Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ja dejva odpret odvisnot od seksa

Ja dejva odpret odvisnot od seksa

Ja maxi,katero polovico pa si ti vzela: 40 (po flašu) al 66 (po meni)? Ne bo zneslo, vsaj pri meni.Ha,ha,ha

Maxi, vzeti si je treba po svojih željah in hotenjih, saj pripada vsem bolj malo. Plača je pol od države, duša je pol al pa cela pravjo od boga, alaha, bude,lude,telo po smrti od zdravstvenih institucij -zdaj ga imamo na lizing,zato uzmi što ti život pruža- nekdo pa bo dodal – danas si cvet ,a sutra uvela ruža.Predvidljivo,lepljivo.In tu bi se dodala tvoja končna misel: Na koncu………….Želje pa se itak ne uresničijo vse, zato jih mora biti več,da nas vodijo naprej, nazaj, navzgor navzdol, počez..Ha

uf, a 66 let si stara? pa še delaš in to še ponoči? ma bom zdaj ubral bolj spoštlijve tone, pač kakorkoli že starejše je treba spoštovati, saj si mi lahko stara mama, sam ti bi že ja mogla bit v penziji, al hodiš samo zato še v službo da tam počivaš in denar vlečeš, pa glede na to da v nočnih še seksaš- ja kdaj pa delaš?))))) ja in vendar se vrti, je tako

ra,ra,rasputin, crazy russian love machine,he was a lover of a russian queen, jap Iam one crazy son of a bitch-

Jest delam še za-to po nujni delovni dobi, ker si močno želim dobiti nagrado od države, ker podaljšujem delovno dobo. Ti ki si na tekočem s penzijo, kolko procentov bom že dobla, ker sem podaljšala. Ne vem če boš vedel ti, ki si že dolgo v invalidski penziji. A maš tko majhno, ko si rekel da ti je štrik prekratek,da bi šel na banko vzet kar ti pripada.Ponoči delam zato, ker ne morem spati, saj veš kakšni smo mi penzionisti.Sex – kaj pa je to za ena žvau, a je to isto kot j..a?Vrti se vrti guzica, pol ga pa še mal stisneš s fračko, pol pa si gotov. In tako poskrbimo me, da penzionisti ne stanejo tolk te države.Eden manj.Čuj a so tebi že spremenil diagnozo v kartonu, a ti popravim, ker je prej pisalo:Dvojna osebnost, začetki demence, sum na ….khm. Ne bi.To bi bilo pa že preveč za tvoje srce. Čuj a veš da imaš jutri EKG,EEG, pa vodo prinesi tisto prvo. Pa ne spet flaškona ko zadnjič.Smo ga pol skor celga ponucal za čiščenje tal, tako je jedek.Pa obleč že enkrat frišne gate, sej je že minil 14 dni.Saj veš, da te zmeraj spomnim, demenca pač.Drugače vse u redu.Dons si sigurno vesel, ko si zdej dobil penzijo. Pa ne spet vse zažret pa za babe zapravt, šparaj za …..Stara mama je rekla,da ji pridi zobe iskat pomagat. So ji padle iz ust od začudenja,kaj je iz tebe ratal.

Eh, saj sploh ni važno katero polovico. Važen je bilten!

Boney M,to moj dedi skače zraven (tist ta črn).

Poznaš tole;
Dobiš tisto, kar misliš, da si zaslužiš!

No, če izhajaš iz tega, lahko pravzaprav dobiš vse.

a ste standarde spustli? včasih vam je bilo treba dat vsaj 5 kil govedine, zdaj je pa že flaškon dost, še sreča da ne rabim vaših uslug, več

Vidiš, da te daje demenca. Flaškon tvoje jutranje vode,ne podkupnina. Spustil smo standarde,tudi zaradi takih revčkov, ki si ne morjo privoščiti pregledov.Vem, da rabiš več,ampak bod zadovoljen s tem kar dobiš. 5 kg govedine – nore krave,zdej boš ti Zmagec Batina moral prinest klobase,tiste taboljše, k jih na podstrešju skrivaš.Maxi – dobiš kar veš da zaslužiš, ker se cenimo – kot v Šparu. Ha,ha,Flašek nekaj ve o tem, ker zbira smrekce. Ampak on ne ve, da tiste iz hribov, ki jih ruva niso taprave. Flašek smrekce so nalepke veš.

denar na banki ki ni na tvojem računu ti ne pripada Flash

maxi govori o soncu, ki ga je za vse dovolj

če želiš, pa lahko ostaneš v senci

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

hvala za odgovor, saj veš Sarah , samo plitki lahko poznamo sami sebe

ti se meni sploh ne zdiš plitek

veliko bereš in zato veliko veš

bežiš pa od odgovornosti se pravi realnega življenja, tu pa nisi vedež, no sicer pa…a kdo je?

lp

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

vsak je vedež v svoji vasi , pravijo in tu se motiš, sem plitek, to spoznavam sedaj, eh kje ste mladostni ideali?

uf, a veš kakšna velika stvar tole “sem plitek, to spoznavam sedaj”, napreduješ

noben ki bi bil plitek ne bi tega izjavil 🙂

je en gospod ne vem zdaj točno kdo, velik poliglot, ne vem koliko tujih jezikov obvlada, ko so ga vprašali koliko, je reku še slovensko ne dobro!

žal , ampak opažam da ne napredujem, prej bi rekel da sem v prostem teku, že par let, žal je tako da če padeš v vrečo z bolhami te bo sigurno katera ugriznila

kok je to mlada vančika

Jas sem že večkrat videl v bazenih kako se kakšni fantje in punce stiskajo poljubljajo in ližejo .
Vendar me zanima kaj to pomeni ali lahko kakšni tudi seksajo v vodi .

New Report

Close