Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ja sej …

ja sej …

hehehehehe še najbolj paše tisto…… za v roke vzet :))))))))))))))))

no Barbi, pa tvojga tud noooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :))))

Na, evo. Barbi, evo…
si ga videla….
popolnoma spremenjeno vedenje pacienta ( kar cenim zelo )
nič več ni v zaledju ampak prihaja v fontalne napade…
skratka , nekaj se dogaja.
absolutno morava pohiteti z tretmajem. sicer se pacient ne bo več obvladoval:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999

Ja, ej :)))))))))))))))))))))))))))))))))
kako je hecen ta svet a ne ?

Eh…… :)))))))))))))))))) dobro jutro zajček in.. ne preveč naporen dan 😉 saj bo kmalu nedelja :)))))

hecen….. ? ma ne hecen… zmešaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :))))))))) Cmoka zajčku (ne smem napisat mojemu, ker bo Dr. B uporabla kej druzga ku špinel :))))))))))))))))))))))))))

Jani, hehe, si brez besed ostal, ti zajček bo v ordinaciji en fin špinelček nabasal…
dobro jutro tudi tebi, pa saj ne boš dolgo dežural, a ne ?
Boš hitro šel domov !

zajček.. dežurstvo moje trajalo bo tja do 11, tako da…. mam še veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko časa 🙂 In kam popelješ svoje goste danes :)?

JTLC!!!!

p.s dej… nabaš’!!!

zajči .. B. je že osveščena :))) samo kaj ko sem jaz začela razmišljat čisto v drugo smer .. na primer .. zajči pod palmo na tropskem otočku .. v viseči mreži in s kokteilom v roki ….

pa vem da si rekla, da letos še ne bo te sreče .. torej … me je vse skupaj zmedlo :)))

pa upam da dopust ni hudo ‘prisilen’ .. take zadeve znajo bit zelo prijetne … B. je letos že imela podoben .. dopust 🙂

lepo se imej zajči !!!!! pa cmoka!

B.

si mogoč brez besed ostal .. al mal .. hecaš ???

B. ti pošilja enga cmokca za dobro jutro 🙂

misliš da je tako hudo … pacient mora najprej skozi očiščevalno kuro .. potem pa … idemo dalje .. ma vsaj še do konca tvojega dopusta počakava …

ostal brez besed 🙂 sej veš, da men postane nerodno če me nekdo hvali :)))))))))))))))))))))))

Jani opljublja, da bo še priden pacient :)))))

madonca Jani kolk si pa ti priden :)))))

a je sploh že bil kak praznik brez tebe na šihtu … uh … priden res :)))

ja no .. če je hvala upravičena .. nej ti nič ne bo nerodno ane :))))

B. ful rada pohvali …. ! TKO!

ja.. če kure ne spucaš, maš pol tko pečeno kot jest in moj žlahtnik eno Novo leto…… Puto vzela ven iz vrečke.. na roštilj in v pečico… po parih urah zalivanja zuni in znot ( pa kuro tud), smo jo seveda sprobali.. Madona, ko je bla kura že zelo… obrana, se je pokazala vsa groza.. nespucane kure…. Bemtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Odtistihmal jest kure ne jem več, razen zrezek.

Tko. Zato vem, kaj pomeni očiščevalna kura. :))))))))))))))))))

točno tko !

madonca … B. kure na roštilju še pogledat ne more .. kaj šele da bi jo jedla .. uh … pa tiste nogavičke na nogicah :))))))))))))))))))))))

eh .. ni to zame :)))

živjo Jani 🙂

vuau… lupčka :)))

sej vem zajči da ti paše … ko te Jani tkole počoha med ušeski .. pa mal po kožuščku poboža :))))

ti želim še velik takih užitkov .. ampak .. sej še kdo drug tudi to zna lepo narest ne samo Jani ane :)))))))))))))))))

dans mal nagajiva B.

madonca seveda da mojga tudi … kaj pa drugega :)))))

klinc pa priden :)))))) kaj češ, ko ma pa človek srečo, da je treba bit tuki tud na praznik. In glih prej mi je zajček dal idejo… Bemti, bi rajš šel na Brezje danes….. tko.. za filing, ne k maši 🙂

Jani ve, da bo še veliko praznikov, ko njega ne bo na šihtu

aha .. in dva zate 🙂

pa še tri zate :)))))

Hahahahahahaha nogavičke :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Uh…. čaki, al to velja za svet, al za to da ne smem napisat da je zajček moj :))))))))))))))

New Report

Close