Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ja sej …

ja sej …

mojaaaaaaaaaaa Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))))))))))))))))))

… ti ga kar s’m pr’nes :))))))

Jani bi tud rabu enega.. za hrbet čohat :)))))))))))

):
napiši mojemu ):

no tko !
Midve sva rade pocrkljane, kaj češ dohtarska navada:)))))))))))))))
moji barbiki cmok!

hehe, ja, ja :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
UH!

viš, zajček.. men pa tud ni prov teško pocrklat 🙂 ker.. vedve tud znata pocrklat :)))))))))))

moj zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajčeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek :)))) cmoka!

Dobro jutro, nioba. Lepo si me presenetila
in s svojim kompimentom naši družbi in
moji malenkosti si nam današnji že tako
lep dan, praznični dan, še polepšala. Pisala
sem lep čas razmišljanje na ježkovo pisnje,
me je vzpodbudil in je kar trajalo, pa ne morem
in nisem izpisala vsega, kar mi roji po glavi.
Lepo pozdravljena med nami, smo resda
zredkana vrsta, ker so dopusti in naše živalice
namakajo svojo bodye v morju. Ampak, še par
dni, pa bomo spet vsi zbrani in razposajeno
nagajivi, veseli, zadovoljni, …………………………

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

…zajček je porumenel, pordečil in se skril :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

….pol pa spet prikukal, pa cmokije Janiju nasmukal :)))))))))))))))))))))

O zajček …’bemti.. kaj se boš zdej skrival :))))))))) Prid ven :)))))) na še enga cmoka :)))

Jani zdej zapušča mesto zločina in jo maha domov na govejo župco pa meska pa krompirčka pa čežanco… vuauuuuuuuuu :)))) Lepo popoldne zajček in….. cmoka 🙂 mojmu zajčku :))))

hahahahahahahahaha zajček, zajček :))))))))) cmoka 🙂

No Marička… naša :))))) da te ne lovim po celem forumu 🙂 en lep pozdrav, pa en res lep prazničen dan ti želim. Jest jo zdejle kidam naljevo…. domov 🙂 tko da…. se beremo jutri zjutraj 🙂 Čau in cmoka :))))

Na kakšen kviz, Jani? A rabiš za udeležbo
na kvizu jajca? Ja bobi, pa si jih kupi, deset,
da bo ja ziher! Pol pa na kviz, sam povej,
da bomo vedeli navijati …. za jajca!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jani, enako! Naj bo dan tak, da se ga bomo
še dolgo spominjali. Lep, sončen, bogat z
nami in mi z njim!

A sad …… i ja kidam na llllliiiiiiijjjjjjjjeeeeevo,
dober je bil tale Wallygator, ali ne?

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dober tek !

Čežance ne maram, jo pa imajo radi vsi doma. Pa ocvrtke krompirjeve zraven. Jaz bom danes kar lepo pire krompir, pa šnicle v omakci, mogoče gobovi ( rahlo gobovi, to je en tak hecen recept še iz avstrije, ko sem uh časa nazaj tam jedla ), pa stročji fižol v solat. Mi je zmanjkalo goveje juhice.

če bi bilo po moje bi raje pražen krompir, pa meska al pa kotletka…

zajček se ne bo skrival več :))))))

No, pa je čežanca prov cortiš :)))))) Ampak, nima veze 🙂 sej.. nekdo ma rajš eno, drug drugo… Dobro jutro zajček in uspešen današnji dopust :)))

JTLC!!!

…zajček ima občutek, da bo kolapsiral…..
hvala za lepe zelje…cmoka,,

Eh, je zajček preveč trdoživm da bi kar tako odneslo :)))))))))))) Vračam cmoka :)))

New Report

Close