Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ja jutro norčki…..

Ja jutro norčki…..

Ni dileme…..hehe:)))

Hm kaj naj vam napišem? Tisto že zguljeno dobro jutro,al lep dan?!?

Ja…to je pa zdej vpraanje.Ko se nekateri še obračate v postelji in brcate kovter se drugi odpravljamo počasi v službico.Ja tale deceber je res nor in niti malo prazničen.Baterije se vstrajno praznijo,akomulator bo lih kar zarustal,tko da jest rabm en špiiiiiiiinnnnneeeeeeeeeeel!!

Mejte se no,kaj naj rečem drugega…..Pa zadente se malo,vzamte bronhi, mogoče boste lakse disali…mmmmmmm
Ma dost mam..aja še to.V naši kuči smo porh vsega še nori…..Ja tamal mi je polepšal praznike,ki sem si jih par dni izborila..zej pa ja bomo šteli pike ( joj prav bogi je…) in gledali žalostni skoz okno …
Yessssss ka je življenje fsrano….pejmo ga sračkat še bolj……:)))

Mislim na vas……………Čau

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Dobro jutro, ti najzgodnejše bitjece tega foruma. Kdaj le vstaneš, da ob pol petih že pišeš? Bogica! Ja, noričice imate, upam le, da jih ni veliko. Starejši ko je otrok, več pikic ima in težje preboleva tole srbenje.

Lep dan tudi tebi muca.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Muca… kaj pa vstajaš tolk zgodej :))

Lep dan tud tebi pa nej se tiste pikice čimprej skrijejo 🙂

hmmmmm… špinel? Tud jest sem za to :))

A lahko kako sranje pusti tebe pr gmah?
In kolko sreč nardi ovinek mimo tebe?

Juhuhu….ja vstajam ob pol štirih,spat hodim različno,tudi ob pol enih..hja kaj čem..Sem si ene stvari nakopala na glavo pa jih moram zdej nosit kaj čem…Ja smo imeli dedeka Mrazeka..pa smo ravno nazaj..ja in jest šjora sem se šla celotno organizacijo…od igre seveda ma vse kar paše zraven…..Seveda poleg službice in poleg dečič mojih…Kaj naj rečem švicam švicam..hehehe še malo pa bo decembra konec in s tem tudi teh nebodigatreba odgovornosti in organizacije in vodstva sevede…ja je treba služit kaj pa drugega….
delam pa vsesorte za otroke in to seveda potem tudi vodim..sem enkrat že govorila o teh stvareh…. Bom preživela….:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja name se vsak hudič prpopa…sej k bi blo vsaj kej fletnega užitnega….)))

New Report

Close