Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek jabolčni kis

jabolčni kis

Si je že kdo tukaj s pitjem tega kisa pomagal pri aknah ali prebavi ali čem drugem?

Nekaj malega o jabolčnem kisu

Mogoče vam prav pride, drugače pa uporabljajte iskalec, sigurno boste našli še več zanimivih podatkov in vsebine.

primož

Pri aknah, poleg jabolčnega kisa zelo pomaga tudi zeljnica (od kislega zelja). Pije se poleg jabolčnega kisa zjutraj na tešče. Kislo zelje se prav tako uporablja za razkuževanje kože in za obloge pri aknah pa tudi pri podkožnih mozoljih.

potem ko na tešče spiješ kis, lahko takoj ješ zajtrk?

Hočem malo shujšati in sem slišala, da jabolčni kis je super. Pred kratkimi sem ga pila in nisem mogla dokonca popiti, tako mi je šlo na bruhanje, če bi samo še kapljico popila sigurno bi bruhala. Rada bi shujšala vsaj za 5 kilogramov samo v trebuh, pa ne vem kako? Za telovadbo sem pa prelena priznam. Je še kateri tako slabo od jabolčnega kisa kot meni? Prosim za nasvet kaj narediti.
Prav vsem lep pozdravček

Doroteja

Tudi jaz sem slisala, da se z jabolcnim kisom da shujsat. Menda se ga pije po zlickah trikrat na dan.

Na tešče spijte pijačo, narejeno iz 3 dl vode, ene velike žlice jabolčnega kisa in ene velike žlice medu. Zaželjeno je , da je voda topla (za boljšo prebavo), z mrzlo vodo pa to lahko pijete kot osvežilno pijačo tudi večkrat na dan.

P.s: sem poskusila, a gre tudi meni na bruhanje in ne prakticiram. Spijem pa en velik kozarec tople vode na tešče.

Lenči hvala za recept ako narediti za hujšanje.
Se bom potrudila in pila…….

Bodi lepo pozdravljena

Doroteja

Kis in med se zmešata v pravem razmerju in lahko dobiš prav dobro pijačo. Seveda mora bit kis domač in pravilno pridelan, ker industrijski kis je filtriran in s tem izgubi dosti koristnih snovi. Jaz sem začel lani sam mešat zadevo, ker imam svoj kis in svoj med. Pol pa sem začel vanj namakat zelišča in zdaj imam odličen napitek tako po okusu kot za zdravje. Nekaj ga imam tudi za prodat (041/546-981). Sem pa iz MB.

Nji

Razni kisi niso za tešče z občutljivimi želodci. In vsak kis se redči. Če vam tolk let nazaj ni znal kdo povedati. Niti ta, ki je temo gor spravil.

New Report

Close