Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ja dejva odpret odvisnot od seksa

Ja dejva odpret odvisnot od seksa

evo kaj pa tole :Pil sem te in ne izpil,Ljubezen
Ko duhteče vino sladkih trt
vžil sem te, da nisem bil več trezen
in da nisem vedel, da si Smrt

(Alojz Gradnik)
sam a ni bila claudia cardinale parkrat poročena?, ma drugače jaz nima izkušenj z 3 letnimi zvezami, niso zame

Ma kamot ti vzami…do tja kjer ti pripada. ;-)))[/quote]
sam pol mam pa kratko špago, če bom vzel do tam kjer mi pripada))))))))))

Enako, hvala enako…valjda isti skup držimo… ;-))

Ps; V bistvu navijam za vse, ki si upaj(m)o….

;-)))
Hm, boš moral poiskat še kak vir… 😉

Hm; Hm…zanimiva odločitev.

potem sva v čist različnih položajih da bi od tem lahko parlamentirala

ne bi rada delala reklame za nezvestobo, res ne…važno je, da se strinjava o nestrinjanju in to je že velik napredek v komunikaciji

uživej 🙂

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

aja pozabil sem pa povedati da imam izkušnje z 10 letnimi vezami- pač tako tako, no,

mah to ni nič

se bova pogovarjala ko boš imel za sabo desetletno skupno življenje, skupno premoženje, kredite, otroke in še pa še “resničnega” življenja, odgovornosti, odpovedovanja, mogoče bi me pa malček razumel

ampak kot praviš ti nisi za to

tud prav, samo da veš kaj bi rad

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

ne govorim, da je vse samo slabo…samo… ni enostavno

nikoli nisem rekel da vem kaj bi rad, vem pa česar nočem, pa še res je, resnično življenje ni zame-mislim krediti, otroci, sploh pa odgovornost, bolj neodgovornega človeka kot sem jaz boš teško srečala, znam pa se čemu odpovedat in odpovedal sem se resničnemu življenju,

kdo ve sarah, morda če bi se midva srečala, bi se tudi mogoče zapletla v pogovor, vsak s svojo zgodbo iz resničnega življenja? no, ker se to ne bo zgodilo nima smisla o tem razmišljat, jutri bo naporen dan, lahko noč

bi bi

lahko noč

Ha,ha, en cajt me ni tu in pogledam. Ugotovim, da se v enem tednu nič ne spremeni. Kot da je včeraj. Razo sam na f,,k misli, zdej pa po mojem skromnem mnenju že pretiravaš, al ti pa ob vsakem pisanju prihaja. KIR ki ni karakter, tako kot jaz ne. Najprej pizdi, pol pa Mirelli – se vidi, da se druži z razotom. Fleš, ki včasih kar preveč zafilozofira. Preberi svoje poste, da nobenga ne pošiljaš v pekel, zelo si demokratiziral svoja mnenja, tako, kot se mi ne da mislit kdo, ki pravi da seks izven zakona ni varanje. No, kaj pa se zdaj greste.Seks izven zakona je varanje, pa naj bo brez ljubezni ali z ljubeznijo. Pa naj bo 10 min vtikanja ali pa 7 let česarkoli že.Tako so predvidljivi vaši odgovori, kot odgovori idealnice v čipkah. Fleš al je pri tebi vse samo črno-belo. Al napadeš, al zafilozofiraš.Mavrice pa ne vidiš. Sem mislila, da res stojite za svojimi mnenji, ampak vidim da od naslova je precej odvisno kakšna mnenja imate. In ugotovim, ko ste tako pljuval po meni, da ste čist navadni ljudje ali bolje Slovenceljčki in Slovenčice. Pa tako ste se bahali s svojimi krepostmi. Dajte že enkrat rečt bobu bob.Res ste dolgocajten. Ko preberem prvi post že kar lahko predvidevam, kdo bo odgovoril in kam se bo debata razvila. Čeprav je naslov foruma Sex v mestu, no, pa bi človek vseeno pričakoval kaj drugega.Hudo, hudo.Še sreča, da imam v real life okrog sebe vse kaj drugega. Malo ampak izbrano. Tu pač si krajšam čas, no, saj so taki tudi v moji soseščini, ampak na dolge proge to ne deluje. Imam Prijatelje in znance.By

zeh, zeh, daj kaj novega napisat, malo se ponavljaš, še Galielo je spremenil mnenje, pa ga jaz nebi))))))))) me prav zanima tvoj real life!!!

hvala bogu da mam nočno. Imel je prav tisti(a), ki je rekel da si zagledan v sebe in očitno svojo pamet, če za svojo primerjavo najdeš kar Galilea. Saj bi bil pri nas tudi kdo za najdet.Mnenje je eno,to kar pa ti dodajaš so pa pečati tebe.Moj real life je pa moj, pa se ne sekiraj, tvojga si pa ti uredi in ne pametuj vsem tu,saj beremo poste in si ustvarimo mnenje o tebi.Al čist nikol ne daš nobenemu prav,razen teb.Če pa ne veš kaj bi, pol pa nizko podjebavat.Od zdaj se v velikem loku ognem postu kjer so tvoji prsti zraven. Če se ne ognem sploh postu ali forumu, ali kar vsemu skupaj.Nima smisla,zdaj grem iskat karakter, da se res ne oglasim več.

sem v enaki poziciji, prav tako potrebujem dopust in bo 8dni in vsaj mesec ali več odklopa računalnika ne kot delovnega orodja, ampak kot “moje prijetne sodelavke (forum)”, ki je v realu žal pač nimam.
v bistvu je delovni proces brez žensk dokaj pust in nezanimiv.
ja, tako je.

s kakšno lahkotnostjo povzameš okarakteriziranje tipičnega kao slovenca prosto po Vesni Godini- zdaj sem slovenceljček -zakaj? se mi niti najmanj sanja- ti baje, vsaj tako se predstavljaš tu gor si nadženska- samska, finančno neodvisna z nadpovprečnimi dohodki, navajena da si v življenju vzame tisto kar ji pripada, ne tisto kar ji gre, vzvišena nad povprečnim življenjem ki ga baje živimo ostali, nad običajnim seksom ki ga baje imamo ostali, nad običajnimi partnerji ki jih baje imamo ostali- ti imaš življenje v stilu Indiane Jones-a (glede na to da si baje stara okoli 40 let, je bil to film tvoje mladosti), obvladaš seks in poznaš vse užitke življenja kot Kamala, in imaš Ljubimca v stilu Marka Antonija, kaj naj ti rečem lucky bitch SI,po drugi strani si pa želiš potrditve svojega življenja od navadnih slovenceljčkov,od tu izvirajo tvoje provokacije in na nek način razumljive reakcije nanje- da opravičuješ svoj real life- zato ker, ti nekaj ne štima,i pri vsej tvoji inteligenci nekaj ne gre skupaj, sicer še ne veš kaj ampak počasi ti bo jasno, jaz vem kaj je to, ker pač relativno dobro poznam ženske ampak pustmo to in ti želim da se boš končno našla, ker deluješ rahlo zgubljena in dezorientirana, o tem pa kdaj drugič, seveda če boš še imela jajca da se še kaj pojaviš tu gor

s kakšno lahkotnostjo povzameš okarakteriziranje tipičnega kao slovenca prosto po Vesni Godini- zdaj sem slovenceljček -zakaj? se mi niti najmanj sanja- ti baje, vsaj tako se predstavljaš tu gor si nadženska- samska, finančno neodvisna z nadpovprečnimi dohodki, navajena da si v življenju vzame tisto kar ji pripada, ne tisto kar ji gre, vzvišena nad povprečnim življenjem ki ga baje živimo ostali, nad običajnim seksom ki ga baje imamo ostali, nad običajnimi partnerji ki jih baje imamo ostali- ti imaš življenje v stilu Indiane Jones-a (glede na to da si baje stara okoli 40 let, je bil to film tvoje mladosti), obvladaš seks in poznaš vse užitke življenja kot Kamala, in imaš Ljubimca v stilu Marka Antonija, kaj naj ti rečem lucky bitch SI,po drugi strani si pa želiš potrditve svojega življenja od navadnih slovenceljčkov,od tu izvirajo tvoje provokacije in na nek način razumljive reakcije nanje- da opravičuješ svoj real life- zato ker, ti nekaj ne štima,i pri vsej tvoji inteligenci nekaj ne gre skupaj, sicer še ne veš kaj ampak počasi ti bo jasno, jaz vem kaj je to, ker pač relativno dobro poznam ženske ampak pustmo to in ti želim da se boš končno našla, ker deluješ rahlo zgubljena in dezorientirana, o tem pa kdaj drugič, seveda če boš še imela jajca da se še kaj pojaviš tu gor

zdaj si ga (boš) “najebo”.

ma norton saj veš, nekoč se je nekdo vrnil domov v domačo vas in so mu sovaščani rekli da ga je en sosed opravljal medtem ko ga ni bilo, on pa na to odgovori, medtem ko me ni me lahko tudi tepe- ampak virtualna jeba me ni nikoli zanimala, realna jeba, e to pa je druga pesem

Ej, ponavljaš se..;-)))

Ma, saj ne vem kaj sploh imate.
Jeba v real laifu je tudi meni (zelo) vredna…he he
Medtem, ko me v virtuali te vode sploh ne ganejo, so tako instant puhle.

(dej ne zameri, danes se mi zgleda res jebe…hehe)

A se vi o sexu pogovarjate?

Iskala sem karakter, pa sem našla jajca. A so mogoče tvoja. Pa tale post si namenil sebi, prav najdem te v njem (glede na to, da me spet ti bolje poznaš, kot sama sebe :” vem kaj je s tabo, ker poznam take ženske”). V nekaterih postih praviš, da jeba zate je izgubljanje energije in časa – dej odloč se, imel eno resno 10-letno zvezo – pa že pozna vse ženske. O finančnem stanju nikol ni blo govora,vzela bom življenju kar mi paše – pa če mi pripada al ne, če vzamem in mi rata, je torej bilo namenjeno meni. Tvoje potrditve Slovenceljček ne rabim, veselo sem varala cel teden in bom še naprej. Moj jebo je res običajen, če se spomniš, ni idealen kot jih imajo nekatere tu – ej, pa še kosmato črtico ima od popka v hlače, a maš ti tud, mene to kar prevzame.Harrison Ford mi je zoprn, zato nisem gledala Indiane Jonsa, imam pa ne “baje” (od kod ti to)okrog 40 ampak 66.Sam še ena šestka pa sem pravi Đavo.Seks obvladam do tja, do koder mi paše, brez Kamale. Tisto o Mark Antoniju, pa zaradi blondnosti ne štekam.Yes, lucky bitch. Ne rabim potrditve tebe al opravičevanja komu.Lucky bitch.Vreme jasno, tako kot tebi.Nč bat da sem zgubljena, sem dobljena. Kaj sem si vzela cajt za tebe. Pa konec koncev si mislim, pa zakaj jaz tebe ne bi v glavo, pa da igram neko inteligenco (umetno – blond), pa vzvišenost. Jok, ne bom. Je…t ču te, dokler mi je volja ( s pisanjem tle),dokler jaz hočem, dokler se res ne naveličam. Ker imam čist bad life, mi je to edina svetla točka v življenju,da tebi vržem bumerang.Pa da ne bi o tem, kako se odbija.Taka inteligenca pa Flashgordon, a ne bi bil raje Galileo, al pa Nostradamus.Rasputin bi ti zelo odgovarjal.

Uf, če držijo tvoja leta….sem pol mlajša, ampak TALE stavek ti potrdim!
Hm; u bistvu si ga ti potrdila meni….he he
OK, nima veze, vzeti si je treba kar nam pripada!

😉

New Report

Close