Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika jabolčne tabletke

jabolčne tabletke

Pozdrav!
Mene pa zanima ali je katera od vas naročila jabolčne tabletke (požiralce maščob) in ali res deluje?
Veliko reklame je, ampak jaz nisem taka, da verjamem takim “shujševalnim limonadam”, ampak ker je v zvezi z jab. kisom se mi zdi, da bi bilo lahko kar res.
Imate kakšne izkušnje?
Hvala LP

Na to temo smo že na dolgo in široko razpravljale. Klikni iskanje in vpiši kis, pa boš našla na še odgovore.Na kratko pa – nobenega posebnega učinka.

LP,Kaja

Najprej sem pila jabolčni kis (o tem sem že pisala), vendar ni bilo nekega bistvenega vpliva na kilažo, predvsem se mi je izboljšala polt. Ko se mi je kis sam zagnusil, sem naročila kapsule, jemljem jih en mesec, jem zmerno in zdravo, a v tem času nisem izgubila niti kilograma.
Mogoče te kapsule bolj konkretno pomagajo pri ljudeh, ki so zelo pretežki, jaz pa s tistimi nekaj kilogrami viška ne opažam nobene spremembe. Jih pa nameravam pojesti že zaradi polti na katero res čudovito vplivajo.

S tem misliš na kožo npr. obraz in mozoljčki? Ali koža na splošno? Hvala!

Mislim kožo po vsem telesu, ki je izredno mehka in prožna – lahko bi živela tudi brez mleka za po tuširanju, medtem ko prej nisem mogla. Tudi po obrazu imam lepo polt, nobenih mozoljčkov in tudi nobenih gub (še tistih od smeha ne) – stara sem skoraj 35 let.
Glede kože (in prebave) vsekakor priporočam, glede teže… (mogoče bo tebi bolj pomagalo :)))

Pozdravček!

Aha, tako je to. Ma to si dosegla s tabletkami ali s pitjem kisa? Ker jaz vonja kisa nikakor ne prenesem (na solate dajem ponavadi limon namesto kisa).
Jaz imam tudi malo probleme s kožo na obrazu (mozoljčki in to). Misliš, da bi mi tabletke lahko pomagale?
Hvala, Mojca!
LP

Že pri pitju kisa se je poznalo vidna sprememba, vendar tudi sama nisem zdržala več kot dva meseca, potem bi pa menda kar bruhala, če bi morala požreti tisti zvarek.
Ti, Mojči, pa ne boš vedela ali nuca ali ne, če ne boš poskusila. Žal, ti ne morem reči drugega. Mogoče bi si še prej sposodila kakšno knjigo o jabolčnem kisu, jaz ti lahko govorim le o svojih izkušnjah, ki pa jih ne morem primerjat z drugimi, ker nikogar ne poznam, ki bi delal enako kot jaz. Poglej še pri tisti temi o jabolčnih tabletkah na forumu, ampak je toliko mnenj, da jih jaz enostavno nimam časa brati.
Na splošno je mnenje o kisu izredno ugodno, torej velja poskusiti. Če nič drugega – vsaj škoditi ti ne more :)))

Ja vem, da mi škoditi ne more, ampak tudi piti ga ne morem. Če bi že poskusila, bi jedla tabletke… Kaj je učinek pri tebi enak?
Hvala, Mojca!

Mojči, očitno si spregledala moj odgovor s 19.7., tam sem pisala o tem.

Ups, pardon, Mojca!
No, zdaj sem izvedela vse, kar sem hotela, za odgovore se ti pa zlooooo zahvaljujem. Si dober človek!
Hvala! LP

Ja, hvala, no! :)) Take besede kar pašejo.

Upam, da boš zadovoljna s tabletkami. Kar javi se še kaj kako ti gre.

Ne morem končat 🙂
Zanima me še nekaj v zvezi s tem…
Koliko tabletk pa si ti vzela na dan? Oz. koliko kapljic/žličk/dcl… si kisa popila na dan?
Kdaj pa si opazila spremembe na koži (lepša, bolj gladka).
OK, zdaj pa te res ne bom več preganjala…
Hvala še 1x 🙂
LP

Zivjo obema…Mojci in Mojčici !

Kljub temu da sta v pogovoru ze vse premleli in povedali o teh jabolcnih tabletkah in kisu…Mene zanima ali imajo te tabletke kaksno ime in ali jih lahko kjerkoli v lekarni dobim?
Ja in se to..Mojca, v kaksnih kolicinah na dan moras piti tabletke ali piti kis?
Tnx za odgovor.

Pozdravcek, Katarina !

No, evo me!
Pitje kisa:
– obvezno mora biti domač
– piješ ga na tešče
– ena velika žlica kisa + ena mala žlička medu + 2 dcl vode.
Deluje kar se tiče prebave (takoj letiš:))), koža je lepša že po kakšnem tednu. Tudi na kilah se baje kar pozna, ampak jaz sem takrat imela samo še kake 4 kg za izgubit in te bi šle mogoče dol tudi brez tega.

Kapsule:
– poješ jih 3x na dan po eno (pred glavnimi obroki),
– so skoraj brez vonja
– na kožo delujejo enako kot pitje kisa
– na prebavo tudi – mogoče malo manj.

Jaz sem kapsule naročila zato, ker se mi je pitje kisa zagnusilo. Naločila sem ji pri Hram Tradix, tel 01/512 13 13 ali [email protected]. (upam, da dobim kaj provizije?)
Zadeva je taka, da obljubljajo zelo hitro hujšanje – do 5 kg v 8 dneh – ampak se mi zdi, da mogoče ni ravno čisto tako.

90 tabletk je 5,990 SIT
180 tabletk pa 9,980 SIT.
Dobiš jih v kakšnem tednu.

Moram reči, da jih bom jaz kar še jemala, čeprav ne zaradi hujšanja, ampak predvsem zaradi kože, ki jo imam res tako krasno, da nihče ne more verjeti koliko sem stara.

Sicer priporočam pitje kisa, vendar pa vaju svarim, da res ni prijetno. No, sprva gre brez težav, šele po določenem času, se ti začne tako upirati, da je kar groza.

Poročajta kako vama gre, in veliko uspeha!

Ma Mojca, kako si ti zlaaaaattaaaaa!!!!!!! 🙂

Hvala :))))

Zivjo !

Mojci super si razlozila stvar:Sploh ne ves kolk mi to pomeni, ker sem vedno zelela zvedet za nekaj kar dobro dene kozi.Jaz bom kr raje pila kis pa tut ce je ogabno, po mojem da je bolj zdravo in na sploh..Anyway…Tnx !

Cavchy, Lennya !

Aja..pa glede tabletk.Baje da se jih da dobit tut v lekarni…Sem se ze pozanimala…

Joj!!!Kolk bomo lepe :))

Ja, enkrat prej (mislim vmes med pitjem in kapsulami), sem si kupila ene v DM za 1,200 SIT, pa je bilo, kot da jih ni…al kako bi rekla :))) Nobenega učinka, čeprav sem ravno tako pozobala vse.

Eh, lepe smo že itak. Če bomo še lepše, bomo že kičaste. :))))

Ja,Mojca najlepsa hvala.prej semvsepovsod iskala kje bi lahko kupila te tabletke.Mene pa zanima,ce mi lahko zaupas koliko in v kolikem casu si shujsala.Naj hvala.Cao-Cao

New Report

Close