Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ja sej …

ja sej …

ja sej res .. je dans cerkven praznik … uh … Brezje :)))

hmmmmmmmmm 🙂

Jani zna… skor vse. Zdej kako to zna.. morjo drug povedat. In če jim paše, kar Jani zna, pol ni problem, da Jani ne bi to prakticiral še naprej. Torej… ajmo se čohat :))))))))))))))

Janiju full paše čohanje nad… nekoč repkom :))))))))))))))

Mah.. pa tak praznik 🙂 Ampak.. Brezje so en tak kraj… k je še iz otroštva tko .. neki… veliiiiiiiicga :)))))

:)))))))))))))))))))))))))

ja no nogavičke kaj pa :))))) pa bese morajo bit 🙂

sej vem Jani … je ful lepo ko te kakšna stvar tako živo vrne v otroštvo … pa naj bo karkoli .. samo da je spomin lep 🙂

ker vem, da je zajči ful rada tvoja .. pa moja .. pa še od koga drugega .. ti dovolim, da napišeš tako .. kot ti pravi srce :)))))

uh .. B. bo kar solzico potočila od ganjenosti :)))))

Aha 🙂 uh, če pomislim.. kje je že to otroštvo :))))

Lep dan Barbi pa velik.. sončka :)))

hahahahahaha.. no sej dober, da nimajo še šolenčkov :)))))))))

uh ti repki :)))

ja seveda .. Jani zna belt, pa štrom zrihtat, pa laminate polagat, čeprov ma potem naslednji teden zaradi bolečin v kolenu bolniško (uh ti ti poredna B. 🙂 … pa Jani zna … ma zna še tooooooooolk stvari :)))))

.. bo treba enkrat sprobat če zna čohat :)))))

No.. če boš ti eno.. pol jih bom jest cel škaf.. ker si tkoooooooooooooooo lepo napisala 🙂

Jani bi napisu tud “moja Barbara”… pa 🙂 bi blo lahko napačno intepretirano :)))))) lupčka kljub temu :))))))))))))

ja pri nas je sončka že veliiiiiko .. me boža zdele v hrbet … prijetno toplo 🙂

kako kje je .. nekje v spominu ane 🙂 … otroštvo mislim 🙂

sej lahko je tud napačno interpretirano :))) B. nima nič proti :)))

Saj sem samo jest,pozdravljam vas pa vse zelo toplo! Zelo rada malo pogledam tele debate,ka se mi zdijo prou fajne.

Samo,danes vas je strasn mal,so martincki na soncu,jelte !
Ki imate vaso Marijo 1 in njene tople besede? Dej,Marija, napis kmalu se kej,…prosim. Se se strinjate,jelte.
Lep,lep praznik,danes iz grmickov vsi na sonce.

Uh.. Barbi teb pa res n’č ne uide :)))) No, s kolenom je že dobro (pazim nanj kot na punčicu oka svog), stene so spet umazane, štrom preskakuje, laminati so edino, kar še…. leži :)))) normalno…

Jani obljublja, da bo vpisal tečaj čohanja :)))))))))))))))))))))))))

plesnih :)))))) si predstavljaš putko .. fuuuuul zapečeno … z belimi nogavičkami in s plesnimi šolenčki .. pa brez glve seveda .. kako bi plesala tam po kuhinji :))))

uh .. tole že mal na uno Ally taraztreseno meji :))))

B. zdej gre .. na zajtrk 🙂

papa Jani .. pa lepo dežurstvo še naprej .. naj ti čimprej mine .)

čau!

no vidiš.. sonček v hrbet… :))))))))))))))))) o šit, kaj se mi je neki zrimalo :))) no jest sonček vidim.. tko.. nekje pod stropom se neki .. sonček kaže :))))

Jani ve, da je otroštvo v glavi nekje.. sam .. kolk časa je že od tega :)))))

ok .. sej vadiš pa lahko na mojem hrbtu :)))))

to sploh ni važno .. pomembno je da je spomin na dogodke .. lep 🙂

Ojla nioba 🙂 sem ti glih tam na srednjih napisu.. o uradnikih pa to 🙂

No ti nas kar ber, pa še sama kej dodej, da ne bo tolk dolgcajt ku je danes :))))

pozdravljena in dobrodošla 🙂

B.

aha 🙂

Barbi.. ja.. hehehehehehehehehehehehe o ti kure :))))))) no ja 🙂 upam, da za zajtrk ne boš mela kakšne.. kure 🙂 dober tek, pa.. na sončka pejte :)))))

Čau in lep dan!

Jani pošilja Dr. B enga velicga lupčka in zahvalo, ker mu je pomagala krajšat tole dežurstvo 🙂

What a tajming :))))))))))))))))))

New Report

Close