Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JA PA JA DA SHOW

JA PA JA DA SHOW

Odgovor na objavo uporabnika
Anonim897, 22.02.2025 ob 17:17

Še ena kopija Mita Trefalta in šraufciglerja iz 80ih

Mogoče res . Bilo je nekam znano.

Nacionalka je imela super oddajo V petek zvečer, pa so sdsovci vse zj.ebali in nastavili njihovega Hoferja.

Vedno in povsod je v ozadju teh petkov Jože Potrebuješ, nič se ne spremeni, ni važno kdo  je voditelj, dokler ne bodo počedili Potrebuješa ne bo nič drugače.

Sem si pogledal ta šov, skret od skreta, drugega človek ne more rečt.

jaz mislim, 22.02.2025 ob 21:09

Plešasti Dejan se je zredil ko pujsek. Za 31 let zgleda hudo slabo, vsaj deset več zgleda.

Fant na začetku druge pubertete, že vidiš ga , da je brez kondicije, da nima nekega počutja za vodenje razvedrilne, zabavne oddaje, ki je namenjena širšemu krogu gledalcem.

Ja uči se še.

Kot bi poniknil v neznane sfere, on mora bit na odru sam s svojimi muzikanti, za vodenje take oddaje nima posluha, deluje ostarel, neiznajdljiv, brez karizme.

Ko pujsek ha, ha ,ha….

Na črti, 23.02.2025 ob 13:48

Ja uči se še.

Za take vloge si ali pa nisi nadarjen in Dejan Vunjak se bo še veliko moral učiti, preden bo splaval, če sploh kdaj bo.

Meni je pogojno sprejemljivo, bolj zaradi nastopajočih kot zaradi voditeljev, ampak ne podpiram pa izjav, da ni gledljivo ali da je to žalitev možganov. Potrebno se je zavedati, da rtv ni tv enih ali tv drugih, bila bi naj tv vseh, vsakega po malo. Prepričajte me, da neka, predvsem starejša populacija ne prisluhne rada taki vrste oddaji. Sama je verjetno ne bom gledala, ampak preskočila jo bom manj silovito kot kakšne imbecilne limonade turškega porekla, odbila se bom tudi od odbijajočega, vase zagledanega marcela, ampak prav gotovo bom v kvoti mesečne naročnine našla vsebine tudi zase. Zato želim, da ima tudi moja oma pravico do vunjaka, ki ima precej širše poslušalstvo kot marsikdo, ki ga rtv sicer forsira na emah in še kje drugje. Ne nabijajte vedno samo jaz, jaz, jaz… Še kaj drugega razen vas velja na tem svetu.

Moja mama bi rada vsak dan sveto mašo,se kje to dobi,ima pa le TV lj 1,2, drugo so ukinili, vćasih je imela Golico, sedaj pa nić verskega, razen v nedeljo je maša.

Citirano;

Skoraj prepričana sem, da gledalci ne zdržijo petinsedemdeset minut pred televizorjem ampak se odmaknejo drugam ali pa preklopijo program.

Verjetno je pol ure reklam vmes, oddaje je pa za eno šolsko uro, pa se matematično izide…da greš loh vme jest al pa na skret srt/sct.

Nič čudnega, če vemo da je avtor oddaje Jože Potrbuješ, prvak oddaj za poneumljanje ljudi.

On je predvsem otročji.

Najboljša oddaj na RTV!

Uh, sedaj me je strah odpreti pašteto, ker bi mi verjetno ven skočili Resnik, Blagne in Čuki. Skoraj  v vsaki oddaji so neki specialni gosti. Pa ne le na TVS 1, tudi ob preklapljanju kanalov naletiš na te tri kar na nekaj njih.

mamka Miška, 24.05.2025 ob 17:10

Uh, sedaj me je strah odpreti pašteto, ker bi mi verjetno ven skočili Resnik, Blagne in Čuki. Skoraj  v vsaki oddaji so neki specialni gosti. Pa ne le na TVS 1, tudi ob preklapljanju kanalov naletiš na te tri kar na nekaj njih.

Mogoče, ker so popularni?

Prej sem spremljala Lucijo Vrankar, zato sem tudi vklopila, ko je bila prvič oddaja, ampak nisem do konca gledala, ker pač ni moj žanr (v bistvu tudi Slovenskega pozdrava nisem niti enkrat na tv, sem pa posnetke glasbenih točk na youtubu in so nekatere odlične, zanimive kombinacije, predvsem pa pohvalno, da je v živo bilo) …skratka voditeljici privoščim, da se preizkusi, mislim, da je toliko dobra kot kakšna druga za ta žanr in vsekakor je “lušna”, kar se nekako pričakuje (pa ne mislim nesramno).

Je luštna.

New Report

Close