Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ja kaj je zdej Helčy, Stelči, Dasa, Štefi in in in

Ja kaj je zdej Helčy, Stelči, Dasa, Štefi in in in

A mi ne mislite dons napisat nič lepega, že toliko časa čakam

kuku KIRček

uf, vidim, da sem še zmerej prva pri tebi :))))))))))))))

žal nimam časa, da se ti posvetim in obdelam…… saj veš, delo ne počaka….

čauči, pa lepo se imej…….

cmoka

Tudi ti se lepo imej in uživaj!

Tud mene mal delo zvija……

Dragi Kir.
dan je lep, sonce sije, nebo je modro in brez oblačka, ravnokar sem popila skodelico čaja, v hiši je tišina, vsi so nekje, lepo je, da je novo leto, nov dan……

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Hvala draga, vsaj ti ne spančkaš in prinesla si mi mal sončka v srce in skozi okno

Jst ravno prišla domov in pijem kofee…..))
Dan naporen…..šef tečn že prvi dan…..zjutraj gumi defekt….Pa ko tko težko že vstanem!….Nekaj časa je blo treba….ampak zamenjala gumo čist sama…brez pomoči….Sploh pa dobr da ni blo koga zraven….ker ni blo priporočljivo poslušat kakšne kletvice so letele iz mojih ust!!:)))))

lp

Jaz bi pa kar rad poslušal kletvice in kako sopeš ter gledal kako migaš s svojo lepo ritko…. haha

Haha….ja ….sopla sm pa res….pa rdeča bla ko sam hudič!:))))
In….ti bi kar tako…hehe….madona…pustu da se ženska kr sama matra.?))….Če je blo vroče meni…ni vrag…da bi blo vroče tud tebi…..)))))

Kaj pa če bi se prehladil? Veš da bi raje delal kaj drugega, saj se tam tud segreješ

Ja….zdajle sploh..))..Je treba k vulkanizerju……Tko da ni časa za kaj več….
Kir-či…..pridn bod!:))

čao

Čao, draga!

ne spim.
lahko pa ustajaš v letu 2005 ob istem času kot jaz:-)))
05.20
ob 5.30 kapučino
do 6 branje časopisa
ob 6.05 začneš z delom
tko nekak.
si ZA?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

… kaj delaš med 6. in 6.05 ;))))))))))))))))))))))))

grem na WC.-)))

Kje je pa cajt za mačka,tiča in moža nafutrat,a!?
Mislim, da se obnašaš egoistično!!!
😉

pr nas mamo ribe- v akvariju.
moža sem že takoj po poroki naučila, da si zajtrk sam prprav.
otroc so pa v šoli v Lj.

Pet minut za sranje…je pa odločno premalo!!!!
;-)))

Ne,ne……prikupuješ se na napačnem koncu in napačnemu!
😉

se mi zdi, da bom morala k tebi v šolo.
ničesar ne znam:-))

hahahaha, po količini “zalog” se s teboj zgleda ne morem primerjat:-))

Od tebe se naučim več,kot si ti sama misliš!!!!
🙂

jest sn bolj neposredna kot si ti:-))
ti vse preveč ovinkariš.-)))))
mogoče zato?

Mogoče pa po velikosti ritke?
;-)))))))))))))

Mene je treba v 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} brat med vrsticami.Potem se vse skup bere kot jumbo plakat ob cesti!
😉

tvoja je sigurno lepša—v vsakem primeru :-)))))

New Report

Close