Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ja no,težka je tale

Ja no,težka je tale

Tale cukarpekarska…!
Ko je treba uro navit,ko potica zadosti vzhaja…Da pa zdejle u luft gledam in vas berem,ko se potička peče…
Evo..Da naute mislil,da mi je ful komot…Delam,ma do pete ure popoldan,jep tud na tak dan..pol pa reč……..ja neč pol je pa treba ponoč ustajat in vse skupi popedenat,če hočmo vsaj al praznikov imet!…..

No …..Lepe praznike še od mene..MIrn,lep Božič…Za novoletne želje bomo pa še malo počakali in se raje v drugo rajžo še enkrat mal pocmokali….

Lepo preživite ta praznik,zame najlepši v krogu svoje družine..Mislim na vas….

VAŠA P.

Hja , res je težka ja . Kako zavidam tistim , ki so od danes dalje frej in besna ko pomislim , kako in kdaj bom šele jaz. V bistvu se bo začelo novo leto , jaz neodpočita in kje dobit elan za naprej…
me zanima , ma sej vem kdaj bom danes šele frej ):

sladkopekarske stvari , enako kot ti , pekla sem leta nazaj vse noči.
Danes več ne .
Naredim kar je čez dan , ali pa sploh ne…
ker..
mislim tudi nase .

tko

draga perla….
hvala ti za lepe besede.
Meni je ta božični čas tako drtag tudi zato, ker se ljudje malo bolj “sprostimo” in iz srca in spontano , drug drugemu, povemo tiste želje, ki zmeraj pobožajo našo dušo.
Pa laže se dotaknemo drug drugega, objamemo, si damo roko, tudi božično-novgoletni poljubi zlepa niso nikomur sumljivi.
Ljudje vsaj za hip postanejo malo manj sitni, nergavi, oholi, maščevalni, vasezagledani, ošabni.
In če ta nenavadni čar-magija, traja vsaj 14 dni na leto, sem zadovoljna.
V bistvu, če iskreno povem, je moja največja želja ta, da bi vsi, z menoj vred, imeli v novem letu to moč, da bi znali narediti tisto, kar nas moti in mori, drugače. pa da bi dobili voljo spremeniti sebe do te mere, da bi lahko mirneje prenašali druge.
Vse ostalo je, bolj ali manj, v božjih rokah, ali če hočeš, v rokah naše usode.
M.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

uh Perlica … prazniki so vsekej drugega od obložene mize in frišno pečene potice 🙂 sej veš.

lepo se mej s svojimi sončki doma … in to je najvažnejše …

B, ki jo prazniki v smislu hrane sploh ne ganejo kej dosti .. ampak z mojim miškotom sva pa včeri vseen spekla cel koš piškotov … ki bojo v teh prazničnih dneh našli svoj pravi dom :))

oki, pridem na piškote

ti ne bo žal 😉

vem ;o))))))))))))))))

New Report

Close