jabolčne tabletke
Najprej sem pila jabolčni kis (o tem sem že pisala), vendar ni bilo nekega bistvenega vpliva na kilažo, predvsem se mi je izboljšala polt. Ko se mi je kis sam zagnusil, sem naročila kapsule, jemljem jih en mesec, jem zmerno in zdravo, a v tem času nisem izgubila niti kilograma.
Mogoče te kapsule bolj konkretno pomagajo pri ljudeh, ki so zelo pretežki, jaz pa s tistimi nekaj kilogrami viška ne opažam nobene spremembe. Jih pa nameravam pojesti že zaradi polti na katero res čudovito vplivajo.
Mislim kožo po vsem telesu, ki je izredno mehka in prožna – lahko bi živela tudi brez mleka za po tuširanju, medtem ko prej nisem mogla. Tudi po obrazu imam lepo polt, nobenih mozoljčkov in tudi nobenih gub (še tistih od smeha ne) – stara sem skoraj 35 let.
Glede kože (in prebave) vsekakor priporočam, glede teže… (mogoče bo tebi bolj pomagalo :)))
Pozdravček!
Že pri pitju kisa se je poznalo vidna sprememba, vendar tudi sama nisem zdržala več kot dva meseca, potem bi pa menda kar bruhala, če bi morala požreti tisti zvarek.
Ti, Mojči, pa ne boš vedela ali nuca ali ne, če ne boš poskusila. Žal, ti ne morem reči drugega. Mogoče bi si še prej sposodila kakšno knjigo o jabolčnem kisu, jaz ti lahko govorim le o svojih izkušnjah, ki pa jih ne morem primerjat z drugimi, ker nikogar ne poznam, ki bi delal enako kot jaz. Poglej še pri tisti temi o jabolčnih tabletkah na forumu, ampak je toliko mnenj, da jih jaz enostavno nimam časa brati.
Na splošno je mnenje o kisu izredno ugodno, torej velja poskusiti. Če nič drugega – vsaj škoditi ti ne more :)))
Zivjo obema…Mojci in Mojčici !
Kljub temu da sta v pogovoru ze vse premleli in povedali o teh jabolcnih tabletkah in kisu…Mene zanima ali imajo te tabletke kaksno ime in ali jih lahko kjerkoli v lekarni dobim?
Ja in se to..Mojca, v kaksnih kolicinah na dan moras piti tabletke ali piti kis?
Tnx za odgovor.
Pozdravcek, Katarina !
No, evo me!
Pitje kisa:
– obvezno mora biti domač
– piješ ga na tešče
– ena velika žlica kisa + ena mala žlička medu + 2 dcl vode.
Deluje kar se tiče prebave (takoj letiš:))), koža je lepša že po kakšnem tednu. Tudi na kilah se baje kar pozna, ampak jaz sem takrat imela samo še kake 4 kg za izgubit in te bi šle mogoče dol tudi brez tega.
Kapsule:
– poješ jih 3x na dan po eno (pred glavnimi obroki),
– so skoraj brez vonja
– na kožo delujejo enako kot pitje kisa
– na prebavo tudi – mogoče malo manj.
Jaz sem kapsule naročila zato, ker se mi je pitje kisa zagnusilo. Naločila sem ji pri Hram Tradix, tel 01/512 13 13 ali [email protected]. (upam, da dobim kaj provizije?)
Zadeva je taka, da obljubljajo zelo hitro hujšanje – do 5 kg v 8 dneh – ampak se mi zdi, da mogoče ni ravno čisto tako.
90 tabletk je 5,990 SIT
180 tabletk pa 9,980 SIT.
Dobiš jih v kakšnem tednu.
Moram reči, da jih bom jaz kar še jemala, čeprav ne zaradi hujšanja, ampak predvsem zaradi kože, ki jo imam res tako krasno, da nihče ne more verjeti koliko sem stara.
Sicer priporočam pitje kisa, vendar pa vaju svarim, da res ni prijetno. No, sprva gre brez težav, šele po določenem času, se ti začne tako upirati, da je kar groza.
Poročajta kako vama gre, in veliko uspeha!