Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ja pa dobro no!

Ja pa dobro no!

Kaj se vi srecno poparckani, nonstop vtikate v nas samske? Ce je kdo agresiven, ste to kvecjemu vi. To, da nekdo debatira na forumu o temah v katerih tece pogovor o samskosti, ne pomeni, da je agresiven in komurkoli kaj vsiljuje.Vsak med nami ima pravico, ziveti kakor mu pase ali pac zmore. Jaz osebno poznam obe plati, zivljenje v paru in samsko.Imam tudi otroke, ter poznam veliko ljudi. Obstaja kulturna, konstruktivna debata ali vsiljiva, primitivna, agresivna. Zal veliko akterjev tukaj, komunicira na slednji nacin.
Ce ima nekdo drugacno, nasprotno mnenje vasemu, ni apriori agresiven in ne obsoja.

kolk si pa mokra, ko ti je ratalo tako elegantno pljuniti v lasten ksiht ☺

Je to vse kar zmores? �
Vcasih je treba zapustit svoj nivo.

je zadoščal ☺
sicer pa … ni vse za izstreliti v 1. rundi ☺ … je treba znati lok dramaturgije lepo napenjati, da preprečiš zlom in ni treba na glavo nazaj v samskost

Tooo, nova navijačica!
[img]http://rs279.pbsrc.com/albums/kk150/Eva3333/cheerleader.gif~c200[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

…očitno! Pa še idej ji je zmanjalo.

Itak.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Itak.[/quote]

Kaj nimaš več Senegalca?

Itak.[/quote]

Kaj nimaš več Senegalca?[/quote]

Kako to misliš, več? Če rečem, da jih rada pogledam, še ne pomeni, da enega tudi imam.

Eh, pa komu jaz to razlagam? 😀

S

Eh, pa komu jaz to razlagam? :D[/quote]

Vesolju vendar!

Naj se kar vtikajo v nas. Naše opice poročene. Imamo mi več veselja kot one, ki besno plešejo okoli nas v naše veselje.

Čisti presežek veselja, itak. 🙂

Aja zato senza ne bo mela otrok, saj ga že ima. 2 v enem, partner in posvojen sin. Si ga že previla danes in dala spat, da maš čas za forum?:) A prej, ko si pisala o vajinem stanovanju si mislila tvojem? Njegov sigurno ni, kdo bi si starejšo nakopal v lastno stanovanje, razen beta fag.

Kaj ima mulata?
Joj, kako so luškani takšni mali prdeci ;))

Vtipkajte v google slike senza senegal

Katera pa je SEnza na teh fotkah?

Tukaj je
[img]https://ciaosonomara.files.wordpress.com/2015/04/378580_10150389741168457_1860111429_n1.jpg[/img]

Če bi se znali Ljubljančani posvetiti vašim ženskam, se ne bi seksualno vnemale za to razpuščeno divjo živino, kot so Senegalci in Štajerci. Zdaj pa te je lahko opravičeno strah, sploh pred tistimi, ki imajo dokolenske. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Večno zakompleksani štorjerci:)
https://www.youtube.com/watch?v=pCXFReNSqA8

A ni blo tko od zmeraj? V YU, ko so bli policaji še nekaj vredni, pa imeli avtoriteto (lederboysi) so dobro vedeli kam morajo it po najbol prfuknjen kader, neustrašen, k so se upa fuqnit v vsak pretep v sredino, saj so zelo vročekrvni. Recept je bil preprost, daš tako prfuknjene copse z avtoriteto, da si noben ne bo upal pizdarij delat:) Danes se jih pa noben več ne boji. Moral bi dat spet te zakompleksane prfuk. notr pa jim dam avtoriteto, da bi si lohk pucal frustracije, komplekse in si noben neb upal 5centov več iz ceste pobrat:)

Tukaj je
[img]https://ciaosonomara.files.wordpress.com/2015/04/378580_10150389741168457_1860111429_n1.jpg[/img]

Če bi se znali Ljubljančani posvetiti vašim ženskam, se ne bi seksualno vnemale za to razpuščeno divjo živino, kot so Senegalci in Štajerci. Zdaj pa te je lahko opravičeno strah, sploh pred tistimi, ki imajo dokolenske. :D[/quote]

Ahahahahaha, kakega super tipa si je v tujini našla! Prav privoščim.

Vau, ste se našli v skupni fantaziji. Vsi ste notri, samo jaz manjkam. No, še dobro. 🙂

Si pa na fotki en vredu pičič-;)))

Je v redu?

Ni tu srečno poparčkanih. So samo taki, ki so dost kriterije znižali..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Si se odločil. 🙂

Saj v reali je isto. Bolj so nesrečno vezani, bolj težijo samskim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close