tega povprečneži ne moremo živeti in se je bolje obrniti k uporabnosti uma, ki ga prodaš za sprotno življenje.

🙂

se mi trga, RES rabim spremembo, tudi malo odklopa od računalnika[/quote]

malo iz tehnike v prenos, v skladnost živega življenja.
samo spremembe zagotavljajo kakovost, saj nobenega projekta, ki ga načrtuje človek ne končaš tako kot si si ga zamislil (si ga je človek zamislil).

tudi jaz potrebujem odklop od računalnika in ga začnem v procesu izvajati.

v tresenje zemlje ne dvomim, ker vesolje vedno to hoče in bo hotelo.

zanimivo o čem vse trenutni zemljani razmišljamo in se bremenimo, sploh ko hodim po mestu razmišljam in vidim smrkave dojenčke, skakajoče otroke,
vesele ali tudi zaskrbljene dijake, študente, starše…vse je v gibanju vesolja……čez sto let skoraj nobenega od danes prisotnih več ne bo tukaj, v takšni živi obliki…..življenje pa na zemlji bo z novim časom in drugačno vsebino, dokaj slično današnji.

l.p.[/quote]

ta zadnji odstavek ni neki odgovor tebi
podpira tvojo željo
in nakazuje “kratkost” našega bivanja tukaj in izkoristiti potrebo po sebi polnemu življenju.

vest, podzavest, zavest
v to ne dvomim.

trenig:
probaj dosegati visoko koncentracijo miru in neke zavestne misli.
meni se zdi, meni,(nasmej se) da to prehaja v odgovornost.
odgovornost pa je lahko moj “bog”in ne bog religij.

če je bilo slučajno kaj meni namenjeno…

motiš se, če misliš, da se ukvarjam s filozofijo. no, malo že, ker mi ni, da bi doma na kavču brala nedeljca ali na dopustu reševala križanke.

notranji mir… najdem v naravi, v gorah, gozdovih, rekah in morju.
zavestna misel pa je šele zapisana, vse ostalo je tok zavesti.

🙂

---------- le vent nous portera...

ja, vem da ni del odgovora, da je samo tvoje razmišljanje naprej

v bistvu ne rabim odgovora, samo vem da se mi trga, pišuka zakaj ti je določena oseba tako všeč pa objektivno ni sploh nič posebnega… je bilo parkrat rečeno da jst lahko dobim kogar hočem…moram se prenehat obremenjevat s temi mislimi, kar bo pač bo, nobene stvari se ne da izsilit še najmanj ne bom rekla ljubezen ampak naklonjenost…

skratka tud jst velikokrat ogledujem ljudi in se sprašujem kaj se jim mota po glavi in ko se poklicno srečujem s tem sem ugotovila, da vsak, ampak čisto vsak nosi svoje breme, breme preteklosti, sporočila staršev in okolja iz otroštva

morala ja, vsak jo po svoje razume, menim da je morala le produkt pohlepa organizacije ki se ji reče cerkev, nihče ni “čist”; ko govorimo o dopingu, tudi naši najvišji dostojanstveniki imajo menda izkušnje, o spolnih deliktih v cerkvenih krogih se veliko govori in manj ve…

ampak jst ki sem se po neumnosti tukaj izpostavila, o sebi ne bom govorila več, škoda, sem pa moralno oporečna, smešno, sem le predvsem naivna a ne

odhajam končno na dopust, hudo potrebujem spremembo okolja in misli potem pa, upam norTON, da se tule še kaj ujameva

fajn bod 🙂

Sarah

Moč vesolja je v tvoji glavi Sara!

Ps: Boh ti ga požegnaj! ;-))

😉

maxi, grem na dopust, nekaj časa ne bom nič “pametovala” kle gor

uživej!

Uf, uživaj tudi ti!

Ps: Sledi (dalje) sebi, saj veš….vzeti si moramo kar nam pripada!

sarah, let the force be with you

Uf, uživaj tudi ti!

Ps: Sledi (dalje) sebi, saj veš….vzeti si moramo kar nam pripada![/quote]
ma grem jaz v ponedeljek na banko in si vzamem kar mi pripada…upam da ne bodo imeli kaj proti))))))))

maxi ti si ful fajn (čist men podobna hi hi)

ostani to kar si pa hvala da navijaš zame ;))

sarah tud jaz navijam zate, samo na tak način ki tebi ni najbolj všeč, pa vendar sem na tvoji strani

evo in tole ti namenjam- živeti je lepo, le malo sreče
je treba imeti, dragi.To je vse.
Seveda vse, prav vse, je opoteče.
Naposled tudi srečni srečno umre.
.
( Pavel Golia)

z dobrimi nameni, da ne bo pomote sarah

uf, no, lepo…

če bi bil ti tisti, bi tud tako razmišljal?

jst pa tebi tole; sicer ne vem če imaš izkušnje z dolgoletnimi resnimi zvezami (pomeni živeti v skupnem gospodinjstvu vsaj ene tri leta)

“Zakon deluje najbolje, kadar oba partnerja ostaneta malo neporočena”

Clauia Cardinale

Ma kamot ti vzami…do tja kjer ti pripada. ;-)))

New Report

Close