Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JA PA JA DA SHOW

JA PA JA DA SHOW

Veliko so nam obetali ustvarjalci razvedrilnega programa na televiziji Slovenija. Od vseh obetov pa je ostalo bore malo. Večina se v oddaji pojavljajo zvoki in skeči, ki so bili že velikokrat povedani in slišani.

Voditelj Dejan Vunjak sonči svoje zobe in skuša povedati nekaj zabavnega pa mu to ne uspe. Kar ne deluje več mladostno, je skoraj ostarel, zredil se je in nekako ne deluje razvedrilno. Še gostje v studiu so zdolgočaseni.

Voditeljica Lucija Vrankar skuša povedati nekaj zanimivega, smešnega , a izpade tako, kot da zabava samo sebe.

Skoraj prepričana sem, da gledalci ne zdržijo petinsedemdeset minut pred televizorjem ampak se odmaknejo drugam ali pa preklopijo program.

Skratka, videli smo že veliko boljšega, ponavljanje pač ni zanimivo.

Pričakovali smo inovacijo z obilo razvedrila in obujanja ljudskih običajev.

Brezveze, se strinjam.

Jao jao, ponesrečena oddaja, škoda.

Sicer radi gledamo zabavne razvedrilne oddaje. Ampak tole včeraj pa nekaj na silo narejeno, žal.

Nekdo ima to sposobnost, dar, občutek za vodenje oddaje, vsi pač ne.

Tole včeraj ni bilo za nikamor.

Mučenje voditeljev in gledalcev.

Le kje so dobili to voditeljsko dvojico, ki nikakor ne gre skupaj, niti eden niti drugi  ni sposoben razvedriti gledalce.

Slabše kot je bilo, skoraj ne more biti.

Vsaj nekoliko bi se morali učiti na tem, kako delajo razvedrilne oddaje na sosednjih televizijah. Ta dva pa nič.

Vrhunska oddaja, upam na vsaj 10 sezon! Verjamem, da bo še veliko denarja ostalo za še ostale oddaje. Veliko boljše kot Hoferjev in Švabov kvazi Pozdrav. Plesalke pa veliko boljše kot tisto, kar je v ostalih oddajah.

Nacionalka nikoli ni znala delat razvedrilnih oddaj. Dobrih, ali vsaj dobro gledljivih.

Na koncu oddaje pise da je Potrebujes glavni…torej vse jasno

Točno !

prvo je treba Potrebnika odsloviti, potem pa narediti oddajo večih naših televizij skupaj, zakaj za vraga se morajo RTV, Veseljak, Nova, Prva in kaj vem kdo še vse matrati vsak s svojo oddajo, naj združijo moči in naredijo nekaj v stilu Musikantnstadla, ali pa morda samo pristopijo k Folks Slovenija, tam je oder tudi za nemško govorečo publiko, morda pa bi probali skupaj z ORF

Kot praznovanje rojstnega dne enega najstnika, še slabše.

Že videno. Ti dve gospe, sta bili kot Strašna Jožeta, če se kdo spomni. Ja, Vunjak se je zredil.

Najboljši je bil A si ti tud not padu? Ko bodo spet pridobili Zrneca ali podobnega genialca na svojo stran, si lahko obetamo kaj res razvedrilnega.

V glavnem – Pri črnem Petru- z Jasno Kuljaj in  ekipco, Sašo Đukičem / ta ,ki imitira mamo Manko /…so bili fajni…so sami sestavljali scenarij pa to…samo jih Planet tv  ni podprl za to, da bi še delali oddajo…škoda to…

Za Japajade pa je mogoče za počakat- bo se še razvilo, neke kmetije bodo sodelovale …

Škoda za Dejana, da se je malo razpustil…- je  ala Luka Dončić – vsega preveč… Ni všečno, da je glasba na – playback – , manjka orkester,  …Skratka za počakat  je, vsekakor je fajn, da je nastalo nekaj – kjer ni Blaža …

Pa to ni res, a spet je Potrebujes zraven.. Se ne cudim, da je obupno.

kakšno skropucalo

Še ena kopija Mita Trefalta in šraufciglerja iz 80ih

čreda zabita

barbike pa kene naj vam dajo pa peskovnike pa se igrajte med tem ko nas prodajajo ropajo in sužjijo

In za to oddajo so potrošili na 100 000 € , na novi studio 750 000€. Denar se tala na vse strani. Pa plače po  5000 €.  Glavno da raja plačuje .

Odgovor na objavo uporabnika
Evin, 22.02.2025 ob 16:01

Že videno. Ti dve gospe, sta bili kot Strašna Jožeta, če se kdo spomni. Ja, Vunjak se je zredil.

Zredil se je in sonči svoje zobe, na glavi se mu dela pleša,  postaran, brez kondicije, tudi hudomušnost mu ne gre več.

WD40, 22.02.2025 ob 17:23

In za to oddajo so potrošili na 100 000 € , na novi studio 750 000€. Denar se tala na vse strani. Pa plače po  5000 €.  Glavno da raja plačuje .

Za to oddajo je šlo 800 000 €

Mene pa ne moti toliko da se je Vunjak poredil. Je še vedno čisto simpatičen dečko. 🙂

Brez Romiha očitno ne gre. 🙂

Bi pa “teto” Tetičkovič Alenko malo bolj sexi oblekla. Ne vem, kaj so želeli doseči s tema dvema teticama v ozadju….( strašna Jožeta…)?

Meni je bila nekoč pri Mariu fantastičen lik Ana Liza. 🙂 Top!

Plešasti Dejan se je zredil ko pujsek. Za 31 let zgleda hudo slabo, vsaj deset več zgleda.

Meni je bila pa oddaja TOP (končno nekaj v stilu oddaj iz pred davnih časov, ko so bile oddaje gledljive) in všeč mi je, da sta voditelja novo izbrana in komaj čakam kaj se še obeta. Moti pa tudi mene, da je Potrebuješ zmeraj zraven. A ga ne sme nihče drug nadomestiti? Pogrešam oddajo, ne vem kako se ji je reklo, ob nedeljah, ki jo je vodil Jože Galič, ali pa takrat še mlada punca Natalija Verboten.

Veliko preveč imajo denarja da ga takole stran mečejo.

Mito Trefalt je bil pa legenda. Pa unga starčka ko je igral, gorenjca….Top. Ne morem se spomnit, katera oddaja je bila… Meni zelooo všečna. 🙂

To so pa bile dobre oddaje.

anonimno007, 22.02.2025 ob 22:09

Mito Trefalt je bil pa legenda. Pa unga starčka ko je igral, gorenjca….Top. Ne morem se spomnit, katera oddaja je bila… Meni zelooo všečna. 🙂

To so pa bile dobre oddaje.

Mogoče misliš Košnikova gostilna? Košnikov ata?

New Report

Close